Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
stevia je super...je to čisto prírodne sladidlo ktoré nemá žiadne kalórie a nezaťažuje organizmus otruby majú v dm drog.ale v kauf. ich majú lacnejšie a podla mňa aj lepšie v dm drog. sú také akoby granulkované...
v 1.f. jeden a pol lyžice... až dva niekedy ti podla receptu lepšie rozdeliť na dva ... ja som skoro do konca 1.F. nevedela že mam jesť...tak som nejedla
Mima
Ja som si kúpila Stéviu, ale to je vlastne, ale to nie je umelé sladidlo?
Alebo nie je Stévia ako Stévia?
A ja chodím behať, teda začínam. Zatiaľ len tak 20 minút, viac nevládzem. Dúfam že sa to zlepší a dám viac.
Ženy... a tie otruby, to by aj mňa zaujímalo či môžem v 1.fáze a ak áno, tak koľko. Dočítala som sa, že tak 1,5 PL/deň.
To ich máte roztrúsené napr. ako strúhanku, alebo sú v celku ako napr. ryža? Aké kupujete?
ahojte baby tak som rada že ste sa pridali, ja vajíčka nepočítam koľko zjem... a stým cvičením radšej niečo na vytrvalosť ako silové lebo pri bielkovinových diétách sa ľahšie naberá svalstvo, to sladidlo ...ja by som vám odporučila račej prírodnú stéviu ako umelé...
ako je to s umelym sladidlom? moze sa, nemoze? (1.faza)
no bodaj by si mala pravdu,ale ja ju mam ozaj taku,a ešte ta nadváha,vieš jednos druhým.
vela bab tvrdi, ze ju ma hroznu, ale vacsinou to vobec nemaju take strasne :D hlavu hore, to urcite pojde :)
och to by ma tešilo,lebo ja ju mam hroznú:(((
urcite! :)