Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
ôlskjgshlgh... :)
mima ty o com hovoris? ako vyryvam? , ved som vam chcela poradit, ze ak chcete aby duk. dieta bola efektivna, netreba jest ziadne sacharidy.
a vyrobok ktory som pozerala bolo sladidlo s pridavkom stevie. nie cista stevia, takze som sa mylila
ôlskjgshlgh...keď chceš mudrovať tak si hoď do googlu stevia a naštuduj si niečo aby si nebola za hlúpučku...a že nedržíš dietu tak to som tipovala ,že len vyrývaš... je to smutné...
nemyslim ze som odbornicka na duk. dietu ani ju nedrzim, ale myslim ze prijem sacharidov v prvej faze moze "znehodnotit" dietu. steviu som videla v obchode a mala celkom dost sacharidov. ale nezijem na slovensku a je mozne ze ta bola s pridavkom niecoho.
ôlskjgshlgh...ja sa síce nepokladám za odborníčku a po pravde nemala som v ruke knihu držím sa len informácii z netu ale všetky tieto potraviny sa vyskytujú v receptoch pre 1.F. a aj keď v obmedzenom množstve ale sú povolené... a ešte ak si taka odbornička za akú sa "pasuješ " tak mi vysvetli koľko sacharidov obsahuje stevia lebo ako čítam tak čítam na etikete som sa len dočítala že žiadne... jedno čo ti uznávam je že nie všetko čo sa tvári ako niskotučné je správna voľba... :)
niekedy mam pocit, ze nie vsetky zeny pochopili podstatu dukanovej diety. v 1faze sa jedia IBA bielkoviny. ziadne potraviny s obsahom sacharidov! teda ziadne mlieko, zltka, sladidla atd! to je dolezite. potom sa nechudne efektivne a v podstate sa potom nejedna o dukanovu dietu. treba citat obaly, lebo niektore jogurty obsahuju velke mnozstvo sacharidov, darmo ze je nizkotucny.
ahojte kocky!tak jamamvitaminy podla veku,kupite v lekarni a necitim malatnost a na energiu ja mam chia semienka ,su super!!!ked tahame dlho v praci tak nepocitujem slabost a unavu.to cvicenie by som dala bud chodza alebo rychle cviky,zvysit tep a tym spalujes,vajicka nepocitam ,ale otruby dodrzujem,v Dukanovom obchode kupite keksiky z otrub a je to zmena.drzim palce...
A aké vitamíny? nejaké C-čko, alebo nejaký komplex vitamínov? All in one?
určite si nasať vitamíny a minerály... mne pomáha aj magnézium...aj som slaba a mam malo energie tak si dám megadávku...
Ja som dnes bola strašne malátna (1F., 2.deň), až som takmer odpadla. Nechápem. Veď hladná nie som a vody som vypila 2,5 litra. Aké vitamíny beriete v 1. fáze? Ale to len raz na mňa prišla taká slabosť. Ale celý deň som taká poslabšia. To asi kvôli nedostatku vitamínov, lebo zatiaľ neberiem žiadne.