Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

1alex1

Ženyy.....tie Dinkel Flakes od ktorej fazy konzumujete? to bolo aj v knihe ako povolena potravina alebo ste si to same vyhladali? nechcem byt zla, len som si dnes pozerala v DMku zlozenie a dost vela sacharidov to obsahuje, alebo nie?

1alex1

DM
ta slabost presla par hodin po tom co som si vzala vitaminy, a uz mi od vtedy nebolo zle. ALe vazne tych par hodin triasky uz nechcem zazit. Nastastie sa citim uz dobre. Ak sa ta mozem opytat, 3,5kg z akej vahy? Lebo chapem ze kto potrebuje vela zhodit, tak prve kila idu rychlo dole, ale kto menej, tak to ide pomalsie. Snazim sa len prist na to ci niekde nerobim chybu. Dnes 4. den. Kolko dni trvala tvoja prva faza?

DM

mima ja viem a chapem ta,ale uz padame dole nosom v tych teplach,ja som to dnes celkom zvladla a hlavne,zajtra som doma..1alex1 ..ja som dala po 5dnoch 3,5kg bez cvicenia..ta slabost moze byt aj zo strachu,ale ked budes normalne brat to jedlo a mat stale nachystane co budes jest tak to zvladnes v pohode..drzim palce..mne to ani nepride,ze mam dietu,proste jem len to co mozem a uz konecne to je vidiet:)

mima180279

DM ja ti zase trochu závidim tu prácu ale len tak v dobrom ... však vieš ... ja dnes na raňajky lupienky s mliekom na obed biele mesko s lečom a ...ešte neviem ale idem piť...zase som na to zabudla...

1alex1

Ahojte :-)
Dnes mám 4.deň. Prvý a druhý boli v pohode, no večer druhého dňa a ráno tretieho, som skoro nerozdýchala a myslela som že s tým praštím. Ale už beriem vitamíny takže už je mi fajn. Včerajsie ráno bolo divné, zlé. Bola som malátna a slabá. Nevládala som udržať dlhšie v ruke ani 3dcl šálku čaju. Dúfam že sa takýto stav už nezopakuje, lebo nebolo mi všetko jedno. A pritom pijem denne asi 2,5 až 3 litre vody. A nehladujem. Takže to bolo asi tým nedostatkom vitamínov.
Kočky, koľko ste dali dole v 1.fáze? Viem že je to individuálne a dosť to závisí aj od počiatočnej hmotnosti, ale nejak nechudnem. (len velmi máličko) Ale už som si povedala že sa fakt nebudem vážiť, aspon 3-4 dni vydržím :)
A taký postreh odo mňa. Ja som strašne na sladké. Taký paradox - neverila som že poviem "nemám chuť na sladké" Ale fakt nemám nutkanie :) čo je super. A pri včerajšej grilovačke (len kuracie mäso bez marinády som mala) som bojovala s nutkaním dať/nedať si dressing a paradajky, ale vydržala som :-) Za odmenu dnes údený losos. To môžem však? či?

lekno00

dievčata tak začínam nanovo:(
musím byt na seba prísnejšia,lebo ozaj svadba sa blíži,a čo si oblečiem to ozaj neviem.

DM

caute ,caute!!!vidim,ze nam tu pribudli nove informacie,mima ,zavidim ti ten oddych,ja som bola v robotke a doobeda som varovala malu,som ko!rano idem zas do prace,tak utekam .zajtra mam tvaroh,udenaca,sunku,a dalej neviem,hmm:)

mima180279

dievčatá ja som dneska strávila pekný deň ranajky ľadoví šalát a vajičko na obed sme boli frilovať tak bolo mesko a zeleninka na večeru ešte jogurt aj keď je teplo tak málo pijem ... tak sa budem snažiť polepšiť... dúfam že ste aj vi prežili krásny "Deň práce" mam ešte stále matné spomienky na skandovanie a prvomájoví pochod. v mojom prípade sú príjemné lebo sme ešte boli kompletná rodina a dectvo sme mali lásky plne...!