Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
Mima
Co som tak citala tak ti to ide dobre. Takze mam sa co ucit. Dufam ze ma ten nizky pokles vahy nebude demotivovat. Na moj vek by mi to malo este dobre spalovat. Ale asi nespaluje, alebo sa malo hybem. Ako dlho uz drzis?
no dobre keď e to tak tak beriem a len vydrž isto sa to pohne dole ...ja len že rada by som mala tích 62 ale na to budem ešte musieť tvrdo makať... :)
Mima
chapem ze mi neveris ze potrebujem tolko schudnut. Pravda je taka, ze mi nevadi vaha ale centimetre. Mam rovesnicky ktore maju taku vahu ako ja(+- 1kg), ale maju konfekcnu velkost o 2 cisla mensiu. Viem ze schudnut potrebujem a nemyslim si to len ja ale aj ludia v mojom okoli.Takze mi ver ze to naozaj potrebujem. 10kg dole by mi vobec neuskodilo.
1alex1 ... možno ti to nieje kto povedať ...ale na 160 cm 62 kg isto nieje veľa!!! ale tobôž keď chceš ešte zhodiť 1-2 tak prosím ale možno by si sa mala zamerať na cvičenie a spevniť niektoré partie niečo vyrysovať
caute :) ja dnes 6. den v prvej faze a vazne ma to uz nebavi, ale tie 4 dni este vydrzim a potom hura na zeleninu
62 nieje vela, ale ja som nizka. Mam len 160cm. cize aspon 10 by som chcela dat dole.
Vdaka mima. A to je pravda, radsej dlhsie vydrzat aj ked s lupienkami ako bez nich a kratko:)
Mna len odradza ze dnes celkovo 6.den (prva faza trvala 5 dni) a kila nejak nejdu dole. moj aktualny stav -1,7 z povodnej vahy (62)
nieco robim zle?
dnes som mala ráno acidko potom jogurt na obed dukan. piškóty s tvarohom pažitkoV cesnakom vajíčko redkvičku ... potom pudink... želám krásny víkend...
neviem či tie lupienky boli v knihe alebo ich DM odporúčila kolegyňka ale ja si ich občas dám lebo stejnak málo používam otruby tak sa to niečim nahradí a občas do jogurtu si pridám aj špardlové pukance a chia semienka ...aj keď tiež neviem či sú dovolené ...ale asi sa za to nestrieľa ... je pravda že robím aj chyby a že nemám tu diétu preštudovanú dôkladne a ani si netrúfam radiť ostatným ale robím to pre seba a kôli sebe.... a trochu je vidno "vraj" aj výsledky...!!!