Kto ide somnou? :-))) hladám "spolubojovnicku" aby sme sa mohli navzajom podporovat...negatívne komentarne neprijímam :-))
Kto ide so mnou? - Dukanova dieta
Dnes som s tym chcela prastit. Ale idem dalej. S malym prehreskom, ale idem dalej. Drzte palce :) Nezahodim tyzden odriekania si, len tak za hlavu :)
aspoň u mňa to tak funguje ...keď som nervozna ja by som ziedla na posedenie aj slona...celého aj z ušami... :)
lekno najdôležitejšia je pohoda kľud a potom to pojde...
mima,ved ty mas doma deti,tak mas s kym,no ja uz nemam,ale ked varuujem malu tak sa nabeham...ja dnes polievku s mäskom,pecienka a kuracie mäsko,jogurt a otruby,mlieko,tvaroh...
no vidíš DM aj ja by som chodila behať ale nemám s kým...ráno som jedla mlieko s lupienkami potom kapustu a mesko na šťave a teraz kašu z otrub
1alex1 ja sa ti neposmievam,no je to nepochopitelne,ale je mozne,ze mas lahke kosti...mozno by stacilo trochu vyformovat postavu...skus korcule...pred dvanastimi rokmi som si vyformovala postavu korculovanim,kazdy den som chodila pravidelne,teraz nemam s kym :(
DM odkial si? mozme sa stretnut aby si uverila ze schudnut fakt potrebujem. Ja viem, znie to tak smiesne mozno, ale to by si musela proste vidiet.
1alex1 ja si tiez myslim,ze mas vahu na svoju vysku akurat,ja mam 163cm a potrebujem ist na tych 62.takze este 10kg mam dat dole.1f som drzala 5dni,takze moja ty nemozes predsa schudnut tak ako my,ked mas dobru vahu:)
od 9 januára...