Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

DM

ahojte kocky!ja dnes mlieko a fliacky,kuracie placky so zel.,zel.polievka s kur.mäskom,a vecer asi jogurt:)a co vy ostatne?

mima180279

ahoj baby tak ja idem nakupiť kopec zeleninky a meska lebo zajtra chystám grilovačku dnes na raňajky vajičko s šampionmi a cibulkou

DM

ina prezyvka,vidis ako si to zvladla?neboj pojde to!

mima a ty sa nedaj nalakat na nejake somariny!!!chces byt predsa krasna a stihla a hlavne citit sa fajn,ci?tak toto maj na pamäti!!

mima180279

DM ahoj ...aj ja mam dobre ohlasy v okolí a aj vidím ako si ma ľudia obzerajú... a aj keď niektorý nepovedia nič-viem čím to je!!! cítim aj zmenu na oblečení, veci do ktorých som chcela schudnúť mi začínajú byť voľné, a ja by som chcela aby som ich mohla odložiť a nakúpiť si menšie... (možno o mesiac dva) teším sa že sa začína leto a bude kopec zeleninky ...len mi nedovolte prestať ...lebo každý deň je toľko lákadiel aby som sa nezopsula!!!

DM

mima,ako pokracujes ty?mne uz vela ludi povedalo,ze som omladla a ako dobre vyzeram,to mam len 8,5kg dole,ale tesi ma to...mala som polodlhe vlasy a dala som sa vysvacat uplne na kratucko...bol to sok pre druhych,ale ide mi to a citim sa dobre...zmena je zivot,ci?:)

DM

1alex1,to je fajn,ze si sa tak rozhodla..ja mam dnes volno a vaha mi ukazuje zas nejake deka dole...som rada,lebo jem dost vela a aj tak to ide dole,dnes jogurt s pukancami a otrubami,zel.polievku s mäskom a kur.pecienkou,pecene kuracie so zeleninkou a asi si dam este dukanovu babovku..mnam:))