Skusenosti s liečbou štitnej žlazy, nielen euthyroxom

Irén

Jajaja,
Ty maš tiež autoimunitne ochorenie ? A ako berieš tie hormony s olejom - znižuješ ? Tak je to to isté ako Fortuna Vitae ? Tak ja som bola dnes tiež na kontrole a viem iba protilátky a tie klesli a sú v norme ,tak som rada,lebo som mala obavy,že som nebrala zvýšenú dávku hormonu a mala som aj strach,že ten olej narobil šarapatu, keď išlo TSH hore,ale zrejme to bolo prechodne ako tu písala ketrinn,tak teraz zas uvažujem začať,ale mam tak trochu obavu. Tvok Dr. vie o tom ,že berieš olej ? Zrejme ani ty s tým si nešla von. No ako ti ordinuje dávku hormonu ?

jajaja295.

iren
volala som dnes na vysledky na stitnu a mam ich v poriadku...a to sa divim,lebo ked som sla na krv,tak som mala stresy v robote...cize na mna ten olej + selen funguje...a euthyrox berem 25mg

Irén

jajaja,
tak ako dopadla kontrola ? Je rozdiel medzi tými dvoma olejmi ?Prejavilo sa to na výsledkoch? Ja budem mať výsledok v piatok potom dám vedieť.

Irén

jajaja,
ešte otázočka : chodíš na odber na lačno /bolo mi povedané,že nemusím / ja idem zajtra a tiež, či berieš euthyrox pred odberom. Dík !

jajaja295.

dakujem za odpoved...ja rano uzivam euthyrox 25mg + selen a okolo 17:30 hod., ked som doma z roboty, tak uzivam polievkovu lyzicu rybieho oleja s jodom