Čo zvyčajne raňajkujete?

petulienka12

Hildahil vieš čo, krásno kupujeme. Poslednú dobu už len toto a predtým sme aj iné značky, ale tie neboli také chuťovo dobré ako tieto :) Tak už radšej neexperimentujeme ale ideme na istotu :D

petulienka12

My kupujeme údené, lebo nemáme mať od koho domáce. Ale už asi pred rokom sme natrafili na také chutné, tak už len to kupujeme. Po inej značke sa už ani nepozriem, keď viem, že toto nám chutí :) :)

Janna478

Nie, nie, ja som taký iný robila ale ten môj ani názov nemá :-D Voláme ho len jablkový koláč s posýpkou :-)

chamomile

Ahoj Janna, taku si mi urobila chut na jablkovy kolac, ze idem asi urobit jablkovy paj, ci ako sa to pise, musim aj pohladat recept. Nerobila si nahodou ten?

Janna478

Tiež tak podobne ako ty Majuška. No v sobotu som varila aj kapustnicu a večer sme si dali šalát, údené, šunku, klobásku, takže klasika ako u každého asi :-) Čo sa týka pečenia, tak moc som nevypekala. Spravila som iba bábovku a jeden taký jablkový koláč, ktorý moji majú najradšej. Keďže som vedela, že nikto nepríde, tak som veľa ani nevypekala, lebo potom by som to len ja vkuse jedla :-D

majuskad

super martina, dakujem, ze si mi tie vase oblubene vypisala.

ahoj janna, my klasicky sme mali udene, salat, klobasku, syr a zeleninu. piekla som rozne kolace, taky kokosovy, obliz prst a este puncovy rez, kedze ten u nas zboznuju. a uz dnes som len vegetila. a ty? aj ty sa pochval.

Janna478

Baby a teraz na Veľkú noc čo plánujete variť, piecť, chystať? Mohli by sme si tu vymeniť nejaké recepty, inšpirácie, hm? Čo Vy na to? :-)

martinaZV

Ano, maju dost vela produktov, to mas pravdu. My si casto kupujeme sunku dusenu v pare, slaninu deda Pilcika, dcerke velmi chuti Amalka sunka a taktiez aj parky. Toto su take produkty, ktore najcastejsie kupujeme ale vyskusali sme ich omnoho viac :)