Uvažujem o kúpe krému Normaderm, no neviem či ozaj pomôže na problematickú pleť. Máte s ním niekto skúsennosti? Ďakujem.
kozmetika Vichy
olivia myslim ze ti skor pomaha ta salcura ako cely normaderm :)
. . .myslím, že je najrozumnejšie najskôr si zohnať vzorku, vyskúšať . . a potom až zakúpiť Ja som mala od Vichy napr. šampón a bola som s ním veľmi spokojná, no stretla som sa aj s negatívnym ohlasom . . . tak nech sa zadarí . . .
Tak ja Vichy odporucam kazdemu.Ja som mala velmi problematicku plet,nic mi nepomohlo.Fakt som vsetko vyskusala,ku kozmeticke chodila.Ona hovorila,ze ak neprestanem jest sladkosti,orechy...,tak mi nekdy nezmiznu.Mala som tie velke bolestne vyrazky.Az som vyskusala Vichy,tie vyrazky mi velmi pekne zmizli, pribl.po 5 mesiacoch som mala peknu tvaricku.Treba si kupit celu sadu,aby ucinkovalo lepsie:gel,plet.vodu a krem
adrianka468,ak máš problematickú pleť, nekupuj si kozmetiku vichy.Pri používaní vichy tvoja plet stráca hydratáciu a tvoria sa Ti na nej suché fľaky. Z vlastnej skúsenosti Ti odporúčam navštív kožnú lekárku a daj si predpísať Zineryt (je to roztok ktorým sa potierajú postihnuté miesta viac sa dočítaš na www.stopakne.sk)/ a dermatologický krém Skinoren, ktorý nielen je vhodný pod make-up, ale aj zosvetľuje fľaky po akné.V lekárni sa síce dopláca nejak cez 400.- Sk. Ja som toho vyskúšala moc, či krémy, toniká, tabletky, zmenila som antikoncepciu, ale všetko márne...ale teraz milujem svoju pleť. A ešte niečo. Nájdi si kozmetičku, ktorá čistí pleť ultrazvukom, a svoju pleť budeš mať rada aj TY. Pekný dník
JA POUZIVAM OD VICHY MALA SOM OD NICH MAKE UP PLETOVU VODU SPREJ NA TVAR A PLETOVE MLIEKO MOZEM POVEDAT ZE JE TO VYBORNA KOZMETIKA SOM S NOU VELMI SPOKOJNA
ahojte, ja som naopak velmi spokojna s vyrobkami Fleur de sante. mam 23 rokov,´vzdy si v katalogu nieco vyberiem-mozem odporucit hlavne telovu kozmetiku. Mamina si zase nevie vynachvalit ich kremy s obsahom Q10. ma citlivu pokozku, moze pouzivat iba maloktoru kozmetiku, ale s Fleur je velmi spokojna!
xixi som hlupa opakujem sa.....:-))
ASTI vichy si nekupuj ja som si kedysi kupila normaderm krem gel na tvar a pletovu vodu a urobilo mi to strasne zle..mala som pomaly lisaje...