Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmetika Vichy

gogo

Myslim si, ze nezaleži ani velmi od toho,kolko krem stoji, ako skor od správneho výberu, čo sa týka typu pleti, a od pravidelnosti ošetrovania a starostlivosti o pleť už od mladeho veku. Rada by som však vedela vas náyor na prípravky firiem, ako sú Ivees Rosche, Fleur de Sante, či Oriflem

moncicak

ja nemam dobru skusenost s vichy..mam od nich make-up a teda nic moc....no ale zase nebol az tak drahy,ale mala som aj lepsie..odporucam la roche...vyborny....

sigma

Doteraz som sa chystala kúpiť si krém od Vichi Oligo 25. Moja pleť je mirne zvädnutá a to mám len 26. Ale ako tak čítam, tak ma pomaly precháza chuť si ho kúpiť. Nájde sa niekto kto má s ním skúsenosť, prípadne nejaký dobrý tip na suchú pleť bez jasu?
Ďakuejm :)

funkytr

čaute tak ja som si kupil samoopalovaci krem vichy a bola to fakt hrôza....a to je slabe slovo. Pleť som mal stiahnutu a akoby som na nej mal vrstvu vosku. bol to hnusny pocit, a tvar som mal červenu!!!! teraz my to stojina poličke a nemam to srdce to vyhodiť lebo som za to dal 6stovak..no pozeram že už som to asi aj vyhodil. Každopadne na normaderm som už nemal odvahu :D stači my jedna skusenosť :D ale mam perfektne skusenosti s kozmetikou tianshi, fakt bomba :o)skušal som aj herbalife ... no coment 2500sk a žiadny vysledok

jurko

Aj ja som vyskúšala všetko na problematickú pleť, ale nič nezaberalo.Prešla som na Vichy a pleť sa troška zlepšila, ale žiadne zázraky. Ale asi budem ďalej skúšať nové produkty z inej značky.Za pokus to stojí.

hipokrates

Myslím, že kozmetika Vichy je fajn, ale v porovnaní s la Roche Possay až tak za veľa nestojí. Čo sa týka problematickej pleti je Effaklar K spolu s gélom neporovnateľne lepší ako Normaderm. Mám to odskúšané. Effaklar pôsobí exfoliačne, čiže pôsobí na odlupovanie pleti a podporuje tvorbu buniek, tým je zabezpečené, aby sa nedokonalosti rýchlejšie odstránili. Zo začiatku je aplikácia mierne nepríjemná, doslova to cítiť, ako to pôsobí. I make-up od la Roche môžem vrele odporučiť. Perfektne kryje, vydrží dlho (síce nie je najlacnejší). Je pravda, že nie každému LEN klasická voľnopredajná kozmetika pomôže, preto je lepšie navštíviť najskôr kozmetologickú poradňu. Poradí skúsený odborník a výsledok na seba nenechá dlho čakať.

lea

..dostala som sadu,vdaka priatelke s diskusie , na plet od Ester Lauder .Chcem sa jej podakovat,mimochodom velmi prijemna pani .Tie pripravky na cistenie pleti a krem ,to sa neda porovnat vobec s nasou kozmetikou .Neverila som zo zaciatku kvalite , ale som sa presvedcila ,no ze je to priserne drahe,ale ma to svoj ucinok .Plet sa mi meni a som rada .
Dakujem Vlasta

any

normaderm je vcelku gut, myslela som, ze mi uplne vyhovuje.ale potom som presla na oligo-zeleny, pani, a ten je dokonaly.dokonca sa mi prestali robit male vriedky na ksichtiku, co sa predtym robili

damaxy

anka si moj clovek pravidelnou starostlivostou od utleho veku,da sa s pletou robit,no ja som narazala v okoli s nazormi,ze naco dieta kremovat, dcera od 2.rocnika zs si denne cistila plet mliekom a tonikom a kremovala,ja mam zlu plet s rozsirenými pormi a ked pozriem na nu tesi ma to.ale tých sprostých reci a výsmech na jej adresu od okolia.stalo nam to za ten vysledok.vies ked som pocula od svokry ze ked sa kremujes potom sa uz musis do konca zivota... nepotrebuje komentar

lea

potesila som sa vcera,ked moj drahy dal navrh .Videl,ze som bola spokojna s drahsim kremom a polozil otazku : preco si ho nekupis ? To ma prekvapilo,ze ma povzbudil .To nema vo zvyku , hlavne ked sa jedna o babsku temu ,ako kozmetika,topanky svetriky atd. Tentokrat to dokonca potvrdil tak ,ze on to zaplati a budem mat darcek k meninam .