Uvažujem o kúpe krému Normaderm, no neviem či ozaj pomôže na problematickú pleť. Máte s ním niekto skúsennosti? Ďakujem.
kozmetika Vichy
Každý problém pleti sa dá riešiť. Je dôležité sa prísť poradiť s niekým kto má v tejto oblasti skúsenosti.Čo sa týka prípravkov je dôležité nájsť kvalitnú kozmetiku, ktorá patrý do rady ošetrujúcej. Pri tej maté šancu vidieť pri systematickej starostlivosti výsledky. Ja pracujem s kozmetikou Mary Kay. Je to výborná kozmetika, veľa spokojných zákazníčiek. Poradím i Vám!
Už 6 rokov sa venujem mojim klientom, ktorí si potrebovali poriešiť a doporučiť kvalitné kozmetické prípravky. Zatiaľ sú chvalabohu všetci spokojní.Základom každého ošetrenia je čistenie podľa druhu pleti.Veľmi dôležitá vec by mala byť, či je výrobok dermatologicky testovaný!/je to vlastne najvyššie ohodnotenie/ ďalej či sú v prípravkoch chemické zložky nakoľko so slnečným žiarením môžu spôsobiť viac problémov, než by sme očakávali.Veľmi dôležitý je aj pitný režim a spôsob, akým sa stravujeme. V neposlednom rade naše vnútro sa odrazí aj navonok.Ak potrebujete radu ,rada to urobím.Čaute.
PYTALA SOM SA NA VAS NAZOR NA KOZMETIKU FIRIEM - fleur de sante a yvees rosche