kozmetika Vichy

tarantulka

poradte mi :( mam 18 a velmi problematicku plet-na cele krupicu, na licach pory a nerovnosti a dokonca okolo ust mam aj vrasky..som nestastna a mam len 18 rokov :( skusala som kadeco ale nepomaha chcela som normaderm na problematicku plet ale ako vidim nieje to nic extra....

Salón krásy Zoracentrum

Každý problém pleti sa dá riešiť. Je dôležité sa prísť poradiť s niekým kto má v tejto oblasti skúsenosti.Čo sa týka prípravkov je dôležité nájsť kvalitnú kozmetiku, ktorá patrý do rady ošetrujúcej. Pri tej maté šancu vidieť pri systematickej starostlivosti výsledky. Ja pracujem s kozmetikou Mary Kay. Je to výborná kozmetika, veľa spokojných zákazníčiek. Poradím i Vám!

vestra

Mala som normaderm hydratačný krém a super pôsobil zmizli všetky vyrážky ikeď občas sa spravila miniaturna vyražka o 2 dni bola het. Celkom som bola spokojná. Teraz chcem vyskušať noční ale ...

medusa

Už 6 rokov sa venujem mojim klientom, ktorí si potrebovali poriešiť a doporučiť kvalitné kozmetické prípravky. Zatiaľ sú chvalabohu všetci spokojní.Základom každého ošetrenia je čistenie podľa druhu pleti.Veľmi dôležitá vec by mala byť, či je výrobok dermatologicky testovaný!/je to vlastne najvyššie ohodnotenie/ ďalej či sú v prípravkoch chemické zložky nakoľko so slnečným žiarením môžu spôsobiť viac problémov, než by sme očakávali.Veľmi dôležitý je aj pitný režim a spôsob, akým sa stravujeme. V neposlednom rade naše vnútro sa odrazí aj navonok.Ak potrebujete radu ,rada to urobím.Čaute.

mgr.oľga feješová

Mám na Vás otázku, čo sa týka práce, nemáte nejakú voľnú pozíciu, čo sa týka obchodného zástupu alebo niečo podobné? Mám rada Vašu kozmentiku. Ďakujem