kozmetika Vichy

Soave

a najlepšie na tom je, že La Roche a Vichy patria tomu istemu kozmetickemu koncernu a je to vo svojej podstate podobná kozmetika, ktora sa napr. v Nemecku predáva v sieti drogerii

ArionBA

Tak vážení,
ja Vám niečo poviem o problémoch s pleťou a kožou celkovo. Zabudnite na drahú kozmetiku, ktorá je len oblbovákom pre ľudí aby nejakí papaláši zarobili. Zapamätajte si jedno, problémy s pleťou = zanesené hrubé črevo. Vyčistite si ho a problémy s pleťou Vám navždy zmiznú a omladnete minimálne o 10 rokov. Techník na to je viac, nájdite si tú, ktorá sa Vám bude pocitovo najlepšie zdať.

ArionBA

Tak vážení,
ja Vám niečo poviem o problémoch s pleťou a kožou celkovo. Zabudnite na drahú kozmetiku, ktorá je len oblbovákom pre ľudí aby nejakí papaláši zarobili. Zapamätajte si jedno, problémy s pleťou = zanesené hrubé črevo. Vyčistite si ho a problémy s pleťou Vám navždy zmiznú a omladnete minimálne o 10 rokov. Techník na to je viac, nájdite si tú, ktorá sa Vám bude pocitovo najlepšie zdať.

zuzka2610

Ahojte, chcela by som sa spýtať o radu,
pred 2 mesiacmi sa mi stala nehoda s chrbticou tak som brala dlho lieky, a potom som dostala silnú chrípku a zase tie lieky,tak už som zdravá, ale na čele sas my spravila taká kašička aj na líčkach, prosím vie my niekto poradiť čo s tým, už vopred ďakujem.

matsches

Ja by som odporúčala Masku na problematickú pleť od BABÉ a k tomu vyrovnávajúci krém BABÉ. Je to vyslovene na aknóznu pleť.

mirka 23

Ten Zineryt by ti mal zabrať, ja som ho mala tiež, vlastne čakala som, že ti to predpiše :)robia to takto všetky kožne, no zabera to. Takže vraviš, že lekarka odmerana...no nič vynimočne, pacient si musi poradiť sam. A nedala ti skinoren (krem na tvár)? Ak nie, tak velmi dobra vec je dať si na noc kokosovy krem (neviem či som to už nepisala) a namiesto pleťovej vodz je super strieborna voda, ta je silno antibakterialna. To že ti povedala, že maš hroynu tvar, ber s rezervou, ved uvidiš, či sa ti to zlepší, ale malo by... A poslala ťa aj na vyšetrnia? či len na ten odber krvi? Ak ideš k lekarke, tak si hned popytaj vytery z osa a krku, či tam nemaš nejakých streptokokov...

cicaaaa

ahoj Mirka,
tak bola som u koznej, predpisala mi zineryt a povedala ze je to dost zle (mne to zas az take strasne moc strasne nepripadalo) :) no a nic mi ani nepovedala.. neviem ocakavala som vacsiu informovanost.. hoci zajtra idem na odber krvi...
No ale po roznych rozhovoroch s roznymi babiznami som dospela k zaveru ze vichy je naozaj len obycajna zmes chemie.. naozaj z 8mich bab mi ziadna nezadala dobre skusenosti snim.
Koznej som povedala ako sa veci maju.. na vichy vobec nezareagovala.. prislo mi to cele take. ze nereagovala na nic :)
uvidime ako sa to vyvinie, objavila som aj pangamin.. len tak je nasledo uzivania priberanie.. o oo nie, chcem si zachovat postavu.
Mirka.. HAK je svinstvo, jasi to uvedomujem, dovod s pletou bol ale minoritny. dolezitejsi bol povodny vyznam HAK :D
ahoj zatial, ozvem sa ked budem vediet viac.. aj pre mna je to jedna velka zahada :)

mirka 23

Cicca, tak to môže byť tou rekonštrukciou, usadza sa ti prach a nečistoty na pleti....Som zvedava, čo ti povie kožna. Je super, že sa snažiš zdravo žiť. Mne to vychadza, že nejaku zaskuhu na tvojej tvári má aj Vichy...
A HAK si nezačala brať len kvôli pleti...že nie? Nie je to tiež najlepšia vec podla mňa, ale ked si sa už rozhodla isť do toho, tak OK.

cicaaa

ahoj mirka,
zajtra sa uz chystam ku koznej, takze som zvedava co mi povie.
ja som typicky zeleno cajickar a pijem vzdy len vodu (mineralky a sladke vody nemam v laske), co sa tyka mlieka, tak na to som alergicka, uz len ked ho vidim :) co som si ale vsimla, ze po vyprazanom sa plet dost zhorsi- co asi vacsine ludom.. takze aj to obmedzujem.
o, ale je tu este jedna vec. Kedze rekonstruujem stary dom plny omietky, prachu a spiny, je dost mozne ze reakcia pleti na tuto situaciu je dost alarmujuca (mozno alergia)
hypotezy uz ale necham bokom, uvidim co mi povie zajtra kozna.
No a aby som este zodpovedala tvoju otazku - mam ich po celej tvari, drobne vyrazky, ktore kedze su vsade nedaju sa skryt. HAK som nebrala, zacala som 3 dni dozadu:)
tak to je asi vsetko .
zdravim:)