Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
mrska -tieto oslavy poznam
najradsej by som sa im tiez vyhybala, lebo u mna to vzdy skonci zle:(
drzim palce!:)
ahoj fruttia - to som ja xyxyxy
no cely tyzden som vracala fakt len malo krat..
ranajky mam dobre, potom vela toho nezjem , vacsinou kava ...
obed mam poriadny - snazim sa aby bol zdravy - kuracie prsia + zeleninka
no a po obede , do vecera jem len melon .. ja som schopna zjest vyse polovicu velkeho cerveneho , ktory ma aj 6-7kg .
Nechapem sa. Ako keby som sa tym prejedala,ale nevyvratim ho.
idem teraz na par dni prec, ale dufam,ze sa sem dostanem.
Najhorsie na tom je, ze dnes mi mama povedala,aby som sa odvazila .. mala som dost nizku vahu ,a povedala mi,ze ked sa vratime ma bere psychiatrovi , o B. ona netusi .
Teraz neviem co robit :( .. a to som z povodnej vahy schudla "len" 5kg
ahojte baby....
ja mám zatiaľ pár dní pokoj...váha nijak moc neskáče tak nie som taká nervozna..ale v nedeľu ma čaká ťažký deň.ideme na oslavu 50-tky,neviem ako budem reagovať ked nám budú ponúkať rôzne debility,ja neviem prečo nemôže niekto ponúkať aj zeleninu,a manžel ma bude sledovať no horor...ale je na tom to strašné že som sa vždy tešila na takéto akcie a teraz mám v hlave úplnú paniku....už rozmýšľam ako si už ráno vymyslím že mi je zle...
ja viem je to úbohé...sama som zo seba sklamaná,a najviac z toho že si nepripustím že som chorá a stále sa obhajujem že mi nič nie je..ja som naposledy vracala v sobotu melon,už aj ten sa mi zdal kalorický ale zjedla som ho veľa tak som cítila to plné brucho že som to musela dostať von...teraz sa kontrolujem ale začína sa mi zasa točiť v hlave a som slabá ako čaj...
v pondelok už idem po dovolenke do práce ak budem takáto vytrasená tak ma tam šlahne....a toho sa najviac bojím...a aj tak pre to nič nerobím....
som akoby uplne vymletá...úprimne je mi zo seba nanič...
pekný deň...
Ahojte, baby, ako sa drzite? xyxyxy a babajaga? snad fajn.
Ja som sa vratila na SR a musim sa pochvalit ze som ani raz neskoncila nad zachodom. a to som jedla vsetko, len s mierou.. aj zmrzlinku, kolacik, ranajky vacsie.. ale zajtra sa az odmeram,ked som pribrala tak budem trosku smutna ale ajtak ,aspon som sa nenicila :)
ahojte baby, ktore sa trapite pre tuto hnusnu chorobu. ja som zacala asi v 17tich s drastickou dietou, stala sa zo mna anorekticka, vazila som vtedy 36 kg. skoro nic som nejedla a kazdy den dve tri hodky cvicila. trvalo to asi do 20tky. nasi boli z toho mimo a nakoniec som sa sama umudrila a aj vdaka lekarom, ktori mi uz vazne hrozili smrtou, neplodnostou atd. nastal zvrat, stala sa zo mna bulimicka. pribrala som asi na 5O kil (vysoka som 160), tie 3 roky nic nejedenia sa obratili na totalne prejedanie, dovtedy uzasne chute jedal ktore som si odopierala, som si zacala vynahradzat takto :( rodina bola stastna ze konecne jem a ze vyzeram k svetu. nikto nic netusil. pocas anorexie sa mi skazili zuby, nechty lamali, padali vlasy. teraz ked si pozrem fotky, normalne sa zlaknem. prejedala som sa tajne, mame velky rodinny dom a nasi stale daco robili vonku atd., chytala som zravku niekolko krat za den a vzdy som vsetko vyvracala. nemohla som zniest ze som tak pribrala a chcela som naspat moju \\\"liniu\\\". zvracavala som vsade a vsetko, asi len okrem ranajok, tie som mala vzdy zdrave a to som nejak prekonala. zvracala som v skole, na navsteve, na internate, riskovala som zistenie, ale nedokazala som to jedlo v sebe udrzat. dokonca aj po vyzvracani som dokazala opat zacat daco jest a opat vracat. chodila som do potravin na sladkosti ktore som vsetky naraz zjedla a vyvracala :( takto sa to so mnou tahalo az do konca VS do 24 rokov az kym som si nenasla pracu a priatela. nechapem ze som to dokazala po cele roky skryvat a nikto si toho nevsimol. dostavala som sa z toho pomaly sama a nikto o tom doteraz nevie. strasne ma boleli zuby a kila aj tak nejak nesli dolu. potom som to zacala robit premyslene, aby som mala v tele aj nejake ziviny ale zaroven sa potom prejest a vyvracat. totalne som si pokaslala travenie, nasledky mam doteraz. mam 28. hanbim sa za to a hovorim si dodnes, ze s tym musim nadobro prestat. obmedzila som to velmi vdaka pevnej voli, kvoli priatelovi, peniazom ktore za jedlo davam a potom ma skoncit v mise? zacala som si vsetkeho co mam viac vazit, hlavne to ze som relativne zdrava a chcem taka aj ostat. teraz sa stane ze vraciam asi raz do mesiaca ked som sama doma. prepadne ma nejaka divna depka, ktora ma nuti zjest vsetko nezdrave co mame doma a potom to vyvratit. ale zaroven tie ostatne dni kedy to vsetko zvladam bez toho,na prejedanie nemyslim, pravidelne cvicim a v podstate som stale pod \\\"dozorom\\\" v praci aj doma, takze to nechcem riskovat. dostala som sa na 48 kg a fakt som zacala viac o seba dbat, cvicit, zdravo sa stravovat. ale niekedy to proste nezvladnem. potom vzdy placem na hajzli ze preco zas? pritom to vracanie uz ani nepotrebujem..je to porucha s ktorou sa tazko bojuje.
drzim palce vsetkym, zvladneme to :)
Ahoj, skus tento ocistny preparat, je to momentalne novinka, ja to teraz beriem. Predpisal mi to "lekar".
ANTIPARAZITNÝ PROGRAM - TRIGELM
video k tomu, je to ale po rusky
babajaga2
.ach, uplne ta chapem .. prezivm to iste,dennodenne :(
Lussy86
ja cvicim,a dost...snazim sa kazdy den .. ale ty si nevies predstavit ake to je, ked nieco zjes , a hned tie chute ta privedu k dalsiemu jedlu ,a zas a zas a zas..a stale dookola ...
:(
Ja by som sa vás baby chcela opýtať, prečo to vlastne robíte? Prečo sa tak ničíte? Nerozumiem... Čo tak radšej normálne jesť a začať cvičiť?
Ahojte všetky baby, tak ja som sa ale "pochlapila"! :-( včera mama zabudla zamknúť špajzu a hneď som to využila, prejedla som sa a vracala som!!! som úplne neschopná, proste som ako závislák, ktorý nemôže mať prístup k jedlu, lebo sa hneď prestanem kontrolovať, inak si jedlo odopieram a keď si predstavím ako to výborne chutí, hneď sa prežeriem...ach jaj, čo si len počať, ako z toho von, veď špajza nemôže byť zamknutá navždy...
Ahojte dievcata, chcem Vas len podporit v tom, ako bojujete :) ja som bulimiou trpela 6 rokov.bolo to strasne, cize Vas chapem , co prezivate. Zvracala som niekolko krat denne, depresie, cierne myslienky, hanba...ale uz 5 rokov som uplne v poriadku. Je to krasne oslobodzujuce, mat kontrolu nad sebou. Mne pomohlo to, ze som nasla cloveka, ktory mi zdvihol sebavedomie a zacala som sa milovat taka aka som a taktiez, ze som isla byvat na internat, kde som sa hanbila za to co robim a tak som automaticky nasla akysi rezim.drzim Vam prsty!ja som neverila, ze budem niekedy OK, ale zvladla som to, tak to zvladnete aj VY!