Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojky fruttia ,
tak dnes som sa prekonala , mala som ranajky - biely jogurt+musli+med ; desiata bola musli tycinka ; obed a olovrat boli v mcdonalde - salaty :-) .. a na veceru som si spravila salat . jem kazde tri hodiny.. ani raz som nic zo seba nedala von.
Idem cvicit a neskor si dam melon:-)
tak dufam,ze dnes to zvladnem :-)
a inak ta straaasne moc obdivujem ! a dakujem ti ! :-)
Ahojky fruttia ,
tak dnes som sa prekonala , mala som ranajky - biely jogurt+musli+med ; desiata bola musli tycinka ; obed a olovrat boli v mcdonalde - salaty :-) .. a na veceru som si spravila salat . jem kazde tri hodiny.. ani raz som nic zo seba nedala von.
Idem cvicit a neskor si dam melon:-)
tak dufam,ze dnes to zvladnem :-)
a inak ta straaasne moc obdivujem ! a dakujem ti ! :-)
jajaja: tak ich necitaj..
xyxyxy: niesom z toho uplne vonku, dnes by som to nezvladla kebyze nejdem na bicykel, ale isla som tak som si potom dala aj normalnu veceru - rohlik s pastikou a paradajkami a kakao, potom este 1 jablko neskor, bez vacsich vycitiek svedomia.
Inak ako celkom to uz mam pod kontrolou, okrem tych uzkostnych pocitoch po kazdom jedla a kazde rano myslim na to ze co ak som pribrala. ale hnusi sa mi uz to grcanie takze sa velmi snazim.
a tebe k dneskajsku patri potlesk,pekne si to zvladla, len tak dalej. Mozes si urobit ciarku ze 1 cisty den mas za sebou, uz len 6 a potom sa obdarujes niecim :P
je normalne smutne citat taketo temy
fruttia
takze , prezila som dnes este zmrzku , kuracie prsia + cvikla :-) a este neskor mrkvu a uhorku so chrumala:)
tebe sa ako dari, si uz uplne z toho vonku?
super super,hlavne dodrziavaj pravidelnost. kuracie prsicko je velmi zdrave a obsahuje bielkoviny z ktorych sa nepribera,navyse zaplnis zaludok a nebudes mat nutkanie sa prezrat :)
inak ja som mala na obed polievku a druhe - nejake hriby na smotane. a celkom som z toho plna a mam blbe myslienky,ale povedala som si ze radsej si pojdem pospat :D
fruttia
dakujem za tie napady na vecere :)
inak,s tym obedom som vydrzala.. a uz su 3 a nieco hod. po obede,tak si dam kuracie prsia na prirodno,a asi trosku kapusty
. dufam,ze vydrzim:)
Vecerat zvyknem bud zeleninovy salat s dresingom, alebo nejake kuracie masko,alebo tuniak, obcas nejaky obrovsky tvarohovy krem s hrozienkami, sushi, a tak.. obvykle lahke jedla. ale stava sa ze jem nejaky chlebik so sunkou, alebo nejake ine pecivko.. hlavne nesmiem pocitit totalnu sytost lebo potom dojde myslienka ze "uz som to posrala" pcham sa dalej a skonci to vo wc.
a dobre si urobila s tym obedom, jedla si ale same zdrave veci, mozes byt kludna. zamestnaj mysel,vydrz to :)
tak, teraz mam za sebou obed . sme mali knedle,maso,kapustu .. jedla som kuracie prsia + kapustu .. mali sme dezert malicky,tak som z neho mala kusok .
neskusim ist na wc , musim to vydrzat. !!!
+ fruttia
dakujem ti pekne za rady:-)
a inak,co zvyknes vecerat?
Sladke riesim tak ze na ranajky si davam banan s medom a jogurtom, to ma zasiti a je to zdrave a potom cez den uz netuzim po sladkom,ked tak si dam melon alebo jablko. A ked ma chyti nejaky vlci hlad tak si dam biely jogurt bud slany alebo s trochu medom. Stale lepsie ako nejaka nutela alebo horalky alebo croissanty, aspon pre psychiku... nenuti ma to smerovat k zachodu.