Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

dakujem pekne:)

tak tie "pobyty" u starkej poznam velmi dobre, aj ja sa chystam - na tyzden !! - ach , to bude :-( uz to vidim
drzim ti ale palce,si silna, to zvladnes :-)

ja tuto idem o chvilu na ranajky, a vies si predstavit .. vsetko svedske stoly ,takze clovek si moze dat vsetkeho kolko chce ... no musim sa tak drzat na uzde, nekutocne :/ snazim sa :)
tak dufam,ze dnesok zvladnem jak vcera:)

fruttia

xx_yy,
obdivuhodny jedalnicek, vazne. Pekne si to zvladla,vobec nie prehnala, dnes len tak dalej! Krasny vylet ti prajem,uzi si :)

Ja tiez fajn vcera,aj ked vecer som zjedla trosku viac sladkosti ako som mala (karamelove cukriky,lizatko), dokonca som pila pivo vecer.. ale nevadi, neslo nic von. Dnes sa pokusim viac zdravo.
No a ideme vecer k babke na 3 dni, tak si vies predstavit aku uzkost mam. Musim mat sebadisciplinu, obrovsku!

xx_yy

ahoj Fruttia ,
takze .. dovolim si povedat,ze vcerajsok som zvladla moc dobre az som to prehnala trosku .. mala som ranajky - jogurt+musli .. desiatu som mala rozok+maslo+syr+sunka a to iste som mala aj o 3 hodinky ,lebo vsak som cestovala .. neskor som mala salat s grilovanou mozarellou .. potom uz len veceru - salat + maly dezert a zmrzlinu . :) nic neslo von ! :)

tebe sa ako dari ?? :)

fruttia

Drzim.
Mas 16 rokov,co je malicko,a si pritom cielavedoma a silna a rozmyslas dospelacky, takze ja verim ze ti to pojde:)
mas velmi velmi malicko kil, aj keby priberes na 52 ,by si bola stale stihlucka.. tak minimalne na tych 48,lebo takto ti trcia urcite vsetky rebra :)
ja mam tolko isto kil ale o 8 cm menej.... a o 5 rokov viac :D

este tolko, ze jasne ze sa ti nekazia zuby a mas menzes lebo este nemas tak dlho B aby sa tieto problemy zacali prejavovat... takze ak sa teraz spamatas tak z toho vylezes bez nasledkov.
Velmi ti drzim palce nech sa to podari.
Podla mna si uzivaj ze mas podvahu tak si mozes dovolit viac ako ostatni ;)

xyxyxy

tak mam 165cm a 16r. Tak teraz sa pokusim dat hore tie 2-3kg , dufam ze sa mi to podari .. A mame o B. Nechcem povedat ,mam strach z reakcie a potom by o tom vedela cela rodina,a tu hanbu nechcem prezit.Preto z toho musim sama von a cim skor.A menzes mam pravidelny,zuby sa mi nastastie nekazia,bola som prednedavnom na odberi krvi,bala som sa ,ze bude nie o zle,napr ze budem mat malo draslika v krvi-zevraj to bulimicky maju ..ale nasastie vsetko som mala v poriadku. Tak idem si teraz dat desiatu rozok ,hm tak ZACINAM ,drzte palce :)) aj ja vam drzim,veelmi! Fruttia drzis sa velmi dobre. Obdiv:) len tak dalej!

fruttia

Ahoj,
no 44 kil je velmi malo, a kolko mas cm?
naber vazne aspon 2-3 , to nikto iny nezbada len ty, budes ajtak stihlucka ale aspon bude mamka kludna a moze ist zivot dalej.
Aha,pozri sa na to takto, a potom sa rozhodni, lebo samozrejme ze navsteva psychologa/psyichiatra ma aj svoje pozitiva:
Ked tam pojdes, tak mu mozes povedat vsetko bez toho aby o tom mama vedela, on jej to nepovie. Tak by si mal psych. podporu a bojovala by si dalej mozno lahsie.
No a par negativ: mozno ti predpise lieky ktorych sa nezbavis tak lahko, budes navzdy opecatena ze si mala nejaku formu PPP, a psychiatra budes navstevovat nasledujuce roky.

Ak mas taky vztah s mamou ze sa snou da porozpravat, tak jej povedz ze pobojujes, ze si trosku vykolajena ale ze vidis ze mas nizku vahu tak budes jest poriadnejsie...

Asi toltoto ti viem k tomuto poradit, ako mamky su strasne aj mna valcuje moja ze preco som chudsia ako min. rok... jasne ze som ale urcite sa citim lepsie ako vtedy, hlavne co sa tyka celkoveho stavu, nelamu sa mi nechty ,mam menzes pravidelny (ozaj ty mas??) a nemam depresie a paniku ze niekto zaciti pach zachodovy na mne :S

xyxyxy

tak, mala som vzdy okolo 48kg .. teraz je to 44 ... Takze 4kg..neviem fakt co robit.Urcite to nechcem priznat,lebo vidim,ze sa mi zacina darit a uz si verim,ze to dokazem:) ..zacala som normalne jest,ale vaha mi nejde hore,nechapem preco :( chcem mat aspon tych 46-47 ,a budem happy aj ked s tymi kilami,ktore mi ociidne chybaju.Len teraz neviem co robit,skusim nabrat par kil,aby som mamu odhovorila?! Neviem vazne :(((

fruttia

ahoj!
super ze si vracala menej, to je uspech. a to ze jes melon a vela, nevadi. akurat som ho zjedla asi kilo na ranajky, asi puknem ale nevadi mi to. ano, je to taka kompenzacia prejedania sa, aj u mna...
no menej dobre je ze ta chce k psychiatrovi, nejak ju skus odhovorit, pokial nechces brat psych. lieky, ktore podla mna su na nic... chod radsej k psychologovi pokial ta fakt chce donutit.. urcite si teda schudla vela, pridaj k jedlu, 5 kil sa uz da dost zbadat, hlavne ak tvoja povodna vaha bola nizka tiez!! ked uz mamka zbadala to neni dobre :(

inak ja som pribrala ani nie pol kila,cize tesim sa. dufam ze to ostane takto uz..

a mrska , k oslavam: aj ja ich nenavidim.. caka aj mna jedna rodinna o tyzden, uz teraz sa mi toci z toho hlava :D ach...
no ale mrska, drz sa,prekonavaj sa, jedz nech sa ti netoci hlava, pamataj to ze bez jedla clovek nemoze existovat :S

babajaga2

ahojte baby, ja som začala viac jesť, a za pár dní som schudla už dve kilá a každý deň to ide dolu po dekách, napr. dnes mám o pol kila menej než včera...som rada, len to nechápem...keď jem, tak chudnem, a keď nejem tak nemôžem schudnúť alebo dokonca priberám...asi sa mi už rozbehol metabolizmus???