Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

chrysler

Fruttia, a čo si jedla? Bože. Viem presne ako sa cítiš. Ja som dnes, pretože po večeri na mňa prišli neskutočné "chute". Ja neviem kedy to už skončí. Ryžové chlebíky s čokoládovou nátierkou a medom. Nič extra.. To inokedy si naložím trochu viac. :-)No, trochu som dala von. Žiadne švédske stoly. Zajtra odznova. Aspoň ma nechytajú prežieračky. Ale chystám sa, teda mám strašnú chut na niečo poriadne nezdravé. (Taký Magnum, všetky príchute..) Tak sa pozerám, ked som vonku, ako si detská dávajú zmrzky a jedia lángoše, a nanuky.. A sú happy. c

fruttia

j19,
jasne ze nas po case bolia. a prestanu fungovat enzymi traviace.
ale -v tejto situacii bohuzial- ludske telo vie robit zazraky a dlho prezije aj ked ich nicime :(
tak ale snazime sa..

j19

Baby,a nebolia Vás s týmito diagnozami žaludky?Keď anorektička neje,nebolí ju brucho?Vôbec tomu nerozumiem.Veď Vás musí príšerne bolieť žalúdok,alebo keď nasilu vraciate,veď to je hrozné,ako si robíte zle!Snažte sa pekne jesť a nerobiť takéto veci....Držím Vám palce ...

fruttia

ach babyy, asi zomrem, som totalne plna a velmi sa sama sebe hnusim :( zas sa mi roztiahol zaludok, velmi velmi zle sa citim,aa.

fruttia

chrysler, hmm.. presne to poznam z mojich anorektickych cias.. trebalo pribrat aj som chcela ale ked som pribrala tak som sa to snazila dat dole naspat... :(

fruttia

Ahojte,
som uz doma,tak budem prispievat.
Pravdupovediac mam permanentne uzkosti a radsej sa nepozeram do zrkadla,lebo sa bojim ze ten prirastok vahy bude hrozny :( neviem ci sa odvazim zajtra,mozno radsej nie,nech do B nepadam zas, vazne uz to nechcem pokazit.... lebo trosku ma boli 1 zub.. :S
tak snad ma ta uzkost prejde.. zajtra sa pozrem aj do zrkadla :D ako znie to srandovne ale vazne toto neni normalne ako ma sere ze priberam..

xx_yy, neboj kazdy obcas zlyha. dolezite je len ze zajtra sa drz zas :)
a to pribratie nech ta nemrzi, to je v norme, ved si chcela pribrat aby si bola fesanda, stale mozes kludne papkat ani sa vazit nemusis. uvidis v najblizsich dnoch ta niekto pochvali ze ako super vyzeras len sa nezabudni usmievat.

inak aj mna dnes mama pochvalila ze aku mam peknu pokozku (upravila sa vazne, oplati sa negrcat..)

xx_yy

:-( boze, ja viem ,ze to pojde pomaly .. :-( ale tri dni som dala v poriadku ,a teraz ?! :-( boze

tiez si hovorim ,este kilo,dve dam hore,a stop ! potom to budem len udrzovat :-( ale pritom sa toho bojim ,ale MUSIM !:-(

chrysler

Xx_yy, nevadí. Len nemaj z toho stres. Zajtra je zas deň.. Začneš znovu. Ja som včera vydržala. Dnes vydržala. A vieš čo? Tiež som taká, som chudá, jak cverna, jak vyžla a červík dokopy a aj tak sa bojím, že priberiem deka. Pritom chcem pribrať. Je to normálne??

xx_yy

baby !!! :-(
ja som zas zlyhala ! zas som "to" spravila !
neprejedla som sa,ale vecera isla von ,lebo som ostala sama :-( som neskutocny slaboch , po 3 dnoch !! :( ako som mohla ?!!

xx_yy

fruttia , dole klobukom, zvladas to perfektne !! :-)))

no baby, takze ja som z mojich 43,5kg pribrala na 45,5 !! za 3 dni, ktore som jedla normalne a nic nedala von !! ja neviem, to pojde stale takto ?? :( ustali sa mi to na mojej povodnej vahe? uz sa zacinam obavat ,ze koli tymto kilam hore do toho znova padnem , :( pritom jem uplne zdravo ( vela zeleniny,ovocia ) a menej,a aj tak priberam :(

na prejedenie uz ani nemam chut , vazne .. nejak mi to vyslo z hlavy,no vlastne.. uvidim, idem na tyzden k babke . :-(
uz som doma z dovolenky, tak som si povedala,ze huraa,konecne ziadne svedske stoly .. pridem domov,a u starkej fakt MEGA OBED , vyber taky, ze dovi .. tak som si dala varene zemiaky,a kapustovy salat .. jasne,ze by som si dala knedle,kapustu..atd .. nemohla som,lebo viem,kde by to skoncilo .
Teraz na olovrant som mala 3 !! broskyne . uvidime co bude vecer,ked uz musim k tej babke .

Vam sa ako dari ? :-)dnešok ?