Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
mrska, presne viem co prezivas.. (mala som 13 ked som robila toto iste, peklo,peklo..) vyhadzovanie jedla,klamanie, sialenie rodiny,vypluvanie a nervozita.. to je taka vazna anorexia ze podla mna by si mala chodievat castejsie k psychologovi, kolko krat chodis za tyzden?
lebo takto pekne pomaly skolabujes :S
xx_yy,
uff,dolky. daj si 1-3 pekne pomalicky s babkou :) a potom si chod von na prechadzku snad to pomoze.
ja od rana fajn,akurat som sa naobedovala - nie vela a len minimum peciva, a nejak mi je zle :( najradsej by som to zas dala von ale neda...
ahoj chrysler...mám 47 kg ale mala som 62kg a mám 37r. nikdy som nemala takto,ale podľa mna je to ok a ešte by som mohla dať dole 2-3 kg,ja som mávala tak 57-60kg,ked som bola ok....
ja viem že by som sa mala snažiť kvoli detom manželovi,ale kruci nejde to...je to neaké silnejšie ako ja...neviem či som taký slaboch...
xx_yy
mám 37r,164cm a 47 kg a aj tak som ešte dosť pri sebe...aspoň si myslím..
j19
ja som užívala preháňadlá,ale dúfam som si nič neporušila,síce mávam zápchu a dosť,ale to som mávala,len po tých preháňadlách idem na veľkú ale oči mám vypúlené a je toho málo a viackrát a žalúdok ma bolieva niekedy,ale po vracaní ani nie...
fruttia
serie ich to všetkých doma...aj si poviem že dosť už sa dám dokopy a....strašne sa pred nimi vyhováram ako sa len zdravo stravujem,aj tak mi to už nežerú..neviem ako to dopadne....
xx_yy tak tie cestoviny normálne papaj,ja som na tom asi naprd ja nejem žiadne prílohz ani sladkosti,ani cukor,všetko nízkotučné,študujem každú etiketu,už sa mi stalo že mi navarili čo mám rada a ja som to vyhodila,minula som si pred mužom kúpila cukríky a dala som si do úst a ked nepozeral tak som ju vypľula...a zbytok som dala dcére...ked si dám niečo mimo mojich hodín tak to požujem a vypľujem aj ked je to koliesko hydinovej šunky....ja totiž mám harmonogram časový čo kedy môžem,mimo toho len pijem a žujem žuvačky....ak premeškávam tak som nervozna....no škoda reči...vždy poobede okolo 3 si dávam biely nízkotučný jogurt, a už sa mi stalo že som ho jedla na WC v nákupnom centre,v aute,no kade tade,nosím si lyžičku a celý môj deň je rozvrhnutý...aj z tohoto môj muž šalie..chápem ho....
tak sa majte krásne...držte sa.
chlieb uz ani ja nie , a celkovo pecivo nejem uz , iba ked fakt musim :-)
a teraz co mam robit ? starka mi tu pecie "dolky" .. odpadnem , ved ja som to nechcela :-( neviem co urobit.
Inak akurat idem cvicit .
Tebe sa ako dari od rana ?
xx_yy,
cestoviny jem,mam ich rada,len si fakt treba dat pozor na mnozstvo... ja nejem chlieb,alebo len velmi malo, to mi ani nechyba.
inak baby, ako ste na tom s cestovinami ? ja ich milujem,len teraz sa ich doslova "bojim" jest !
prepacte, neviem ako som ten pripevok poslala este raz . :/
Baby, ja som hrozná !! uz teraz som si povedala ,ze si dam obed , a budem potom jest az o 14:00
tak som si dala salat - salatove listy,paradajky,paprika,uhorka,balkansky syr... a este si dam zlty melon , viem ze by sa ovocie a zelenina nemali kombinovat..ale po tom salate mam chut vyjest vsetko sladke,tak kludne zjem jeden cely zlty melon !! :-(( taky mensi
ale hovorim si, do 14:00 nic nedam do ust. nemozem :-(
neviem sa ovladat! preco ? :-(( uz to nechcem dalej prezivat fakt :(
Veronika_27 - ďakujeme pekne, :) vaz si co mas fakt, ze to mas v hlavne "v poriadku :-)))
j19, prepac.
Ja na travenie nic neberem, ale viem ze mam znizene hodnoty pankreatickych enzimov, teda mala by som brat pancreolan forte po tazkom jedle.. no kaslem nato :)
takze co ti mozem odporucit je ju poslat na vysetrenie a vybavit si nejake podporovacie veci na travenie.. ak nechce, tak su rozne cajiky na podporu travenia.. inak ziadne chemikalie neodporucujem,tymi by si viac skodila ako pomohla.
Tak ďakujem ,že na moje otázky kašlete..