Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
čaute baby :( ja som vyliečena z anorexia a teraaz upadám do buliemie :( ked všetci odídu tak dokážem tolko toho zjesť a potom to ide von ako keby som to jedlo cítila v zaludku a zavadzalo mi tam .... pár dni velmi málo jem a na dalši den sa prejem no katastrofa :(
Ahoj xx_yy
Tak ked mám bielkovinový den tak mám na raňajky ovocný tvaroh a bielka z 2 vajec a jedno celé vajce,na desiatu zasa tvaroh nejaký ochutený,na obed uvarené kuracie prsia a jogurt,na olovrant jogurt a na večeru tuniaka v konzerve,3 bielka a zasa nejaký tvaroh.
Ale toto si nemôže dať ten čo má niečo s obličkami lebo bielkoviny sa v zvýšenej forme nesmú na obličky. A ked je človek doma tak to je najlepšie lebo ak chodí do práce ma málo síl,určite si to nemôže robiť žena čo má ťažkú prácu niekde v závode.Ved by ju kleplo.
Ja sedím v kancli a aj tak je to dosť. Ale ako som už písala nižšie, ja mám tie svoje zásady,časovanie atd. tak by som bola normálne vykoľajená keby som to neurobila.
Ja som tomu lekárovi chcela povedať ale on ma nedal ani dohovoriť.....ked ma zazrel tak skoro tam dostal infarkt..
Snažím sa na tom pracovať...ale niekedy to nejde....včera večer som sa najedla len tak na polovicu a bola som hladná a aj tak som si nič nevzala,ked som si pomyslela čo by prišlo potom tak radšej nie.
Pekný deň.
Ahojky mrska
podla mna,povedz svojmu psychiatrovi ,ze mu hovoris pravdu, a ze by si to chcela skusit doma,kedze mas aj manzela a tak .
Nech si tam tvojho manzela nevola ,naco robit este vacsie prusery? Zvladnes to sama urcite, tak ako aj my sa snazime :-)) Verim tomu.
Ranajky si mala dobre,chutne ako vidim:-)
ja som mala bielu activiu a jablko:-)
Len tak dalej sa drz, :-) inak, napisala by si mi prosim ta co konkretne jes ked mas ten bielkovinovy den ? :-)
Ahojte.
fruttia tak ja chodím k psychiatrovi málo asi raz za mesiac a minule som bola až skoro po dvoch,dcéru som bola poslala na lieky lebo som sa mu nechcela ukazovať,ale ked som bola pred 3 týždňami tak mi napísal do kartotéky nutná hospitalizácia...ale ja tam nepôjdem,chcem to skúsiť doma,len on už bol asi zo mna vytočený,on si myslí že aj jeho klamem,že vôbec nejem,a že som ani neprestala s tým preháňadlo..no neviem kao ho teraz presvedčím,lebo chce aby prišiel aj manžel,to zasa bude divadlo....
dnes som už raňajkovala acidko a vločky,ráno bola váha celkom ok tak dúfam že dnes to zvládnem,lebo zajtra mám bielkovinový deň,a to bývam úplne slabá ale dá sa to.... ahojky
tak,tak :-) treba sa niecim zamestnat alebo ist niekam , :-) a vtedy je mysel na spravnom mieste - tak by som to povedala :-))
a dakujem , tiez si to uzi :-) a drz sa :-)
no neviem naozaj , ja som sa registrovala preto , lebo mi zakazali prispievanie ( nechapem preco ) ... :-)
medicina je dobra volba :) tam sa teda nudit nebudes. ale casu mas dost este aj na premyslanie.
ja vacsinou tiez citam, beham, hram na klaviri, pisem, chodim von,s frajerom, na vylety (ved vidis skoro stale niesom doma, nech NIESOM doma, lebo vtedy sa viem aj ja drzat ).. a cez rok skola. a intrak. kde to je desne, ale od septembra to bude ine,kedze budem mat novu spolubyvajucu,ktora tam bude stale, velmi sa tesim.
pekny vyletik zajtra, tak v piatok sa ozvem tu..
ps. toto co ze som sa musela registrovat? :O
tak ak sa mi podari , a ak sa nerozhodnem inak , kedze mam este 2 roky , tak by som rada isla na medicinu:-) uvidime.
rada citam,pisem.. :-) proste hocico , len aby som nemusela rozmyslat nad blbostami --> B.
inak co takeho zvyknes robievat , aby si sa zamestnala , ked si doma a tak ? :-)
ano ,menzes mam este pravidelny, chvalabohu :-)
a zajtra planujem nejaky mensi vyletik so starkou , niekde , takze ranajky a bum vypadnem z domu , nastastie ,takze dufam,ze to bude "cisty" den :-)) .. mne sa to vacsinou dari vtedy,ked nie som doma :-/
aa, toto rada pocujem :) vysoka skola je super :P kam by si sla?
inac ak ta zamestna kniha tak to je asi najlepsie... citaj vela - odbornu aj neodbornu literaturu, po pripade pis :) napriklad ja dost casto pisem..
do septembra sa este zlepsi tvoj stav co sa tyka B ,takze som si ista ze pocas skoly to uz bude jednoduhsie. musis si len uvedomit ze B je strata casu.
Inac este si velmi mlada, kludne si mozes dopriat viac jedla- aj sladkosti- ako dospelak, uzivaj si kym je to mozne ;) ja som uz "starakrava" cize nemusim jest na vyvijanie a tak.
menzes mas este pravidelny vsak?
zajtra mas co v plane u babky?
ale ano ,cez skolu to byvalo tak , ze doobeda som bola uplne NORMALNA , zjedla som ranajky , v skole desiatu - rohlik , nejaku musli , a este skolsky obed (ten nie vzdy, vacsinou len prilohu )
a potom som dosla domov zo skoly,a ani som sa nevyzula uz som bola v kuchyni , no nieco strasne :-(
posledne dni v skole som vracala aj tam , mozem povedat ze maj/jun bolo asi najhorsie obdobie B. co sa u mna odohravalo , vtedy som dokazala vracat po kazdom jedle ( skoro )
dufam,ze od septembra uz v tom nebudem lietat ( alebo nie az tak casto ) a budem sa moct konecne sustredit na skolu , kedze na vysku sa chcem dostat -a to som latku polozila velmi vysoko... ked som sa doma ucila bolo vsetko fajn,bola som nejak zamestnana
aj teraz rozmyslam,ze si kupim nejake knizky,lebo ma to bavi , a pottrebujem sa niecim zabavit - pri telke by som len jedla a jedla a pri pocitaci tiez . no takze ta knizka by bola dobre riesenie :)
Velmi dlha a tazka, ale da sa zvladnut.. ked uz sme do toho padli tak z toho aj vylezieme, dobre?
pekne postupne sa to zlepsuje,vidim to sama na sebe, viem ze z toho budeme vonku coskoro :)
inak cez skolu to nieje lepsie?