Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

Ahojky baby:)

mrska,
kolko hodin priblizne spis? inak,cvicim aj ja..ale fakt som v poslednej dobe zlenivela,takze nie az tak casto - budem to troska musiet zmenit, lebo pred B. som bola velky sportovec:) .. ale dnes si zacvicim , budem bicyklovat na stacionarnom asi,a stepper :)

fruttia,
super ranajky :-) dobre si zacala . Ja som mala biely jogurt s tou dobrou vlakninou skoricovou zase :-) ..nasyti ma to..a o hodinku si dam melon,lebo zacinam byt hladna :-)
troska sa bojim obeda,kedze doma varia privarok ,no neviem co robit :/

Baby,pekny den aj vam,uspesny! :)

[zruseny19]

Ahojte,

mrska, podla mna ak sa na to pozries triezvou hlavou, tak zistis ze to co nazyvas "zdrave stravovanie a sport" je nieco ine... zdravo stravujuci sa ludia nemaju problemy so stolicou, nepiju senny caj, nemaju tlak na kolaps, nevstavaju o 4... lebo k zdravemu ziv. stylu patri aj spanok :)
a podla mna ak si toto uvedomis tak uz budes na ceste k zdraviu.
Dnes ti prajem vela stastia opat, tie ranajky su fajn, len nezabudaj dnes aj inokedy cez den!
Inak ak si myslis ze by ti pomohla castejsia navsteva psych. tak mu to navrhni resp zacni chodit k psychologovi,existuju velmi dobri specializovani na PPP, ja mam velmi dobre skusenosti.

xx_yy, diky :) prave ranajkujem yogurt, ovocie a obrovsku neskavu s mliekom. dnes mam ovela lepsiu naladu,takze myslim ze to zvladnem. ani sa nepozrem na ziadne sladkosti.
Prajem aj tebe krasny den a hlavne uspesny!

mrska

Ahojte....
Tak ja som mala včera na ho.... deň,rano pršalo tak sme nešli nikam,mala som hroznú zápchu tak som pila 2 dni čaj zo senny,a včera som si dala 2 plátky šunky hydinovej že diétna...potom som išla na WC normálne a potom najaké hrozné bolesti v črevách,ja som sa nemohla ani ohnúť,myslela som si že mi to prešlo a tak sme s mužom išli na bicykloch,a tam ma to chytilo znova ja že skapem.....domov som ledva došla,dala som si od bolesti liek a potom som sa najedla...mala som šalát,bielka z vajec,a nízkotučný tvaroh,stále ma to tam pichá neviem či žlčník alebo to je v črevách,bolelo to hlavne na pravej strane..tlak som mala 90/58...no horor...

dúfam že to dnes zvládnem v práci,na raňajky mám nízkotučný jogurt,pohánku a jednu cereálnu sušienku...

a k tomu psychiatrovi by som išla aj častejšie ale on mi nič takéto nenavrhol,len ma šupnút do Pezinka...teraz bude mať po dovolenke tak by som mala prísť som zvedavá čo povie...

fruttia myslíš že som v tom tak hlboko,ja už neviem posúdiť,ja si myslím že to je ok...ja si myslím niekedy že to je fajn ved sa zdravo stravujem,športujem,ved sú toho plné noviny...

ozaj baby cvičíte?ja áno každý deň bicyklujem na stacionárnom,síce dosť zavčasu,o pol piatej,o štvrtej,lebo nemôžem spávať....ale ja by som to nezvládla bez cvičenia,bola by som nervozna....a ked sa nedá tak behám po schodoch a robím brušáky...

Tak sa majte krásne....

xx_yy

ano,bojovat dalej, lebo sa to oplati :-)

jasne,bez von potom ,uz aj ja to robievam ako si mi povedala,ked viem,ze ide do zleho ..tak vybehnem von do zahrady..alebo sa prejst s kamaratkou :-)

pekny vecer aj tebe,a rano daj vediet - ranajky a tak:-)) drzim palce

[zruseny19]

ach jaj, no budem musiet sa pozbierat a dalej bojovat. vzdy si myslim ze uz som z toho skoro vonku ked toto.. no nevadi.

inak jedavam na veceru bud to co ostatny z rodiny ked som doma, ked nie tak jogurt,tuniak,zeleninu, a potom si hned umyvam zuby vacsinou. a pijem este caj alebo bezkof. kavu s mliekom, prijemne ma zohreje a naplni zaludok tak mam pocit plnosti a nemusim stresovat ze priberam.
zajtra neviem co budem robit, mozno pojdem aj ja do mesta doobeda nech nerobim blbosti zas... mozno aj s nejakou kamoskou.

pekny vecer :)

xx_yy

fruttia ,

nevadi , dlho si sa drzala ..a neda sa prestat hned a navzdy . Zivot ide dalej, skusaj dalej .. nebud smutna :-) podari sa nam z toho dostat, som o tom presvedcena !! :-)

dakujem :-) aj tebe len to naj do dalsich dni :-)) .. fakt si kup ten melon , ja ho musim mat doma takmer kazdy den , davam si to miesto sladkosti ,a z tohoto si dovolim aj prejest sa trosku :-) .. ked nejem melon ,tak papam broskyne,ktorych mame teraz kopu doma :-)

inak , nevsimla si nic. nechapem ako je to mozne .. kedze tolko vela jem ,a ona to vidi, skoro vsetko ! okej .. ked som mala zachvaty zravosti,tak vacsinou nebola doma.. ale vies ake su babky, pre nu nebude divne ked si o 11 vecer dam pecivo,ryzu,cestoviny .. :-)
uz som doma, takze zajtra ked budem rano doma sama , cim skor pojdem von do mesta,aby som nieco nahodou nepokazila... :-)

ty sa drz :-)
inak, co si zvykla jedavat vecer? :) neviem ci som sa to uz pytala .

[zruseny19]

Ahoj xx_yy,
ach, sklamana som zo seba. dnes som pojedla milion sladkosti, tak som to dala von :( strasne. jedna chvila sama a uz to tu je... tak som smutna teraz.
a mam o kilo viac ako zvycajne takze mam vies aku dobru naladu. ale kaslat na to ,zivot ide dalej no.. zajtra od znova.

Ale tesim sa ze ty mas uspesny den, ten melon ti zavidim,my uz dlhsie nemame a velmi mi chyba... tak len tak dalej aj zajtra. :)
mohla by si pridat nejake jedielko kedze mas zas malo kil. inak babka si to nevsimla?

xx_yy

fruttia, ahojky:)

inak ,vsimla som si,ze som ti neodpovedala na par otazok z predchadzajuceho prispevku - takze , mala som 43-44 pred 2 dnami , zajtra sa odvazim a uvidim :) a z vracania ma nastastie nic neboli , ani sa necitim nejaka slaba - len ked vraciam,tak som vkuse nervozna ,podrazdena .. nedokazem normalne reagovat .

dnes by som povedala ,ze som mala celkom dobry den , nevracala som :) a ani neplanujem- naco si kazit pekny den. Ranajky som uz pisala, potom na desiatu som mala celozrnnu zemlu+maslo+syr+sunka+paprika :) .. to iste som si dala aj po 2-3hodinkach ,kedze som nebola doma, a radsej som si nieco pribalila,ako by som si kupila nieco nezdrave - kedze som bola na takom mieste,kde maju len same fornetti,pizzu..a proste jedlo,co by som zjedla len s vycitkami a ktovie kde by skoncilo . Ked som dosla domov,tak som si dala okolo 18:30 ladovy salat,light mozarellu,paradajku :) .. teraz neskor uz zacinam mat hlad , takze jem cerveny melon:)

tebe sa ako darilo dnes??? :-) vidim, ze tebe to ide velmi pekne, obdivujem ta:))) len tak dalej , si na dobrej ceste si myslim !

inac baby .. citala som niekde ,ze bulimicky ked zacnu normalne jest,trva to cca. 2 tyzdne kym zacnu s normalnymi porciami .. lebo predtym sme mali telo stale naplnene -> potom hned prazdne .. takze teraz mozno jeme viac - ako ja , po tom salate by som normalne uz asi nic nejedla,len teraz zjem asi polovicu melona, lebo by som len jedla... ale tak, vdaka bohu za melony! :)))

[zruseny19]

xx_yy,
zda sa ze si nabrala novu silu :) to je super, podla mna si na dobrej ceste.
Gratulujem ku vcerajsku a dnes sa drz ked si uz tak pekne zacala - idealne ranajky. :)

vcera to bolo u mna fajn, teplu veceru som mala co sa nestava casto, ale vpohode ,neprejedla som sa. Plus bola som s priatelom, a velmi prijemne mi bolo, nemala som ziadne zle myslienky. Dnes budem doma, bude to horsie, zatial mam zasebou len ranajky:)

inak cukrikom ani ja neviem odolat :D no a co.. treba aj cukriky niekedy,ake mas rada?

xx_yy

ahoj fruttia,
tak vcera to nakoniec dopadlo dobre , nedala som nic von, a to som zjedla aj kus bublaniniy, vecer som jedla salat a to bol taky mensi mix,dala som si k tomu kuraciu sunku a kusok rohlika , neskor som zjedla melon - a toho dost , ako vzdy :)a este som pojedla cukriky :/ ale nic nevyslo von ! uz som mala baby take nutkanie ist si po magnum do chladnicky, jogurty,pudingy..ta predstava ,ze ako lahko by to slo von ..tak som sa napila,a isla cim skor spat. pomohlo :)

dnes som zacala ,tak,ze nebudem vracat,povedala som si .. dufam,ze sa mi to podari - ranajky -> biela activia + dobra vlaknina take cerealie skoricove

tebe sa ako darilo vcera ?? :)

mrska ,
pozri ,aj ja jedavam na obedoch v restauraciach salaty, a nikto mi na to nic nepovie , este mi niekedy povie rodina,ze obdiv ako viem odolat tomu nezdravemu - kedze z toho salatu si taka plna jak z pizzy (sice to rychlejsie stravis,ale je to lepsie) .. takze , tie baby co ti povedali,ze si zabila..no neviem,neviem .. nebrala by som si to k srdcu , ked si chuti salat,tak si daj ..ale daj si s kuracimi prsiami aspon :)) nepriberies urcite !!
drz sa velmi :) aspon sa pokus o to masko:)