Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Baby a vy kolko važite a merate ? :)
Juj, no povzbudila si ma vdaka :) hned sa citim lepsie. idem sa aj ja prejst s priatelom, budeme aj my pit kofolu, ale ja to mam tak ze denne si dovolim 3-5 deci sladsieho drinku/piva. berem to ako olovrant alebo tak, druha vecera ak to je vecer... takze nemaj boja,plus ked sa prejdes to bude zasluzene :)
este k tym haribomedvedikom: to je uplne v poriadku, aspon si si namazala klbiky :)
pekne poobedie, presne ako doteraz - 2 dni si vydrzala tak naco to pokazit.
drzim nam palce.
fruttia, vsak to si mala super zdravy obed :-) ja sa napriklad vzdy salatom doslova prejem:-) takze ziadne vycitky ani zle myslienky :-) ja som to dnes "zabila" vazne ..dala som si na obed ten privarok,trosku toho maska :-) hned potom som dostala chut na sladke,tak som zjedla zas melon - trosku dost . Takze som bola plnaa a zle myslienky boli na svete,ale tak hovorim si ...uz 2 dni som nedala nic von,tak preco zas zacinat odznova?? Aleeee,zjedla som pred 5minutami stvrt-polku balika haribo medvedikov :(( uz mi tak chybalo to sladke:( ach...ale nedala som to von ... :) akurat sa chystam prejst s kamaratkou,tak to zas budeme pit nejaky sladk drink,ach "tesim" sa fakt...
akurat som po obede... zeleninovy salat s masom, ale taaak som sa najedla ze nemam velmi dobry pocit :( musim sa presviedcat ze to bola len zelenina,to nevadi. poobede si vymyslim nejaku aktivitu....
mrska, ako pokracujes? dufam ze to jablko si nechala v sebe,drz sa.
Ahoj mrska
zvladnes to ! nepadnes , ak to nedovolis ! :-)
s tym jablkom nic nerob, pekne ho nechaj v sebe ,tvoje telo potrebuje nejake vitaminy , a jablka urychluju metabolizmus,takze sa neboj nicoho,len ti prospeje :-)
a inak, k tomu spanku , spi viacej :-) min.7-8 hodin ak viac nechces :-) ja som bola na tom zo zaciatku rovnako ako ty,nechcela som a nedokazala som spat.. bola som unavena ,podrazdena cely den .. ale ak si pospis poriadne,prospeje ti to , a jedine co mozno potom nebudes stihat bude vracanie :-) stihnes len pekne ranajky :-)
Ahoj fruttia...asi máš pravdu,len ja som nejaká oblbnutá...teraz som zjedla jablko a veľké a rozmýšľam čo s ním,musím sa prekonať....
xx_yy ja spávam tak 5 hod. a ja cítim že to je málo,niekedy som uplne vyšťavená...a keby som zaspala alebo sa zobudila neskoršie aj cez víkend tak nemám náladu celý deň,akoby som niečo pokazila,že som slaboch,že nič nestíham...
hľadám nejakého psychologa,ale nemôžem nikoho tu u nás nájsť čo by sa venoval PPP.je to tu bieda.
niekedy si myslím že už nič nezvládnem a padnem ako zhnitá hruška...
Ahojte....
no tak ked hovoris takto, tak si to dam :-) teraz uz budem mat fakt lepsi pocit :-)
no utekaj,a dufam,ze bude chutit :-))
xx_yy, juuuj, kuracie prsicka?:) ved to je najlepsie, z toho perkelt je velmi zdravy. urcite sa neboj si to dat. ja ak by som mohla stale by som jedla privarok. je to lepsie ako keby si mala dat nejaky rezen s hranolkami. :) a ked si das aspon trochu tak mamka bude spokojna a budes mat zo seba aj ty lepsi pocit.
idem ja teda do obchodu, melon a dobra vlakninka :)
ano kup si ho :-) fakt, je to super nahrada sladkosti :)
no,k tomu privarku spravila mamina kuracie prsia -ale ako perkelt ci ako , proste sa toho bojim . :-/
ano , aj ja som sa najprv bala,ze mi to nebude chutit , lebo to vyzera na obrazku az prilis zdravo :-) ale si ho hodim do bieleho jogurtu a je to chutne moc :-) treba to dost žuť , takze mas pocit ako keby si toho zjedla dost, a zasyti ma to v pohode na 3hodinky :-)
ano , tiez tak isto to robim ako ty, bud idem na prechadzku,bicykel..hlavne nesediet doma pred tv, lebo potom by som pojedla vsetkoooo :)
xx_yy,
pekny zaciatok, a vidis, pojdem ja do mesta si kupit ten melon aspon sa prejdem.
A privarku sa neboj, to je velmi zdrave jedlo..privarok zasyti ale je malo kaloricky. Ja by som si to urcite dala, obmedz mnozstvo peciva k tomu , ked tak si nato daj vajicko (plne bielkovin a malo kalorii). Urcite sa neboj :)
inak ta dobra vlaknina je vazne dobra? parkrat som rozmyslala ze si to kupim ale potom ze co ked mi to nebude chutit :D
k tomu cviceniu este: neprehanam to nejako ,ked tak, sa prejdem dlhsie, idem na bicykel, plavem, ale nie vela vazne. Skor sa snazim zit aktivny zivot nech nesedim cely den na zadku.