Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Maoam ano.. pocuvam napady, ako sa toho rychlejsie zbavit.. fakt sa snazim najviac ako sa len da.
+ zabudla som do prispevku
,ze ti to ide super :-)) som rada ,ze dnes takto
len tak daleej :))
fruttia,
tak dnes dobre, i ked som pojedla vela "zleho " .. po tych haribo medvedikoch som pila taky citrusovy napoj , potom s kamaratkou samozrejme - musela nieco tak 2 lizatka :/ a potom som doma jedla ladovy salat,paradajky,uhorky,kuraciu sunku .. a este z melona som dost zjedla..
este som si dala u starkej znova spravit kapustovy salat .. lebo ako vidim,dnes su fajn filmy v tv..a to bez jedla no neviem ! .. takze aspon to budem chrumat :-)
ale podarilo sa mi nic nedat von :)))
fruttia: no ved to, ze ta to nici :-//
xx_yy,
dnes extremne dobre :) bola som sa kupat, prejst sa ,dali sme si jablka a kofolu cez den. a teraz som si dala" veceru" - jogurtovu zmrzlinu :D akoze nieje to zdrava strava, ale necitim sa prejedena,cize dobre. v takomto teple som nemala chut na nic ine.
Ty ako?
podla superuzasnych "noriem" to je o dve desatiny pod 18, cize mierna podvaha. No ale netrcia mi ziadne kosti, mam svaly, niesom unavena,nic.. len tato hnusna choroba ma este nici ale kazdym dnom menej.
Ahojky baby,
fruttia,tak ako dnes? :-) aky si mala den ?
Katherina
164cm , 44-45kg .. ale vaha ide hore:-)
fruttia: BMI 17,8 je 'tak akurat'?
antiana, urcite jej to povedz, ak sama citis ze sama z toho nevyjde. pani doktorka sa uz urcite stretla s podobnymi pripadmi. Ozvi sa ze ako to dopadlo :)drzim palce...
Katherina, ja mam 45 a 159, cize je to tak akurat.
ahojte baby, tak ja neviem čo mám robiť, stále vraciam, už skoro každé jedlo aj kávu a zajtra idem na kontrolu doktorke, no keď sa jej s tým priznám, pošle ma na liečenie...ale zasa viem že sa z toho nevyhrabem bez pomoci...mám jej to povedať? mám 47 kíl a 160 cm...ďakujem