Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

fruttia,
tak dnes dobre, i ked som pojedla vela "zleho " .. po tych haribo medvedikoch som pila taky citrusovy napoj , potom s kamaratkou samozrejme - musela nieco tak 2 lizatka :/ a potom som doma jedla ladovy salat,paradajky,uhorky,kuraciu sunku .. a este z melona som dost zjedla..
este som si dala u starkej znova spravit kapustovy salat .. lebo ako vidim,dnes su fajn filmy v tv..a to bez jedla no neviem ! .. takze aspon to budem chrumat :-)

ale podarilo sa mi nic nedat von :)))

[zruseny19]

xx_yy,
dnes extremne dobre :) bola som sa kupat, prejst sa ,dali sme si jablka a kofolu cez den. a teraz som si dala" veceru" - jogurtovu zmrzlinu :D akoze nieje to zdrava strava, ale necitim sa prejedena,cize dobre. v takomto teple som nemala chut na nic ine.
Ty ako?

[zruseny19]

podla superuzasnych "noriem" to je o dve desatiny pod 18, cize mierna podvaha. No ale netrcia mi ziadne kosti, mam svaly, niesom unavena,nic.. len tato hnusna choroba ma este nici ale kazdym dnom menej.

[zruseny19]

antiana, urcite jej to povedz, ak sama citis ze sama z toho nevyjde. pani doktorka sa uz urcite stretla s podobnymi pripadmi. Ozvi sa ze ako to dopadlo :)drzim palce...

Katherina, ja mam 45 a 159, cize je to tak akurat.

antiana

ahojte baby, tak ja neviem čo mám robiť, stále vraciam, už skoro každé jedlo aj kávu a zajtra idem na kontrolu doktorke, no keď sa jej s tým priznám, pošle ma na liečenie...ale zasa viem že sa z toho nevyhrabem bez pomoci...mám jej to povedať? mám 47 kíl a 160 cm...ďakujem