Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

ďakujem ti:) ..
počas B. to bolo tak, že som vyvrátila takmer všetko, po každom jedle.. jediné čo vo mne mohlo ostať bol biely jogurt,jablko..alebo takto..same "slabe" veci ...
teraz uz jem vsetko:) .. ked si predstavim,pred tyzdnom som sa prejedala ako sialena,aj 2krat za den ... hrozne

Katherina

xx_yy no tak ti držím palce vidim že sa ti darí vela šťastia :) a počas B. si sa prejedla a potom si to následne vyvracala alebo ako ? :)

xx_yy

aha , no tak fajn .. vidno ,ze mas pevnu volu ..a ked si uz musela,tak si to dokazala :) pekne !

no ano,vaha ide hore postupne :)
to je v tom,ze ja som nikdy nebola extra "tazka" .. ja aj ked som vyzerala ako moje spoluziacky - uplne normalne, tak som vzdy mala max 48-49kg .. nikdy som nemala viac, aj ked som zjedla sladkosti,proste hocico co zdravy clovek je:) ... a pocas B. som sa dostala na 43 kg .. teraz uz mam 45,5 .. takze planujem dostat tam kde som bola :))

Katherina

no tak ja som mala 43- 44 kg pri vyške 173 cm no ked som prišla na to oddelenie hned ma chceli zatvoriť ale potom si to rozmysleli ked som im povedala že račej budem jesť ako tam byť....strašne vela som jedla a nenavidela som každe jedno kilo ale tak už je to vpoho ten peritol je na to aby si necítila sýtosť a podporuje chuť do jedla tak na to je dobrý :) a váha čo ide ti pomalynky hore alebo ako ? :) na kolko by si chcela pribrať ?

xx_yy

antiana
- ty si jej to povedala ? no obdivujem ta, takze , teraz zacinas bojovat . no pekne, zelam ti vela sil,ale viem ,ze to zlvadnes!! :))

mrska
- sampanske?:)uz nevadi ked je vonku .. zacinas odznova, hlava hore ... nejde to zo dna na den,takze musis mat pevne nervy a volu . potom to dokazes! :) na ten obed si dufam isla,a dala si nieco .. :)))

ja dnes obed, fuuuu... vyprazany patizon, a salat zeleninovy. a potom este stvrtina melona. hrozne nieco ...ale nedala som nic von .

Katherina
opadavam z toho jedalnicka .. to si sa doma takto stravovala, či ?? .. potrebovala si pribrať vela ??
ja sa teraz stravujem normalne,ako este pred B. , neprejedam sa.. jem normalne porcie

Katherina

frutti no ja som trpela anorexia priblžne pred rokom a pol no a teraz mám také nálady že sa prejem potom to idem vygrcať a potom na dalšie dni nič nejem dokopy ak som nahodou pribrala takže ja neviem či mi zas šiblo neviem....5 krat do tyždna vracanie fuha a bola si aj na sedeni nijakom so psychológom a tak a z tej anorexie si sa dostala sama alebo si bola niekde na liečeni ? :) xx_yy no tak ja ked som priberala tak som jedla takto no ale nezľakni sa :D :)

R: 2rohliky s čím cheš ale ja som musela jesť hlavne vela tvrdeho syru kvoli kostiam..... sladený napoj (kakao alebo nijakí džús) ovocie
D: 1 rohlík s nejakou nátierkou a syrom alebo šunkou proste s čím to lubiš a zeleniny a potom som mala ešte k tomu 2 sladkosti to je jedno čo
O: polievka a potom hlavne jedlo tam hlavne viacej prílohy si dať a nijakí dezert sladkosť alebo tak
O: 1 rohlík s čím lubiš a zelenina a potom ďalšie 2 sladkosti :D
V: čo zvykneš jedávať ale najlepšie je ked je varená ale pozor nie šaláty alebo niečo dietne proste krupicová kaša alebo tak a ovocie
V2: koláčik 100g jedno aký a ovocie ........ takže týmto jedálničkkom som pribrala za 6 mesiacov 10 kg ...brala som aj peritol a tak lieky čo mi dala psychyatrička račej som jedla ako sa tam dať zavreť lebo to by bolo peklo

mrska

Ahojte,tak som to nevydržala,kolegyňa mala meniny,dala som si trocha šampanského a bola som to vygrcať..:(

ale moc som toho nevygrcala,lebo nemám čas tam byť na WC,asi by som sa pokúšala aj viac,chcela som ísť na obed a už nemám náladu nechcem nič jesť,už si predstavujem ako priberiem z toho šampanského....

som uplne z toho mimo...

ahojte..

antiana

tak baby, už som sa vrátila od lekárky, keď som jej to všetko vyrozprávala, bola zhrozená, že okamžite musím ísť do nemocnice, lebo vracaním strácam aj draslík a môže mi kedykoľvek zlyhať srdce, proste že na ulici niekde odpadnem a je po mne...zľakla som sa...tak ja tam teda pôjdem, len sa musím najprv objednať...tak mi prosím držte palce. ďakujem

xx_yy

presne tak ! .. neviem si ja uz predstavit ,ze by som pojedla vsetko co vidim,a potom to isla dat von .. neviem proste..
kolkokrat som uz bola sama doma tieto 3-4 dni ,a nespravila som to ani raz. lebo som NECHCELA a hlavne nepotrebovala.
neviem, netusim kolko mi vydrzi toto postavenie k B . ale dufam, ze co najdlhsie- navzdy:) sice,to si asi velmi verim , ci ?!

fruttia, chuti ti ta dobra vlaknina teda??:)))

[zruseny19]

xx_yy, velmi som rada ze sa ti to cele zacalo hnusit. U mna to bol prvy krok k tomu aby som fakt vracala velmi malo krat, lebo sa mi to hnusi. je to nechutne, hlavne ked myslim na to co by ini dali za to jedlo co ja v rychlosti zozerem a dam von...
Takze podla mna si na velmi dobrej ceste, tesim sa :) Ranajky super, len tak dalej!