Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Baby,inak tie zuvacky .. Mam aj ja stale u seba,aj vecer si ich davam ked uz nechcem jest :/
Mrska super zdravy jedalnicek :)) chutne fakt
Baby drzte sa dnes,pekny den:))
Mrska tak ako pise fruttia,tvoj organizmus sa snazi o kazdy gram..neboj sa , papaj zdravo ,nemaj vycitky a tie prehanadla nebudu dobre riesenie,to si este premysli :))
Fruttia, dakujem :) tak snazim sa , velmi .. riadim sa podla tohoto odkedy tieto 4dni nevraciam "Destroy what destroys you" - znic to co nici teba :) a funguje to , ale samozrejme to robim pre svoje zdravie,zijeme len raz a nechcem koli B. skoncit na lozku :))
A mala som uz aj desiatu , lebo vsak som ranajkovala o 3 ... celozrnny maly krajec chleba s maslom a sunkou z kuracich prs a jablko :)) uvidim aky bude obed :))
Andulka , nic v zlom , ale clovek , ktory v tom nelieta si ani nevie predstavit co to je . Poruchu mozno mame,ale zo vsetkeho sa da dostat a nemusim sa ist hned dat liecit,chce to pevnu volu atd atd... Vidime sa v zrkadle tucne?Chlapi nam to hovoria? Presne taketo frazy citam v casopisoch .. smutne,ze o tejto chorobe je tak malo pisane , vacsinou je B. V casopisoch opisana len jednou vetou ,ze ide o zachvatoe prejedanie s naslednym vracanim .. Jasne,ze je to pravda..ale o nicom hlbsom tie clanky nie su ...preto si to ´ normalny ´ clovek nevie predstavit :))))
mrska,
krasny jedalnicek si si pripravila. len vsetko spapaj, telicko sa potesi. A nedaj nic von, skus to par dni,potom uvidis ze aj stolicu budes mat!
so zuvackami som mala cez anorexiu aj ja problem,mala som ich zakazane, kedze s tym som zahanala hlad.
a momentalne som tiez schopna vyzut cely balik cez den, cista zavislost :/ ale zas teraz uz prezijem bez nich.
ahoj fruttia
budem sa snažiť,ráno som mala 3 bielka,a tvaroh ochutený nízkotučný,na obed mám prichystané uvarené kuracie prsia,jogurt nízkotučný.ked ja mám z toho jedla taký strach....lebo dnes mám ten bielkovinový deň..ozaj mám problém zo žuvačkami,stále by som žula,mám ich nakúpené až to mám ako mániu...doma to musím tajiť lebo by zasa pátrali prečo? a to neviem ani ja....
andulka25...áno máme psychickú poruchu...ja osobne ešte aj depresiu v stredne ťažkej fáze...
o možno kvoli tej depresii sa mi to nedarí zvládať tak dobre,neviem...
ahojte...
andulka 25.
-ja sa tucna nevidim, len nechcem pribrat.
-s muzmi nemam problem, nepatrim medzi zeny ktorym trcia kosti, mam aj prsia (nastasti)
- myslis si ze je to take lahke ze "aa,idem sa liecit" a len tak si odskocim na 2 mesiace do liecebne? a co skola, zivot, ostatni ludia? jasne ze zdravie je dolezitejsie ,ale pokial sa vieme dostat z tejto choroby aj same ,tak by sme sa naco pchali liekmi...kto to nezvladne sama,jasne nech tam ide, ale to neznamena ze kazda musime..
Dobre ranko :)
xx_yy, tak prijemny vylet. Vidim ze aj ty mas celkom aktivne prazdniny, to je fajn, velmi to pomaha na psychiku. A este viac ma tesi ze si stastna z uspechov. Mam to tak isto, podla mna dobra nalada chodi s nicenim B. ruka v ruke :D
mam za sebou ranajky akurat, kedze mame cerstve ovocie tak som si dala to s jogurtom a neskavu.
dobrej vlakniny si davam tak aby som mala husty mix ked si to zmiesam s 1 bielou activiou :)
mrska, len klud. tvoj organizmus sa snazi zachytit kazdy jeden gram, bojuje aby nejak prezil. Pravdepodobne to je voda. Inac by som odporucila vyhodit tu vahu, to velmi pomaha psychike. Tiez som sa nemohla vazit pocas A.
Len bojuj dalej, jedz aj dnes normalne, postupne daj vediet ako sa dari.
prečo sa nejdete liečit? mate psychisku poruchu dajaku
vidite sa v zrkadle tučné? muži vám to hovoria?
prestante sa uz trápit
Ahojte.
Tak ja som sa dnes vážila a mám 400g,viac ako včera, no pre mňa zasa úplny des...to mám zasa o čom rozmýšľať,z čoho to je...krucinál ma to opantáva a teraz sa bojím že urobím dajakú blbosť,že ak aj zajtra budem toľko vážiť tak si fakt to preháňadlo dám,sama sebe sa protivým že som asi nenažratá....
veľmi mi pomáha že sa tu môžem posťažovať,a dáva mi to trocha podporu že musím vydržať ved aj vy sa snažíte,a chcem vám písavať o mojich úspechoch,čo som pre to urobila.....dakujem za všetky rady...a rada čítam čo papáte,to je zaujímavé,potom aj ja dostanem chuť,hlavne na ten xx_yy melon:)
Pekný deň...
ahojky fruttia,
ja akurat o hodinku odchadzam na cely den,takze ranajky mam za sebou,biely jogurt + dobra vlaknina:) inak kolko si jej davas na ranajky?
psychicky sa citim uplne super,taka vyrovnana,pozitivne naladena,a tesim sa z kazdeho uspechu co sa tyka B. :) vobec nemam nutkanie sa prejedat,a dat normalne jedlo von uz vobec nie:))
tebe to ide tiez super,som rada:)) pokracuj takto
baby,zelam vam pekny den,drzte sa!:)))
fruttia
ja dnes o hodinku odchadzam,takze ranajky uz mam za sebou biely jogurt a dobru vlakninu - zas:) ...
inak ,kolko si jej davas na ranajky??
a psychicky sa ciitm uplne super,:) nemam zle nalady,som pozitivne naladena,tesim sa z toho,ze nemam nutkanie to zas spravit:))
zelam vam pekny den baby,:)) aby sa darilo