Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

xx_yy,
stale zabudnem ze mas len 16, vyjadrujes sa a rozmyslas velmi sympaticky a rozumne, co svedci o tom ze si vyspela na svoj vek a inteligentna :)
Ako sa to vyriesilo s tou maminou dnes,uz ta nechala na pokoji? Mna hej, sice zatial som nemala veceru,len na olovrant jogurt s ovocim (cernice,jablko), co ma celkom zasytilo, takze vecera bude neskor :)
pecivo jem ked je nutne (chlieb,rozok) alebo ak obcas dostanem chut na nieco pecene a sladke (kolacik,croissant) - tak si to dam.., ale inak velmi nie a ani mi to nechyba. ale myslim si ze toto je individualne a patri k zdravej strave aj pecivo, takze v ziadnom pripade ta nechcem odhovorit, navyse ty sa este aj vyvijas,potrebujes vsetky ziviny :)

daj si kludne aj melon aj nieco ine neskor, este je malo hodin :)

mrska, to uvaznenie vo vlastnom tele pozname.. je to hrozne. dufam ze ti vysla ta odbornicka,daj vediet. ona ti snad trochu pomoze potlacit blbe pocity a zacat s touto hnusobou bojovat.

xx_yy

fruttia
tak s tou kavou sme na tom podobne, aj ja ju casto pijem .. a sice by som velmi nemala,kedze len teraz budem mat 17 .. no ale tak pijem len latte a kavu s mliekom.. bez cukru samozrejme:)
a inak, to je super ,ze papas takto zdravo .. a ze sa ti to potom "neziada" vyvratit ... pecivo vobec nejes?
ja musim,lebo mi doma nedaju pokoj,tak aspon 2 male krajce denne, :) akurat som mala na olovrat maly celozrnny chlieb s maslom + salat list + sunka :)
takaa som hladna stale, tak pojdem melon vyjedat ako vidim:)
ty ako vecera? uz bola? :)

mrska
verim ti , vsetko si viem uplne predstavit co pises , je to hrozne .. aj ja som sa tak zvykla citit,ako uveznena v sebe,ze niet uniku nikam, tie myslienky boli vsade so mnou ,bolo to strasne !
je super,ze si vyhladala pomoc, tak je mozne,ze sa z toho rychlejsie dostanes.
Pokus sa dnes uz nic nedat von.. skus to , budes sa rano citit silnejsie.. musis raz zacat :)
do nemocnice neviem ci ta neposlu , ak sa nerozhodnes normalne papat,tak asi ano :/ neviem, toto su take vazne veci uz .. ze sa neviem vyjadrit :(

mrska

xx_yy
ja som na tom blbo,už som dnes musela bežať kupovať žuvačky už som ich vyžula aj sladkých možno 100 kusov,teraz si myslím že priberiem aj z tých guličkových,zajtra už s nimi končím....podarí sa dúfam....a najhoršie je že som si dala preháňadlo,bežala som do lekárne úplne mi dnes šiblo....ked prídem pojdem ležať.....

vobec nemám náladu som úplne mimo,z toho žuvania som vobec neni hladná,ale dala som si ešte jogurt a ovsené otruby....

baby chcem aby to skončilo a cítila sa slobodná a nie ako v base,uväznená v tele...ešte zavolám jednej lekárke či by ma vzala na nejakú psychoterapiu...už mám na ňu kontakt....

nechcem ísť do nemocnice,tak som zvedavá čo bude v piatok u lekára....

krásny deň....všetkým...

[zruseny19]

xx_yy, dnes ,dari sa, ale horko tazko. budem musiet ist von niekam alebo spat lebo mam strasne myslienky. pijem kavu momentalne.
A mama ma tiez dnes valcuje otazkami ci nahodou nechudnem ked tolko kavy pijem a nejem normalne... nenavidim ked sa o mna boji, mam zo seba hrozny pocit...
tiez posledne dni jem len maso a salaty a jogurt, ziadne pecivo, co mi vobec nevadi, ale jej zjavne hej,takze si mozno na veceru dam nejaky chlebik...
tebe to ide super,take mcdonaldsovske latte by som si hned dala ;) a salatik super,ja som mala na obed tiez,domaci. drz sa!

xx_yy

Ahojte baby , citam to tu .. hjaaaj :( toto je taka hnusna smutna choroba ... :(((
Mrska v dobrom , mala by si cim skor ist za tym odbornikom, je to vazne..ale to uz aj sama podla mna dobre vies .. je mi to luto,ze je to take zle .. Drzim ti velmi palce,vela sil!!!:) dokazes to.

Fruttia, aky mas ty den??:) ja som dnes po tej desiate mala latte, na obed som mala caesar salat v mcdonalde , o 3 hodinky som mala zas mcdonalds znova,ale caprese salat a zas latte :)) a nic neslo von:)) vobec som na to ani nepomyslela ...
Sice mi dnes mamina hovorila,ze to nie je normalne ze salaty jem,ale ved v tom bolo gril.kuracie maso..tak nechapem,jasne som jej povedala ,ze si nedam napr nejaky burger co ma tolko isto kalorii jeden ako moj sala z ktoreho sa uplne najem !:/

[zruseny19]

to nieje rozdvojena osobnost, to anorexia z teba rozprava a ten kutik duse si ty,tvoja triezva hlava, a ak sa chces z tohto vymotat tak musis pocuvat ten svoj hlas. Ver mi, dovtedy to nepojde, anorexiu musis poslapat a poslat prec z hlavy.

andulka, tak teda prajem pevne nervy :) uz len par kil teda a budes so sebou spokojna :)
ja mam 158 a 45.

mrska

andulka25 ja mám 164cm a 47kg...a moja hlava by chcela aj 45kg.....

ale na to chudnutie pozor lebo sa s toho dá pekne sklznuť do anorexie,ja som toho sama dôkazom....a teraz sa vyhrabávam ako krt z betonu...

dakujem fruttia za podporu....ja viem že si asi veľa vecí neuvedomujem a v mojom veku....ale je to tak či sa mi to páči alebo nie...najhoršie je na tom to že si poviem že to mi bolo zle z počasia...a pritom v kutiku duše si hovorím to je z toho že neješ poriadne...ako rozdvojená osobnosť....

dakujem ya pomoc a podporu...

andulka25

dakujeme pekne
za krátky cas sa nasa hmotnost dokaze vysplhat o 10, 15 kíl, preto si musime dávat pozor.

ked sme mali 15 rokov schudli sme z 76 na 59 kíl, my sme vtedy boli velmi chude, vtedy som sama sebe nepacila ked som mala 59, preto teraz stači ked budem mat aspon 65, pretože mam velke prsia, a nechcem ich zase stratit ako predtym

a vy kolko máte kila a vysku? napr. moja kamoska je vysoka 180 cm a je stihla strasne, a ma 60 kíl

[zruseny19]

tak vas obi dve obdivujem. len tak dalej, vybrali ste si najlepsiu cestu nielen k zdraviu ale aj k stastiu, klobuk dole :) drzim palce k tym poslednym kilam.