Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

tak vas obi dve obdivujem. len tak dalej, vybrali ste si najlepsiu cestu nielen k zdraviu ale aj k stastiu, klobuk dole :) drzim palce k tym poslednym kilam.

[zruseny19]

tak vas obi dve obdivujem. len tak dalej, vybrali ste si najlepsiu cestu nielen k zdraviu ale aj k stastiu, klobuk dole :) drzim palce k tym poslednym kilam.

andulka25

mám 70 kíl a 165 cm, este potrebujem dat dole 8-10 kíl aby som sa cítila dobre

je to ťažké ale zvládam to, bez sladkosti a bez csipsov, priateľ mi pomahal upozornoval ma ked videl ze vela jem

moja dvojicka schudla 14 kíl za styri mesiace, teraz je z nej pekna baba, teraz má oona 66.
a veľa rozne salaty, aj prehresky ma, ale cvici,tancuje kazdy den aspon polhodinu. nedrzala nijaku prisnu dietu, len sa naucila zdravšie jesť. papá rozne šalaty, ktore aj chutia velmi dobre

[zruseny19]

ach,urcite mas hypoglikemiu alebo nejake minerali ti chybaju. jaj, luto ta mi je, rada by som pomohla kebyze viem ze ako.

mrska

ešte...stále mám slabé telo a je mi tak divne...a to musím z práce ísť autobusom pol hod. dúfam že a niekde nešlahne..

mrska

fruttia....
ja viem a sama som z toho smutná....boli pri mne deti v práci ked ma videli tak chalan sa tu so mnou vadil...ja asi neviem kde mám hranicu....čo to asi musí so mnou urobiť aby mi v hlave zažlo svetlo....

v piatok idem psychiatrovi tak uvidím čo povie...ale chcem a budem sa snažiť...

Ahojky...

[zruseny19]

mrska, jaaaj :(
ved ty to vobec nezvladas, vobec.. :(
je to strasne malo co jes, a aj to sa snazis vyvratit.. neviem ti rady dat uz, pokym ty niesi presvedcena ze to co robis je extremne zle,tak to nebude lepsie. Ked ta nenaplasil tvoj dnesny stav az tak aby si s tym prestala, :/

mrska

fruttia...tak bola som vracať ale išla zo mna len voda čo som pila nakoniec tak som to vzdala....ešte stále ma trasie ako osiku....normálne by som sa vyfackala...že mi bolo zle a ja som aj tu trochu chcela vygrcať...

ked som to tak počítala tak dnes som prijala asi 1400 kalorií,je to asi dosť...a ešte večera tak 500-600....neviem kolko by to malo byť...

ahojky..

[zruseny19]

mrska, drzime :) daj vediet ze ako. je mi ta luto ake stavy musis prezit,ale snad ta to nakopne a budes uz len zdravo jest! nevyvrat to prosim,drzim palce. velmi.

andulka,tak to ti gratulujem,musis mat silnu povahu ked to zvladas - chudnutie zdravo je tazke.., a asi mas super priatela tiez. mozem sa spytat kolko mas rokov a kil a cm? :) ak teda nedavam prilis intimne otazky.

Najčítanejšie články