Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

no "najlepsie" na tom je, ze ja rano nemam na 100% ploche brucho ake som zvykla mavat, preto je to pre mna takeee...

jaj baby, tuto vyjedam cukriky take ovocne bonbony.. hm :/ ..a vypila som biely caj pred chvilou .. preco toto robim pred spankom? porazi ma...

[zruseny22]

xx_yy, neboj, vracať nepôjdem, možno, keby som bola sama doma. Ale ja nezvraciavam, viac tie preháňadlá. Keby som aspoň chudla. Idem si lahnúť pred telku, nech sa to v tom brucho trochu utrasie.

fruttia, ty piješ asi aj za mňa, ja vypijem tak 1 liter:-) Aj to sa musíš snažiť.

Držte sa!:-)

[zruseny19]

xx_yy, dost pijem, tiez tak dva tri litre... plus melon ked je. a stava sa ze aj v noci musim na zachod... ale to nevadi ,stale lepsie pit viac ako nic :)
a brucho si radsej nesledujem. jedine rano, vtedy je pekne ploche :)

[zruseny19]

cryy, ved by si uplne zbytocne vracala ved v sebe nic nemas, nejedla si skoro nic. brucho ta neboli preto ze by si bola hladna?

xx_yy

oki,jasne:))
inak, som sa ta este chcela opytat, kolko vody vypijes denne? .. lebo mna desi,ze ja pijem tak vela , aj viac ako 3l denne, a potom este vela melonu ..a vecer mam take brucho jak v 4mesiaci tehotenstva fakt.. hrozne nieco ... potom cely vecer beham na wc.. a skorej si melon nedam,lebo ho vzdy zjem viacej a mam brucho take...hm :/

cry! prosim ta.. nechod to dat von .. nesmies uz ! bud silna ! to co si dnes zjedla,je velmi malicko .
Drz sa!! ak treba,tak si bez lahnut, ja to robievam , ked sa necitim dobre ...

[zruseny22]

Bolí ma brucho:-( Ráno som mala 2 jogurty, potom preháňadlá (ktoré ale aj tak nezabrali) a ešte som mala asi 6 cukríkov mentos. Okolo 16hod malý kúsok eidamu 30% no a o 19:45 som vypila celý activia nápoj a teraz ma bolí brucho... najrašej by som išla vracať, ale nemôžem, nie som sama doma:-( A už som užila aj večerné lieky.

[zruseny19]

Caro poznam tiez, to je trochu viac horke, to mi aztak nechutilo :) toto je vyslovene dobre. tak napis potom ci ti chuti:)

xx_yy

no parada:)) tak si to zajtra pojdem pozriet :)
ja som este pred B. pila Caro :) s mliekom,ale tak to malo do 100kalorii :)

ale inak,dakujem za tip :))

[zruseny19]

www.woman.sk takto vyzera, kupit sa da v kazdom tescu a tak... je to navyse zdrave, kedze obsahuje horicny ktore su velmi dobre pri zaludocnych problemoch (mozno preto mi to tak chuti)... neviem ci aj tebe to zachuti, no za pokus to stoji. ked si mala rada v skolke "kavu" tak chuti to tak isto :)