Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

antiana, drzim ti velmi palce ! musi sa najst jedno miesto pre teba, ved toto je vazne uz, az privelmi .. :(

fruttia,
len pekne od tej chladnicky prec !! nie je tam nic co ta urobi stastnou , maximalne strapenou !
aj ja som rychlo zo sprchy,obliekla som sa..a idem sa prejst :)) musim vypadnut , nechcem byt doma :))

a inak dakujem,co tu pises,ma podporuje poriadne :))

[zruseny19]

Ahojte, dobre rano :)
som aj ja po ranajkach, sama doma, takze uz -uz som sa vyberala ku chladnicke ze si dam nieco navyse ale odolala som! takze zachvilu hodim sprchu a pojdem do mesta nech tu netrcim zbytocne.

xx_yy, mas moj obdiv opat, este ze si citam tvoj prispevok, hned mam viac sil :) len tak dalej. a tu tycinku ochutnam este dnes :P

mrska, pekne ranajky aj obed, uz len maj silu a nechaj to v sebe a uvidis bude to lepsie. a ak sa da,po praci si pospi, ved takto sa neda existovat :( inak ak sa s dcerou da porozpravat to je super, urcite sa rozpravajte velakrat to ti velmi pomaha, pamatam si ze ked som na tom bola najhorsie som sa tiez vela rozpravala s maminou a hned mi bolo lepsie. (doteraz mi je do placu ked myslim na to ako museli moji rodicia sledovat ich tazko chore dieta ktore malo len 12-13 rokov :( )

antiana, juj, to je hrozne. Do zajtra nejak vydrz, lezkaj a neprejedaj sa :( a zajtra uvidis ako to dopadne, budem drzat palce nech sa najde nejake miesto pre teba, urcite daj vediet.

antiana

ahojte všetky baby, no so mnou je to každým dňom horšie, ešte je len ráno a ja som sa stihla už aj prežrať a všetko to vygrcať, aj som trochu schudla ale ani to ma už neteší(!)asi začínam mať fázu ťažkej depresie, len sedím v izbe, nikam nechodím a prejedám sa a vraciam a spím alebo keď vyviniem max. úsilie tak som schopná si aj čítať, ísť na PC alebo sa učiť AJ ale aj to len chvíľu...nič ma už nebaví, celý môj svet a život sa zúžil len na pozorovanie hmotnosti a jedlo...zajtra idem znova k svojej MUDr. lebo som jeje volala že všetky liečebne sú obsadené tak mi povedala aby som prišla že niečo vymyslíme ona že obvolá svojich známych - lekárov...tak uvidím
inak už aj ja mávam zasa zápchu tak si idem dnes kúpiť preháňadlo tak ale som si povedala že si dám len dve tbl. a ostatné mi mama schová aby som to zasa nebrala po 12 tabletkách ako v minulosti...no a viaceré ste sa pýtali na môj vek, tak ja už dávno nemám -násť takže do detskej nemocnice ma už asi nezoberú :-)) v júni som oslavovala okrúhlych 30 rokov a stále si nemôžem zvyknúť že už je tam tá číslica 3!!! pekný deň, ešte sa dnes ozvem ako sa mi darí, dajte aj vy vedieť o sebe ahojte.-)

xx_yy

dobre ranko baby:)

mrska ,
mala si tazku noc ako vidim,tak si sa velmi ani nevyspala :/ .. ale fakt ta obdivujem za to ,ze rano o 4 sa prinutis bicyklovat ...
ranajky si mala super, a to ,ze si si spravila ten chlebik j super .. aj ja si ho zvyknem robievat, a potom zjem len to ziadne ine hluposti, takze ho kludne spapaj :)
a vobec nejes vela!! vobec . takze klud :))

ja uz mam ranajky za sebou - biely jogurt a tycinku dobra vlaknina - ta je jablkovo skoricova ( a sklada sa z tych cerealii dobra vlaknina ) .. je neskutocne dobra, a malen 60kalorii , baby toto odporucam ked mate chut na sladke :))
idem si akurat trochu zacvicit,lebo pohlad na mna ma desi trochu :)) ale zas sa aj tesim , ze mozno zacinam byt ok ! :)

inak baby u starkej som odolala - pudingom,roznym ochutenym jogurtom, cestovinam ( ktore som predtym jedavala v takom mnozstve,ze polovica zmizla) a este som odolala krupicovej kasi - ktoru som mala rano rovno pod nosom ( aj z toho som sa zvykla prejedat ) a este samozrejme keksom ako - horalky,mila ..
takze zatial takto dnes:))

drzte sa baby:))))

mrska

tak som naraňajkovaná...bolo to fajn....trocha to tam omína ale dá sa...

ešte ma pri jedle napadla taká vtipná vec čo som minule povedala dcére,lebo s ňou sa dá hovoriť o tomto najlepšie....

ved máte skúsenosti že my tých našich klameme,špekulujeme,vyhýbame sa,presviedčame....a ked sme sa bavili o tom ako mi psychiater hovoril že pojdem do nemocnice a bol nahnevaný ako som na tom tak ja taká rozčúlená som jej povedala: ,,ved tomu doktorovi to šibe a nie mne,ja som ok to on má z tých bláznov nejaké problémy" ale začali sme sa tomu tak smiať....dcéra povedala že to je haluz storočia.....

Ahojky...a pekný deň...

mrska

Ahojte všetky....
tak je ráno v noci som mala z toho preháňadla hnačku,bolelo ma brucho,a bolo mi aj zle na žalúdku,celú noc som nespala,síce na WC som bola len dva krát,ale v obývačke sme mali cvrčka ten začal cvrkať tak som ho hľadala a nenašla,potom tri krát vyplo elektrinu a moje elek.budíky zakaždým zvrešťali,vstala som o polštvrtej,váha bola celkom ok,sadla na stacionárny a cvičila.....
no ak to dnes vydržím v práci tak budem šťastná...
na raňajky mám acidko moje obľúbené a vločky,
na obed som si urobila celozrnný chlebík,syr,šunku,papriku,k tomu 2 paradajky a uhorku,a doobeda ešte jedno jablko....
ked to píšem tak sa mi toho zdá nejak veľa,dúfam že to nechám v sebe....

dnes príde aj muž z práce,lebo chodí na týždňovky a chce ísť so mnou k lekárovi,idem tam zajtra...no tak uvidím...

viem že som s tým preháňadlom zlyhala,a tak sa mi darilo...no krava...

cry...ty si prosím nenadávaj...to je pre nás to najhoršie....

xx_yy tebe sa darí v papaní...som rada a držím palce...

antiana ty skúšaj sa tam dostať si mladá,ešte nemáš deti,môžeš na to doplatiť....ja som už všeličo zažila mám 37...ty máš mladosť tak skúšaj bojovať aj ja sa snažím...

Ahojte...

[zruseny19]

xx_yy,jasne ,dam vediet. to je teda vola ze si dokazala dat prec tie sladkosti, mas opat moj obdiv. dobru noc, vyspi sa riadne.

Katherina , akurat s nou skoncujem, priblizne 3 mesiac, cez leto sa mi zacalo darit ked som sa rozhodla ze toto nejde takto dalej.. sice niekedy mi prepne a prejem sa ale stale sa to zlepsuje.

Katherina

antiana ... neviem mohla by si volať aj do Nitry aj tam taketo oddelenie doktorka vavrová sa volá je to detske oddelenie neviem kolko máš rokov.... xx_yy páni vidim že si už na velmi dobrej ceste :) postupne to ide drž sa :) fruttia a ty si už skončila s B. teraz ? alebo už tak dávnejšie ? :) cry ... aj ja som bývala anorektička tiež ma doma sleduju poznám presne tvoje pocity :( je to choroba čo nepusti

xx_yy

ach, uz som si zobrala posledny,a dala ich prec ! :) pomaly si pojdem lahnut , chcem sa poriadne vyspat, uz by mi bodol taky dlhy spanok :)

cry drz sa ! vela sil :)

fruttia, tak pekny vecer , aj ty sa drz :) rano daj vediet,ze ako :)) ved ako vzdy . :)

[zruseny19]

cry,tak prijemny vecer.snad sa ti to utrase. nedavaj si tie prehanadla pokial sa da.

xx_yy, klidek. pekne si to vychutnaj, niekedy mozes hresit :) drz sa, neupadaj na dusi, to je v poriadku vecer si dat sladkost, niektory den som mala aj ja zmrzlinu.