Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

antiana, na Mickiewiczovu si volala? Mne sa to zdá fakt padlé na hlavu. Ak by si nejakej lekárke na psychiatrii povedala, v akom si stave, nie je možné, že by sa jedno miesto nenašlo! Akože sorry, ale nechce sa mi tomu veriť.

xx_yy

antiana
je mi to luto,ze to takto dopadlo,myslela som,ze aspon jedno miesto sa najde.. lebo ved ide uz o vazny pripad :/
v kazdom pripade,papaj .. ja viem,ze to pojde tazko ,ale na obed 3 uhorky su strasne malicko, daj si aspon nieco k tomu , napr cottage cheese biely,aj ja ho prave vyjedam s celozrnnou zemlou a uhorkou :) ..
ale papaj kolko ti dobre padne,a hlavne nevracaj!! :)
drzim ti strasne palce, nejak to zvladnes ! verim tomu !

antiana

ahojte, no práve som prišla od doktorky a ani ona nedokázala nič nikde vybaviť, teda to liečenie, všetky oddelenia sú cez leto plné, vraj budem musieť teda počkať min. ten mesiac a potom zavolať do Pezinka a až potom ma objednajú...bože, veď to môžu byť aj dva mesiace nakoniec, čo budem robiť???
dnes som zatiaľ nevracala a zjedla som dve jablká a kávu, na obed budem mať tri uhorky...bojím sa jesť viac, nejaké normálne jedlo na obed, lebo by som to dala von, mňa riadne jedlo vždy naštartuje aby som sa začala prejedať, a za to mi to nestojí...tak som sa rozhodla že budem jesť takto málo, vtedy nemám potrebu vracať...dúfam že to tak dlho vydržím...

[zruseny19]

xx_yy, hlavne klud. ak budes stresovat este viac budes jest. toto su zatial uplne normalne ranajky, takze teraz si umy zubky a oddial sa odkuchyne na chvilku :)

mne zatial fajn, tiez ovocny salat s medom a jogurtom a kava. a zachvilu vyrazam.

xx_yy

dobre ranko baby,
ako sa vam dari ?:)

ja som pred menzesom,a je to stale horsie a horsie ! na ranajky som si dala najprv ten spominany "salat" z melona,nektarinky a skorice, a trosku ovsenych vlociek potom .. o 20 minut som bola znova hladna.. tak som si dala taku fitness zemlu s maslom, a kavu .. a este som zjedla trosku tej dobrej vlakniny,len tak ..
take neskutocne chute mam,hladna som stale a este k tomu vsetkemu mam doslova nafuknute brucho ako balon .. nechapem to :(( porazi ma

[zruseny19]

niet zac. :) idem ja dopozerat film, cez vikend sa drz(te vsetky)! budem na vas mysliet... a budem sa drzat.nastastie nebudem mat sancu sa prejest dufam.

xx_yy

nie,nie nejdem :) .. dufam,ze uz nabuduci rok sa niekam vyberiem :)) .. a ty kasli na tie kalorie zajtra, na festival nechodis predsa kazdy den,tak si ho uzi poriadne:)

to vazneeeee? mňaam , idem si to spravit a bachnut do chladnicky teda :))
dakujem za tip :)

[zruseny19]

hej, dik :) velmi sa uz tesim, i ked popijem urcite aj nejaky alkohol (mnozstvo kalorii si radsej ani nepredstavim), ale co uz.. obcas sa moze, uz dlhsiu dobu nepijem.
Ty nejdes?:) sice mas ca este,ale pytam sa ze co ak nahodou. Ale urcite bude super,ta festivalova nalada je uzasna.

Mnam,skusala si uz melonovo nektarinovy salat so skoricou? brutalny je,treba ho nechat na noc v chladnicke a rano..mnaam.
inak pred mensesom je fajn hresit,ajtak ked ho dostanes tak trochu "schudnes" - zadrzanu vodu.