Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
dakujem :))
nooo super,mnam :) .. inak,aj ja som dnes taka hladna,stale... jaj.. aby to uz preslo .. ja este melon vyjedam zase a nektarinky .. ach :))
no a zajtra si to teda uzi poriadne! odhod starosti a uzivaj si to , vyskac to poriadne.. aj za mna ;)
Presne tak,chude nohy niesu vsetko a rychli metabolizmus taktiez nie... no aj 48 kg pri 164 je tak malicko ze urcite si krasna,ver mi:) plus urcite inteligentna a mudra ked zvladas skolu na excelentnu.
Vecera v poriadku.. sladky rohlik s medom (vidis,pecivo:D)..a teraz jablko so syrom pri telke.. dnes menej zdravo,nevadi,bola som hladnejsia...kludna som:) zajtra idem na festival:P tak tam to vyskacem:D
no inak, ja som taka nizka,takze mne to ide aj do stehien,a na mne to vidno poriadne aj ked mam 164cm a 48kg .. pritom moja kamoska ma 167cm a 55kg a ma chude nohy .. inak je normalne,ze ona zje obrovsku bagetu ( taku balenu) ,sladkosti rano v skole , potom obed cely..a na nej nikdy nic nevidno ! poraza ma z toho !
ale inak,aj ja sa viac sustredim na to aby som bola v pohode psychicky hlavne, lebo o chvilu skola..a chcem sa na nu 100% sustredit,nie ako minuly polrok.. strasne.. aj ked som to zvladla nakoniec super .
inak ako vecera??? :)
Tak si to musim jednoznacne precitat, diky za tip. Ak to ona dokazala tak to dokazeme aj my! :)
Kasli na brucho,najdi si nieco ine krasne na sebe...urcite mas krasne stehna napriklad, ja mam tie take vacsie.. :) ani ruky nemam stihlucke.. treba cvicit a potom budu, vzdy radsej cvicit ako z jedla uberat... mna ta postava nestve teraz, klop klop, chcem byt hlavne zdrava, psychicky aj fyzicky.. plus nemozes mat velke brucho ak mas BMI stale pod normou :) neboj nic.
to je super !:)) fakt sa snazis ako vidim, len tak dalej pokracuj !
hej,je to super kniha .. ja som si ju kupila cca pred rokom a pol , ked som este ani netusila poriadne co je bulimia a anorexia .. vtedy mi ju kupovala mamina .. ja si to pametam,ze som si vyberala medzi dvoma knihami ,a nakoniec zvitazila tato.. teraz ju uz citam potajme,neviem preco .. dnes som bola sama,tak som ju precitala co najrychlejsie celu .. :) fakt sa to oplati .
doda to sily,velmi .. ona s bulimiou bojuje v tej knihe velmi a vela.. nakoniec je z nej abstinujuca bulimicka uz 9rokov:)
a inak hej , mam viac sil .. :) zacinam si verit, a to je asi to hlavne.. trosku ma sice stve to moje brucho ,ktore je fakt vacsie,uz nie je take ploche :( ..
ahojte.
xx_yy, mam z teba neskutocnu radost.. mas viac sil ako si od seba cakala vsak? :) velmi dobre. si na skvelej ceste!
Gabinu W. som este necitala, ale ak vravis ze sa oplati tak si to precitam...len neviem ako ,nechcem aby mi to uvideli doma..
inak dnes sa mam fajn aj ja ,aj sladkosti som jedla - kopcek zmrzliny ako olovrant, aj na veceru sladky rohlik s tou kavou, v pohode som aj psychicky.
mrska ako si dopadla s tym obedom ?
atiana , je to strasne malo co mas v sebe .. na veceru budes mat super papanie , zdrave a telo bude mat nieco konecne :)
baby ! ja som na tom fakt zle dnes, som pred menzesom, a taka som citliva , podrazdena ako este nikdy . Kazdy a vsetko mi vadi. Jasne,ze keby som si dovolila ist vracat - to by mi vyventilovalo hlavu , ale nedovolim to , nedopustim .. lebo z jednej strany,to ma drzi hore a dava mi to pozitivne myslenie,ze mi to ide! Baby ja som dnes docitala knihu od Gabiny Weissovej - Diagnoza F50 ! odporucam ju precitat kazdej jednej z vas! mna ta kniha zasiahla tak hlboko,ze si uz nikdy nedovolim vracat .. nikdy ! .. je tam spominana jedna veta,ktoru Gabine poradila psychiatricka - " Pametaj si , ake to je , ked je ti dobre" .. a baby ! ta veta je taka kratka,a pritom je v nej tak vela ! .. odkedy nevraciam,mi je tak strasne dobre - ta vnutorna pohoda,ze nemam vycitky koli tomu co robim .. ze toho pocitu sa nechcem zbavit,zahodit ho koli prejedaniu a naslednemu vracaniu , nestoji to za to !
uz aby som mala po tom menzese,lebo sa to so mnou neda fakt vydrzat, a pripisujem to len m. pretoze,nic ine ma netrapi:))
akurat si chystam veceru - varene zemiaky a k tomu si dam zavarane uhorky :))
dnes som pojedla toho .. salat na obed s mozarellou .. potom neskor grahamovy rozok s maslom,medzitym nejaky cukrik ..a prvy krat baby .. prvy krat som si bez vycitiek a naslednej cesty na wc dala sladke ! bebe keksiky orechove s kavou :)
antiana, koľko si už schudla?
dnes som zatiaľ mala tri uhorky a 4 kávy, teda to čo vo mne aj ostalo po tom raňajšom zvracaní...ešte budem mať dve jablká a večer cottage s malou tmavou žemličkou...dúfam že to vo mne ostane ... držte palce. Ďakujem
tak ja idem obedovať to moje menu....
aj mám strach,dnes som nežula tak intenzívne a normálne mám hlad....tie žuvačky to poriadne zaženú,tak žiadne žutie..
antiana....dobre že ideš k tej lekárke lebo niečo musia s tebou robiť,ale podla mna prehánadlo si si nemala kupovať je to svinstvo a neviem čo to urobí ked máš prázdne črevá,ked to všetko vyvraciaš tak sú prázdne,možu sa to zakrútiť.....daj na mna...
všetkým dakujem za podporu ahojky..