Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
milá cry....viem ako ti je,aj ja som robila to čo ty,aj s tým prehánadlom atd.
v živote sú ťažké okamihy a ja som zažila tiež veľa zlého v detstve,teraz sa mám lepšie a zasa som spadla do tejto choroby...
aj ja som to chcela vzdať nič nerobiť,ale potom som tu našla veľa žien,niektoré len dievčatá a ako ma vedeli naštartovať,zažili to čo aj ja,tak som si povedala že to skúsim predsa len....
tiež nechcem pribrať,ale snažím sa jesť a nevracať a neužívať preháňadlá,tam cesta nevedie....ani nechcem ísť do nemocnice čo mi už hrozilo....a nerobím to pre nikoho hlavne pre seba..a to je hlavné ty to urob pre seba....
držím ti moc palce....
wyx, kašlem na to preháňadlo. Je sice divné, že som ho v celom byte nenašla, nakoľko ja nájdem všetko (takže som našla nejaké čokolády, bonboniéry- o to nestojím), ale kašlem už na to. Chcela som ísť kúpiť nové, ale nejdem. Bola som normálne na wc, tak si toho vážim. Radšej si dám dnes "očistný deň" a pôjdem na prechádzku, už mám vymyslenú trasu. Malo by to byť 30km. A je to trasa, kde nebude teraz ani veľa ľudí, nakoľko je pracovný deň. Len škoda, že nie je zima, že sa nemôžem schovať do teplákov a mikiny:-(
pojdem s tebou do brna... :)
pojde. len ty sa musís prestat bat toho pribratia a zacat naozaj verit, ze to pojde. a prestat vázit kazde deko. a jest pravidelne, pit, sportovat normalne.
keď to neišlo za skoro 9 rokov liečby- čo som bola akože fakt aj u odborníkov, i keď PPP trvá u mňa dlhšie, tak to už nepôjde.. neverím v to. A vážne ma to už nebaví.
nekašli! ide to! prosíííím!!
wyx, už ma to nebaví stále dokola.. Chcela som sa vyliečiť, snažila som sa o to, ale keď to nejde, tak to nejde... kašlem už na to.
prečo nechces nikdy prestat? prečo sa nechces vyliečit? za to, ci sa ti darí alebo nedarí v zivote nemoze lekár, ale ty. tak s tym nieco sprav! máš na to!!!
ja viem, zas poučujem, prepáč...
hmm... škoda ;(
wyx, neprestanem nikdy, lebo ja sa nikdy nevyliečim a zbavím sa tejto choroby len vtedy, keď skapem a ona so mnou...