Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

xx_yy, gratulacia opat. to je teda sila, zjest toho viac a zabudnut na vycitky! si silnejsia ako ta krava B. ,vidis!

dnes sa mi tiez darilo ,ale tiez nemam kludne svedomie, mala som normalny den, no na vecer som musela zjest trochu masa s krajcom chleba lebo som bola vonku tak som nechcela mat hanbu a nejest ,to je trapne.. tak som celkom najedena na vecer (nie prejedena,len najedena),nevadi, stava sa...
inak dnes mama stresovala ze nejem,takze aj pre jej svedomie som si dala.. a kramy stale nikde jajjj... xx_yy a tvoje?

mrska,ako sa ti darilo dalej dnes?:)

cry, hmm :( nesla si potom na prechadzku?

xx_yy

čaute baby:)

cry,tie korčule !! super,aj ja by som tak išla,ale štadión mám trošku ďalej od domu,a sama nechcem ísť :/
Ako večera?:-)

wyx, nakoniec som sa ukludnila tak,že som odišla s babkou na nakupy do tesca.. a tam som na to nemyslela,že čo som pojedla.. kúpila som si ale taký nápoj - calorie burner ( samozrejme,ma zaujal názov) .. tak som to vypila celé,zjedla teraz bielu activiu 0% tuku,a este jablko som si dala.A dnes koncim,lebo je toho velaaaaaa dnes :/ hrozna som.

Ako sa vam darilo dnes baby? :)

Katherina

xxyy to nič to nič drž sa nedaj to von rychlo sa niečim zamestnaj aby si na to nemyslela :/a cry to nevadi že nemáš chod von najdi si ty potrebuješ niekoho skym sa odreaguješ nie len sedeť doma a utápať sa v depresii ! to je jedine čo mne ossobne fakt pomohlo..prosim nevzdavaj to život máš ešte len pred sebou nemožeš nechať aby ťa tieto choroby položili ku dnu :( ...baby ked sa ja niekam idem najesť tak chcem sa tak raz najesť aby som nerozmyšlala kolko čo ma kalorii kolko som toho zjedla proste zjesť to bez vyčitiek dufam že sa toho dožijem

[zruseny22]

wyx, moja, veru idem... už sa obliekam a idem na korčule.. mp3 do uší a letím.

xx_yy, držkaj sa!!!! Zvládneš to!

wyx

xx_yy kluuuud, nic sa nedeje. vsetko je v poriadku. to je normalne. aj ja si dam dakedy hocičo naraz, aj viac. tak si si dala. nič na tom nie je zlé. nestresuj. ak mas vycitky z toho, trosku si zacvič, zatancuj pri hudbe. ale hlavne klud. Zvládneš to, bude to ok. :)

[zruseny22]

Zasa hľadám po celom byte to preháňadlo:-( Keby som aspoň vedela, či ho matka vyhodila alebo len niekam dala:-(

xx_yy

Babyyyy!
boze,ja som hroznaaaaa :-( .. co vsetko som pojedla,ja krava fakt :-( .. na obed som sa prejedla tou ryzou,aj trosku melona som mala... tak a dosla mi kamaratka,tak som pojedla z tych grahamovych tyciniek cca 5-6 kuskov .. ale najhorsie,pojedla som vlasske orechy aj lieskove.. nie velmi vela,ale cca z kazdeho 10-15 kuskov . Uplne vela,a teraz jem biely jogurt s troskou dobrej vlakniny..a fakt si dnes dam uz len jablko,alebo zas jogurt,uplne som vytocena z toho :( ale nic nejde von !