Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
a kedy zmenís svoje myslenie a prestanes mysliet iba na váhu a na to, že všetci idú proti tebe? ...či?
Ahojte, ja už nemám záujem liečiť sa, čiže nového psychiatria ani hladať nebudem. Sere ma, že nemôžem nájsť preháňadlo, matka ho niekam dala, neviem kam, nakoľko mi hrabali v kabelke a tam mi ho našli... Od včera som pribrala 1kg, bez toho, aby som sa prejedla. Cez deň som zjedla 3 nektarinky, večer 2 šalát. uhorky, neskôr 1 keiserku a cukríky a pribrala som 1kg! Tak ma to nasralo, tak som vytočená a znechutená..
Cry, akoby si mi hovorila z duše, aj ja už mám pochybnosti či sa chcem liečiť a asi do tej nemocnice ani nepôjdem, lebo už ani neverím že sa po 18 rokoch trvania PPP dám vôbec niekedy ako-tak dokopy...no lenže ak zostanem doma, budem ďalej chudnúť a vracať, tak čo mám robiť? Veď ja si už ani neviem predstaviť a ani si nepamätám aké to je byť v tomto ohľade zdravá, nemám žiadne konkrétne spomienky na to obdobie svojho detstva keď som ešte bola ok, ako sa zdravý človek cíti, nad čím premýšľa (keď nie nad jedlom a postavou), chcela by som keby sa dalo na chvíľu zažiť to, aké to je byť zdravá...možno je to taký dobrý pocit že by som ho chcela už nastálo a motivovalo by ma to k liečbe...moja liečba bola stále preto taká neúspešná, lebo popravde nikdy som nešla do nemocnice s tým, že sa chcem naozaj vyliečiť, lebo to znamenalo aj pribrať a to som ja nechcela a nikdy som s tým nebola stotožnená...pretože mám nízke sebavedomie a jediné čo viem ovládať vo svojom živote je moje telo, chudnutie a to čo zjem...teda, teraz už neviem ovládať ani to...no chcelo by to nejakú dobrú motiváciu, ale teraz som veľmi sklamaná aj z toho, že chlap o ktorého som mala vždy záujem si ma nevšímal a teraz chodí s jednou protinou babou, tak to ma dostalo na lopatky...nedarí sa mi v žiadnom aspekte života, je to na prd aj v PPP, aj v láske...bojím sa či si nájdem vôbec niekedy nejakého chlapa ktorý ma bude ľúbiť takú aká som, aj s chybami a PPP...vraj veľa dievčat sa z toho dostalo práve vďaka láske, ale ja mám pocit že ma nikto nemá rád a že som každému len na príťaž...no, akosi som sa rozpísala, to by bolo asi na sedenie so psychológom:-)
antiana....viem že všetky naše rady su márne ale mala by si si doma s niekým o tom pohovoriť,a nech dá na teba pozor ked sa naješ,a aspon niečo stráviš....takto naozaj prídeš o zuby,vlasy aj pleť.....
nevzdávaj to....skus jesť radšej málo,povedz si dám si toto a dosť,utekaj z kuchyne,vonku alebo k PC a prečítaj si čo ti tu píšeme....držím palce....
cry...ani ty to nevzdávaj ako písala xx_yy pre jednu lekárku sa nedaj vytočiť,je umenie nájsť dobrého psychiatra,ale skúšaj,ak máš možnosť chod k inému,len sa nopušťaj že to nemá zmysel...má a bude mať vždy...ja mám dobrého lekára,ale tiež ma raz odbil,no nepočuval ma len stále dookola hovoril že idem do Pezinku a neveril mi čo som mu hovorila,vraj anorektičky už potom klamú,čo aj mal pravdu,že hráme doma dlho divadlo,ale o mesiac už trocha zmäkol a poriadne ma vypočul.....tak hľadaj a drž sa
má to zmysel.....
Ahojte všetky dievčatá.
Tak ja som to včera všetko popapala,bez výčitiek,a bolo fajn. dnes som si na obed zabalila a dúfam že to zvládnem:2 paradajky,uhorky kúsok,celozrnný chlieb zo syrom,šunkou a paprikou,kusok koláča,toho môjho,a 1 nekterinku-ale je toho dosť..... dúfam že sa neprežeriem....
fruttia ja stále zle spávam,a ráno samozrejme bicyklujem o dušu,dnes som vstala o 3:50 a išla som spať o desiatej večer.....viem že mi to neprospieva a kazí celú moju depresiu,už mi lekár pridal aj na spanie lieky,tak uvidím ked dojem tieto čo bude....
a tie light výrobky,ja jem len jogurty,a tú coca-colu mám doma aj v práci 2 litrovú,ale mám ju nadlho,ja ked mám chuť na sladké tak sa napijem a podržím to v ústach a pomaly si to pušťam do žaludka a celkom to pomáha....
Pekný den....
Ahoj xx_yy, trochu neskoro pisem :) akurat som dosla domov, bola som chvilu vonku...
dnes mas celkom ukazkovo zdravy jedalnicek,to je super :) ide ti to velmi..
aj mne sa dnes dari, na obed som sa najedla do syta (ako fakt to bola normalna porcia!) cize poobede som si dala len jednu kavu neskor jeden caj s cukrom.. a na veceru jogurt s medom a cernicami.. vonku radlera :)
ale menzes stale nemam.
inak chuti ti inka? :D lebo ako mna dnes vsetci kamarati zdrbali ze to je nechutne.. takze asi to chuti iba mne :D
* čím
Čaute baby !
fruttia, tie lightove veci si uz ani ja nekupujem.. Ok, max. tie jogurty a take.. :-)
Inak ako si dopadla na obed? Mala si ho chutny,mňaam. Vecera ako ?
Ja som mala spenat a to vajicko aj okolo pol 5 .. potom dve jablka , a teraz vecer som prave dojedla nektarinky,kiwi a jablka:-) ..
antiana! .. schudla si 1,4 kg za týždeň? Tak nejak som išla s váhou dole aj ja ..
.. inak uplne ta chapem,s tym..ze to robis,aj ked si doma a mas doma niekoho .. bola som na tom rovnako ! dodnes to nechapem,ze ako som mohla vracat v izbe , a rodicia boli niekde blizko .. a to nas delili jedny dvere..stacilo otvorit,a bolo by !.. je dobre aspon to,ze vies co to spusta ( prejedanie) .. to vecerne jedenie,to bolo aj u mna tak .. ale ja som vracala baby stale ! .. ja som dosla k starkej,isla som do chladnicky - naraz do seba ( vsetko mliecne- nech to ide cym lahsie von) - tak teda monte,mliecnu ryzu,pribinacek a same tie kaloricke bomby.. a este 2 magnumy .. potom som isla do kupelky,a nebol problem to dat aj do umyvadla,kedze to bolo vsetko ako voda... hm otrasne,hnusne..hanbim sa za toto co som robila !!! strasne :/
Drzim ti palce,aby si s tym co najskor skoncila:-( je to tazke,ale sme silne !!!
cry,Ahoj.
nevzdávaj to ! .. nesmies! .. ked je jedna psychiatricka doslova na h. ( prepacte za vyraz) .. tak potom si najdi inu,ta ktora ma svoju pracu rada ,a ona chce pomahat ! drzim ti palce !
antiana, ahoj. Ja nemám čo písať. Mám sa zle. Včera som bola u psychiatričky, ale jej nezáujem ma tak vytočil, že som si povedala, že som tam bola naposledy. Celá "kontrola", či ako to nazvať trvala max. 3 minúty. Čiže som prišla do štádia, kedy sa už nechcem liečiť, nemám záujem. Idem si len za tým jedným. Vieš už, kedy približne nastupuješ do nemocky?
a ešte som zabudla dodať, že už som na tom fakt zle, lebo TO robím aj keď sú všetci doma, napr. dnes a viem to šikovne zakamuflovať...ja to už nechcem robiť, nechcem prísť o zuby, vlasy...ale keď ono je to tak silné, vždy si poviem tak toto bolo už naposledy, odzajtra už nevraciam, a robím to aj zajtra aj pozajtra a stále, stále, stále....už mi z toho šibe, som z tohto života už veľmi unavená, vyčerpaná, najradšej by som už nebola...