Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojte baby! Tak ja dnes zasa úplne zle, prejedla som sa dvakrát a všetko išlo von, za dnešok vo mne ostalo len jedno jablko a káva - cappuccino...ešte budem mať nejaké broskyne dve a hrozno....povedala som si, že oddnes ruším večere aj druhé večere, lebo najmä tie ma naštartujú k prežieraniu sa, takže večer vždy len niečo ľahké, ovocie alebo biely jogurt...schudla som 1.4 kg za týždeň...Cry, ak toto čítaš, ozvi sa mi prosím buď sem alebo na mail, som zvedavá ako sa máš a či sa Ti darí, ako sa cítiš...
Ahojte baby! Tak ja dnes zasa úplne zle, prejedla som sa dvakrát a všetko išlo von, za dnešok vo mne ostalo len jedno jablko a káva - cappuccino...ešte budem mať nejaké broskyne dve a hrozno....povedala som si, že oddnes ruším večere aj druhé večere, lebo najmä tie ma naštartujú k prežieraniu sa, takže večer vždy len niečo ľahké, ovocie alebo biely jogurt...schudla som 1.4 kg za týždeň...Cry, ak toto čítaš, ozvi sa mi prosím buď sem alebo na mail, som zvedavá ako sa máš a či sa Ti darí, ako sa cítiš...
xx_yy, do inky si davam mlieko len, asi deci alebo menej.. ale tak dalo by sa to aj na sladko pit, len to zas nechcem, to by som ju nemohla cely den pit :D
ja ked mam chut na sladke si dam biely jogurt s medom, niekedy len za lyzicku a staci, niekedy viac (ja si kupujem ti velke jogurty, takze ked mam otvoreny jeden, tak si z neho davam aj 2-3x na ranajky alebo teda pocas dna..)
iny napad asi nemam.. este ovocie, alebo kocka cokolady... zavisi od toho ako velmi mas chut na to sladke :P niekedy aj kopcek zmrzliny je fajn..
lightove veci tiez mam rada,ale nepijem ich, lebo su nezdrave a boli ma z nich hlava.
ahojte,
ja sa mam dnes fajn, zatial som mala ranajky a na desiatu 3dl multi dzusu, teraz idem obedovat moj extremne nezdravy obed (kapusta,knedle,maso), ale nevadi, budem sa snazit jest malo,resp. nie do prezratia...
xx_yy,jaj dobre uz som sa zlakla ze aj ty trpis nespavostou :) tvoj obed ti zavidim, milujem spenaat! dobru chut.
mrska, inak ty si ako na tom so spanim? stale rano vstavas a bicyklujes?
mimochodom,super to zvladas, len tak dalej... aj tie prsia kuracie si si dala? :)
pekny den..
ahojte,
ja sa mam dnes fajn, zatial som mala ranajky a na desiatu 3dl multi dzusu, teraz idem obedovat moj extremne nezdravy obed (kapusta,knedle,maso), ale nevadi, budem sa snazit jest malo,resp. nie do prezratia...
xx_yy,jaj dobre uz som sa zlakla ze aj ty trpis nespavostou :) tvoj obed ti zavidim, milujem spenaat! dobru chut.
mrska, inak ty si ako na tom so spanim? stale rano vstavas a bicyklujes?
mimochodom,super to zvladas, len tak dalej... aj tie prsia kuracie si si dala? :)
pekny den..
mrska , to je super s tym jogurtom!
to aj rychlo vytravis,a je to zdrave,lahke!:) nemusis mat vycitky,a je super,ze ich nemas! Len tak dalej!
ja inak baby, neviem co si mam dat ked mam chut na sladke.Tu cocacolu light som si kupila len v plechovke,aby som jej zas nemala vela..a stale ked mam chut na sladke si dat za mensiu hrst tej dobrej vlakniny..ale myslim,ze to nie je dobre.. no neviem.. alebo si dam kavu s trochou mlieka.
inak fruttia,iba dnes som zohnala tu kavu INKA ..konecne,tak ju ochutnam poobede:) co si do nej davas? ci uz nic?
Ahojte....
tak ja mám zatiaľ fajn deň,a predstavte si že som na obed zjedla nie jeden ale dva nízkotučné jogurty a vobec ma to netrápi a ani sa necítim plná.....dúfam že to nič nepokazí..
xx_yy aj ja mám pri stole coca-colu light,sem tam si dám hlt ked mám chuť na sladké,alebo si dám orbit cukrík bez cukru lesné ovocie je fajn....
fruttia...neboj zvládame to celkom dobre raz sme hore raz dole...ved každý den nemože byť rovnaký...každý sa niečim trápime,len mi máme tu nevýhodu že nie každý si myslí ako som písala, že je to náš rozmar a nie choroba...
ale my sa nedáme každý nech najskor pozrie na seba....držme sa veľa sily na dnešný deň....
Ahojte baby.
mrska,dnes ti drzim palce,mas super jedalnicek ! :)
fruttia,ja viem,ze si silna ! Bola si to prave ty,ktora mi dodala tej sily a hlavne tu nadej,ze mam sancu sa z toho dostat ! Takze , ja viem,ze ty to dokazes,si na dobrej ceste.. to co sa vcera stalo,sa uz nikdy nemusi zopakovat!
aky mate zatial den ?:)
ja som mala ranajky dost neskoro okolo 9 , biely jogurt+ dobru vlakninu ( ale dnes je bolo hooooodne) , potom káva.
Teraz popíjam cocacolu light ( musiim nieco sladke,nepila som to 100rokov) .. a potom obed budem mat o 12 - varene vajicko+spenat :)
inak,fruttia.. zobudila som sa o 4,a mala som zapnuty notebook,tak som sa sem pozrela...potom som este isla spat:)
baby, dik za podporu.. dnes noci sa mi aj snivalo s jedlom, ach.. ale skusam byt usmiata a nemysliet na to, jem ranajky a ved je dnes novy den! (btw kramy stale nemam... len pol kilecka hore ,cize uz by sa mohli dostavit...)
xx_yy, a co ty tak skoro hore? :-O nech sa dari dnes aj tebe. :)
mrska, no tu tvoju vlastnost (ktorú ma asi kazda anorekticka inac, neviem odkial berú-bereme na to silu) som potrebovala vcera, skoda ze zo mna sa vytrati.. obcas som taka silna a viem ze "nie,toto nemozem!" a potom pride den ako vcera a vsetko je v kybli.
Inak mas super jedalnicek na dnes, tiez rada jem bielkoviny - bez vycitiek. Takze urcite to zvladnes!
Pekny den..
Ahojte.
fruttia škoda že si nevydržala ale hlavu hore, určite ani jedna z nás to nezdoláme na 100%,ako si niekto povie že čo vymýšľam že sa mám normálne najesť...to ako ked niekto zlomí nohu a ty mu povieš ved chod normálne....
ja budem mať dnes bielkovinový deň:
raňajky:1 celé vajce a 2 bielka,tvaroh citronový nízkotučný
desiata:tvaroh čokoládový
obed:kuracie prsia uvarené a jogurt nízkotučný čučoriedkový
olovrant:jogurt nízkotučný slivkový
večera:tuniak vo vlastnej šťave,3 bielka a tvaroh čokoládový
dúfam že to všetko spracujem v pohode....
xx_yy tvoje papanie je tiež veľmi ukážkové a fajn....
fruttia ja niekedy som hladná ako pes...a tiež by som vyjedla všeličo...len ja mám jednu vlastnosť,muž povedal že pri tomto mi je nanič,že sa viem zaťať,ked 2 keksy tak 2...a zjedla by som aj viac a neuškodilo by mi to ale jednoducho dosť...som k sebe aj veľmi kritická a potom sa obviňujem a to mi ešte zhoršuje moju depresiu......
držím palce....ked spadneš musíš znova vstať aj ked sa ti nechce....
Ahojte.