Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

tak ,tak .. ja sa niekedy počas dňa zamyslím,že keby nebolo Vás, tak komu toto vyrozprávam ?! a tak :)

ja som si ich kúpila, chutia mi veľmi , ale neviem , či je to vhodné ..že či nejak nestlstnem viditelne? :))))

mrska

xx_yy a fruttia....
aj j som rada že sa tu takto podporujeme,veľmi mi to pomáha,a hlavne ma chápe....a tiež si myslím že hlavne že jem,je jedno čo ale 5 krát denne,každý deň...a komu sa nepáči nech čumí do svojho taniera....

tie grahamové tyčinky si kúpim asi aj ja,aj ked si dám len dve....

dávate fajn tipy na jedlo..dakujem....

[zruseny19]

:) aj ja som rada, bez vas by to slo horsie...

grahamove tycinky,mnam. nejedla som ich strasne dlho ale chutili mi vzdy.. take su ze velmi nasytia, ale podla mna je to ako grahamovy rozok, len este lepsi :D

xx_yy

fruttia ,
super ! :) je dobre,ze si si dopriala bez vycitiek ! to je hlavne .:) len tak dalej. :)
a inak dakujem za podporu ! fakt,som rada ze vas tu takto mam :)

inak baby, aky mate nazor na grahamove tycinky? to su tie hrubsie,dlhsie :) ???

[zruseny19]

ahojte, som bola dnes mimo pc.. (aj mimo domu,cize jem dnes paradne, dokonca na obed som mala vyprazane maso, a zjedla som z toho celkom dost bez vycitiek a blbych myslienok, ..budem si pamatat taketo dni, ked mi je dobre - ako si mi radila xx_yy) tak sa ozyvam az teraz..

xx_yy, z tvojich prispevkov srsi coraz viac pozitivizmu,neskutocne sa z teba tesim, mozes byt inspiraciou pre mnohych (i pre mna :)

mrska, ale aj tebe to ide teda, super :) aj ty si pamataj tieto lepsie chvilky hned sa ti zda byt svet lepsi.. dnes je nejaky dobry den, snad nam to kazdej vydrzi..

antiana a cry. prosim baby, nevzdavajte to... viem, ze vo faze v akej ste vy nepomozu taketo reci, ale predsa:
mate jedno telo, jeden zivot.. na svete je tolko krasnych veci... spravte si aspon den ked sa budete stravovat normalne a inak nemysliet na jedlo ale na ine veci.. urcite sa vam nieco paci na tomto svete, mate konicky, mate ludi okolo seba.. skuste zit pre nich..
inak mne dost pomahalo ked som robila dobrovolnicku v detskej nemocnici,vidiet tych chorych - zacala som si vazit svoj zivot... trocha som ho prehodnotila..

xx_yy

mrska
tak ťa teda chválim ! :-) Vidíš to,si silná,tak to dokážeš!
Zapametaj si tie chvíle keď ti je dobre !.. aj ja som si ich zapametala,a chcela som ich viac ako tie chvíle plné smútku,slz v očiach,vyčitiek z toho čo som zas urobila...
Tak ti držím palce! len tak dalej ! .. a inak to,že doma ješ .. nerob si z toho veľkú hlavu , ROBÍŠ TO PRE SEBA,NIE PRE NICH !
:) ja ťa chválim !! super !

wyx.
ano , musela som sa prinutit zacat znova normálne jesť, aj za tú cenu ,že priberem to čo som schudla vďaka tej hnusnej bulímii !

wyx

xx_yy pravdu más. s tym pribratím, myslím, ze sa ti musí upravit metabolizmus, aby telo normalne fungovalo. cola je dobra na zaludok (aj ked je to svinstvo), ale po nej dobre trávi. :) pekne papáte, nech vam to vydrži uz navzdy.

mrska

xx_yy a fruttia...
tak som to na ten obed všetko pojedla a zatiaľ je to OK,necítim sa ani plná ani hladná....
asi mám aj lepší deň,asi ked je vonku pekne,tak mám aj depresiu trocha pod kontrolou....
dakujem bohu aj za pár hod. ked sa cítim fajn.....aj vám za podporu že sa aj vy potešíte ked sa najem hocičoho,ale jem...

lebo doma mám taký problém že to čo jem akoby som nejedla,a som z toho niekedy smutná,že ani toto neocenia....

ahojky.

xx_yy

Baby , ahojte!
Ako to tu čítam.. ach :( .. Každá z nás, má šancu , každá z nás sa musí rozhodnúť sama,že s tým už nechce pokračovať ! Lebo to nikto za nás neurobí,ani psychológ,psychiater,rodina,priatel.. nikto,to musíme MY,lebo MY sme do toho aj samé spadli.Bulímia a anorexia je hnusná a hlboká priepasť,z ktorej sa musíme štverať dosť dlho aby sme sa z nej dostali.
Baby u mňa to budú už 2 týždne čo som nevracala,pribrala som 2,5kila.Jem pravidelne ( ranajky,desiata,obed,olovrat,vecera,a niekedy aj neskora vecera).. Sladkosti nejedávam,miesto toho si dám nejaké ovocie,alebo kávu - k tej vždy mlieko.Najradšej mám latté ,ale to si nedoprajem vždy.
Akurát som doobedovala,mala som rizoto ( ryza+ dusena zelenina - karotka,kukurica,hrasok,brokolica) a este som si k tomu dala troska struhaneho syru ( to som nemusela ) ..hm ,trosku som sa aj prejedla,citim to,ze ma normalne tlaci v bruchu,ale je to mozne ,ze to bude tym,ze som to zapila CELOU plechovkou coly light :( .. ( mala som chut na sladke) ...
Vy ste ako zvladli obed ????

Katherina, nie neschudla som.. :-) ako píšem,mám hore tých 2,5-3kg. Ale menzes ešte stále nemám :(

wyx

cry, nastrč ritku, pojde jedna výchovná alebo dojde veukýýý dúúúch? :D Ach, cry. Tak sa bez prest, vyluftovat, na korčule.