Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ďakujem, mrska. Ale myslím to úprimne, nemrhajte energiou na mňa. Možno, keď budem mať znova záujem o liečbu, ale teraz nemám.
Wyx, presne tak, keď mi niekto "ublíži", tak idem ubližovať ešte aj ja sebe, priložím si.
wyx máš pravdu život stojí na nás,lebo doktor niekedy robí tiež blbé veci...
cry to je fajn že nevraciaš...ja som si užila aj jedno aj druhé,a určite si toho užijem ešte dosť....
a tú energiu si nenecháme len pre seba,lebo najlepšia rada, a to musíš uznať je od nás,nie od tých čo to neprežívajú,lebo aj ja som sa stretla s takými hovadinami čo si niektorý o tomto myslia,že som rozmýšľala či sú oni OK....
chod na prechádzku,je fajne na slniečku,ja musím sedieť v práci a tak rada by som šla von...
ver mi že na teba myslím a držím palce...nevzdávaj to.....
cry!!! ked ta niekto naserie vyvodzujes dôsledky voči sebe, ublizujes sebe, vzdy, najprv konáš, potom rozmýšlaš. skus to postupne obrátit a napríklad ked ta niekto nieco naserie, bez si zabehat, zabuchat na srotovisko... :)
zivot nám predsa nestoji na doktoroch ale na nás. musíme ho nejak zvládnut.
mrska, ja nezvraciam!
Mne už na sebe nezáleží.
Katherina, ja už zničený život mám a priateľov nemám. Nemám nič.
mrska, ako som písala, už nemám záujem o liečbu. Mala som, hladala som si pomoc, ale teraz po tej návšteve psychiatričky som si povedala, že s tým končím. Vážim si toho, že mi chcete pomôcť, ale keď už sama asi "nechcem", tak to nemá vážne cenu a nechajte si energiu pre seba, budete ju potrebovať.
wyx, najrašej by som bola, keby bola zima, keby som si mohla obliecť tepláky, mikinu, botasky a ísť tak na "túru". Teraz je teplo, hanbím sa ísť takáto tučná von... viem, že to je iným ukradnuté, ale mne nie.
xxyy pochudla si ? :/ to nevadi a čo ako menzes už prišiel alebo ešte mešká ?....cry z tebe nehovoriš ty ale tá tvoja sprosta choroba neznič si život ešte možeš toho tolko zažiť nepoddavaj sa bojuj ! kašli na všetko zober sa niekde s priatelmi proste sa odreaguj a nebud sama....
ano máš pravdu wyx....ani ja už neriešim čo o mne niekto hovorí,ved kto je taký dokonalý....tak nerieš ani ty cry....nech kukajú....ako som písala ty musíš byť sama pre seba doležitá....
mrskou, más pravdu.
cry...a k tomu pribratiu od včera....to je len zadržaná voda a ver mi že sa to stalo aj mne,a tiež som šalela,a teraz som to pochopila že každý deň to bude iné číslo.....a myslím si že za 1 deň nemožeš pribrať tolko,to sa nedá aj ked si niečo viac zjedla,aj priberanie ako chudnutie je pomalší proces....okrem prehánadla,tam schudneš akože,ale to si len odvodnená-nič viac....všetko je už vstrebané...tak sa vys....na prehánadlá aj vracanie a pomaly sa naštartuj s jedlom....
ze 30 km? to ides kam? kazdemu môze byt jedno ako vyzeras vyzorovo, ludia ta preto mat radsej nebudu. ta veeeelmi chvááálim, ze si si nesla kupit prehanadlo. niči ti to crevka a vsetko ostatne. ocistny den áno, ale papaj niečo. lebo ked je človek hladny, tak je nervozny a má zlú náladu.