Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

hm...to je skoda:(

ale nevadi,si silna,zacinas od znova!hlava hore.. :))) drzim ti palce velmi,lebo ti to ide ukazkovo !! :)

[zruseny19]

ehm, pridala som prispevok do inej temy,asi mi sibe.
teda: blba som a hanbim sa... dnes totalne slaba som bola, prejedla som sa vsetkeho a potom dala von.

xx_yy

mrska super ! tak ako fruttia hovori, ked mas mysel zaneprazdnenu niecim,tak nemyslis na jedlo,a svoju postavu ! ..
inak ako ste na tom obe dnes? :))

moj jedalnicek dnes: ranajky ( jablko,biely jogurt,lyzicka medu,skorica),káva.. desiata jablko+latte.. obed kuraci salat (kuracie prsia a salat) .. olovrant jablko,tycinka dots.. teraz vecera salat,cottage cheese,káva .. :) tak zatial tako ..a teraz este vyjedam len tak na sucho dobru vlakninu (potrebujem sladkeeeeeeeeee)
:)

[zruseny19]

ahoj mrska, tak dnes mozes byt stastna zo seba,gratulujem :) aspon si zistila ze ked mas zamestnany mozog tak nerozmyslas nad blbostami, vsak?
a ano, relativne mas stastie ze ta to nezastihlo skor, ze ako mlada baba si s tym nemusela neustale bojovat a ze si si nasla muza a mas deti :).. no ale takato choroba je hnusna v akomkolvek veku,takze snad ju zdolame!

mrska

ahojte....tak dnes je celkom dobrý deň...spapala som všetko,mám veľa práce tak som na nič nemyslela....

fruttia...9 rokov to je dosť,ja viem že už nikdy nebudeme ako pred A a B,a môj muž si to nevie vysvetliť že to niekde vo mne ostane už navždy,presne ako si písala,niekedy ma to tak serie,ale potom si poviem že sú na tom aj horšie...ale som rada,no rada...že ma to nezastihlo ako mladú,že už mám deti veľké...vy sa musíte dať viac doporiadku,a dúfam že áno a xx_yy a fruttia to dokazujú a držím im palce vo všetkom....

musíme bojovať...ahojky...

[zruseny19]

dobre rano baby:)

mrska, no za vodou hej, dufam.. uz po 9 rokoch by to bolo na case.. aj ked myslim ze ja uz nikdy nebudem zdrava,len abstinujuca anorekticka alebo bulimicka, tie myslienky stale budem mat ale ten zdravy rozum ked mi bude vyhravat nad chorym tak to som kvazi "zdrava". takze tak. snazim sa velmi. a ide to lepsie ked su okolnosti dobre,napriklad ze milujem svojho frajera aj on mna to mi neskutocne pomaha :) myslim na to ze jedlo a postava vobec neni prvorade..
drz sa dnes, aj ty to dokazes,viem, ved si rozumna zena...
fialove ruky som mala aj ja kedysi ked som mala prilis nizku vahu,fuj,zima mi bola ak teplota klesla pod 25 st.

xx_yy, momentalne tiez saliem kvoli menzesu,acchhh.... ranajky klasicke(jogurt,ovocie,kava),ajtak by som len jedla.achh.. tak sa drz cez den:))

xx_yy

Ahojte baby.
mrska,to budes mat super obed :-) spapaj vsetko,same zdrave veci .
k tomu menzesu , no ja som ho mala aj pocas B. pravidelny,stale presny ako hodiny,teraz mi meskaju asi len par dni ,tak uvidime.

ja po tom vcerajsku.. no take mam brucho teraz rano,ze ma porazi naozaj .. ach ..
no a dnes ranajky - biely jogurt v tom pokrajane jablko,mala lyzicka medu a skorica, káva

vy ako baby?
nebudem tu cez den.Tak sa drzte !
pekny den :)

mrska

Ahojte,tak pred nami další bojový deň.
Ja som si dnes na obed vzala,2 paradajky,kusok uhorky,tuniaka v olivovom oleji a 2 krajce celozrnného chleba a jogurt nízkotučný broskyňový.....

nesmiem sa moc prežierať lebo potom mam blbé nápady....

hrozne sa u nás ozimilo,a ja ako som schudla tak ma ide rozklepať od zimy,celá som stále fialová,asi mám málo tuku alebo čo....

xx_yy....tebe bol uplne vynechal menzes pri týchto problémoch?ja ho už nemám 10 r. lebo mám vnútromaternicové teliesko,a pri ňom sa stratí menzes,preto nemám s tým skúsenosti,ale viem že pri B a A sa to vytratí a potom je tam problém aby sa to dalo do poriadku....

fruttia...tak xx_yy nás navnadila na ten melon...aj ja som si včera večer ešte dala....a ty sa máš ako....ako čítam tak zatiaľ asi OK,dúfam že už si aspoň trocha za vodou....tak bojujme....

Krásny deň dievčatá....

[zruseny19]

xx_yy, verim ze si trochu zufala :( to aj ja som ked mi aj den meskaju.. a teraz dufam ze budem mat, drzte palce :S

inak nic si nerob z tej vecere, to je ta psychika lebo chces dostat kramy :) aspon si myslim, u mna to tak funguje. momentalne som prezrana salatu na veceru (rybaci, bez peciva,tazke to je ako svina, hlupa som) a asi 3 kila melonu :D jaaj... :(

a k tej vahe: jednoznacne ano.. kazde telo ma svoju optimalnu vahu,ked si mala 2 roky taku istu tak si to aj teraz udrzis :) aj ja mam (sice o 2 kg vacsiu ako mam teraz, cez zimu mavam tolko)..

xx_yy

fruttia,
tak bez radsej k zubarovi :/ radsej,nez prist o zub,alebo potom neskor prezivat tu hroznu bolest.
ja som to fakt "zabila" na veceru,uplne zle,cele zle :-( okolo 5 som mala biely jogurt,jablko,hrusku... neskor som jedla 2 polievkove lyzicky zavaranej cvikly.
A teraz,bola som pozriet starku,urobila tvarohovy kolac,tak som si dala tri mensie kusky,a potom asi z 4-5 dalsich som vyjedla ten tvaroh len :/ ach ! hrooozne :(

Katherina,
tak dufam,ze sa uz zjavia,lebo sa zacinam bat :/ ..
a inak tie kila,zvladam uplne fajn.. akoze,vidim si to na nohach,na bruchu tiez, zacinam mat boky ako predtym.. a tak,ale cvicim,tak spevnujem...neskor chcem zacat aj behavat.
Inak baby,co myslite.. budem si vediet udrzat vahu ? Taku aku som mala predtym.. ja som ju mala asi 2-3 roky taku istu . (max 1-2kg odchylka)