Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

to je v poriadku, cestovinky sa dobre travia no :) a hlavne treba pocuvat organizmus,ked si bola hladna,tak jasne ze si sa najedla.
Ja si akurat idem davat kavu s mliekom,potom na ten olovrant teda jogurt,len nemam ziadne ovocie donho, takze este pojdem do obchodu :)
pekny dnik.

xx_yy

akoze ja som si najprv nabrala malo cestovin,viac masa...ale neskor o pol hodinku som vyhladla,lebo te obed bol jak pre vrabca asi .. potom som si dala len cestoviny,tak bez vsetkeho...hjaj:(( .. hrozne !!

olovrant? neviem, ja mam v poslednej dobe slabost na jogurty:)..tak som si nakupila biele..a do toho jablko napr so skoricou .. nieco take :))
ak ta napadne nieco lepsie daj vediet:))

[zruseny19]

xx_yy, aj ja som jedla nedobry obed , cestoviny, ale neprejedla som sa,len tak akurat... takze snad fajn... a tiez cely den ziadna aktivita, fuj nenavidim to.

inak to brusko je uz urcite kvoli menzesu, nestaraj sa, to je jedno :)

inak neviem co si mam dat na olovrant, nemate nejake napady?

xx_yy

ahojte baby.

fruttia,
to brucho mam strasne,poraza ma z neho,fakt.. otras,otras:(...
ale tebe sa dari velmi pekne, :)) ako si zvladla obed? :)

mrska,
nenechaj si naladu pokazit pocasim a tak.. dnes nie je pekne,to vidim.. ja by som najradsej bola vnutri cely den a nevyliezla...
drz sa jedalnicka,spapaj to co si si pripravila na obed :)) .. a bez vycitiek,vsetko na co mas chut :) ... drz sa !

ja som mala dnes dost "nedobry" obed.. ach , kuracie prsia, a cestoviny take kolienka .. toho som trosku viacej pojedla,lebo cestoviny som nejedla uz nepametam.. a este som neskor pojedla cviklu.. no strasnee :(((

[zruseny19]

mrska, hlavne kvoli pocasiu nestrat volu bojovat. Vypocuj si nejaku hudbu ktora ta rozvesely, obcas to pomaha. To ze je zle pocasie neznamena ze tvoj denny jedalnicek sa ma porusit, ved uz si na takej dobrej ceste... teraz zakusni, a nenechaj v hlave vyhrat anorekticke myslienky!
drzim palce.

mrska

Ahojte..
tak dnes bude blbý deň....depresia mi nejak vystrčila rohy...je škaredo a cítim to v duši....dufam že obed dopadne dobre lebo už sa začínam báť že budem jesť....tá depresia mi to moc kazí,aj ked užívam lieky niekedy to pociťujem poriadne.....

fruttia...je aj lepšie ked ta má niekto kontrolovať,a hlavne máš podporu...

xx_yy dobre papáš,aj mna to teší lebo cítim že sa to dá....

ahojky..

[zruseny19]

Cauky baby :)

mrska, to co opisujete, velmi dobre poznam.. nasere ma niekto alebo nakrici nepravom? chladnicka a nasledne zachod.. a potom si bucham hlavu o stenu ze preco to zase robim..ale snad to je uz minulost. Vcera pred spanim som rozmyslala ze pred rokom som na tom bola tak strasne ze som bola schopna vracat vazne hocikde, v zahrade u nas, v tescu, v nejakej kaviarni... fuj,tak sa sebe hnusim, a tak som rada ze take uz nerobim..
inak ako vravi xx_yy, tu vahu uz cim skor vyhod.
ale inak sa ti velmi pekne dari, a tofu mi-lu-jem! len to doma nemozem jest,lebo mama take neuznava...
drzim palce aj dnes. na vikend si vymysli nieco, ked uz cez tyzden si v pohode,nepokaz to ani cez vikend.

xx_yy, podla mna to brucho bude kvoli menzesu.. ja tiez mam uplne nafuknute, ale uz by som bola vazne rada kebyze ho dostanem...
som este pred ranajkami, ale budu kava a jogurt s cernicami a medom....
a hej,vcera som prekvapujuco jedla kvoli mamine, lebo ja mam strasnu uzkost ked mi ona zacne hovorit ze preco nejem, hned sa bojim ze zacne patrat a zisti nieco a potom ma posle do pezinka na odd. PPP (ked som mala A, tak som uz mala zbalene veci, len cirou nahodou som tam nesla.. a kebyze vie o B,tak by som tam na sto percent putovala hned na druhy den..) takze radsej si dam jest.., nech je kludna

xx_yy

mrska ahoj :)
super ranajky,aj obed bude ! :) len sa pekne takto drz.. a tu vahu uz vyhod ,alebo schovaj.. proste bez nej je zivot krajsii :-)

dobrá vláknina - to su vlastne cereaie,vyzera to asi takto nd04.jxs.cz , ja si to davam do bieleho jogurtu kazde rano ..a ked to dojdem,este to vyjeda len tak na sucho,co by som ale nemala.. no co uz :// taak velmi mi to chuti :)

dnes moje ranajky - rajo nizkotucny jogurt biely+ dobra vlaknina,kava + trosku mlieka... baby ked som si rano uvidela brucho.. ja som skoro umrela.. od coho ??? :((((( nechapem,uplne nafuknute tam cca pri podbrusku . :(

fruttia,
dakujem:) .. tebe to ide tiez ukazkovo , ked si vies dat koli tomu,aby ti nic nehovorila mamina alebo tak.. no super :-))
inak,menzes nemam este ani ja.. uz ma poraza,lebo mam podozrenie,ze koli tomu mam take brucho ( to som totiz vzdy zvykla mat .. )
inak ako ranajky??? :-)))

mrska

cry...tak fajn že si bola vonku...ja by som šla tiež ale som skoro celý deň v práci....držím moc palce....

ja tiež musím vymyslieť nejakú aktivitu na víkend....lebo najhoršie je sedieť a rozmýšľať a z toho potom špekulovať....

ked si písala že ked ti niekto ublíži tak si potom ubližuješ sebe....tak ver mi že toto dobre poznám....naozaj...ja ked ma niekto vytočil tak som si dala lyžičku preháňadla alebo ak som bola najedená tak to šlo von...ale tade cesta nevedie....hlavne ked ma niekto doma kritizoval aká som chudá a tak,tak ma to ešte viac nahnevalo že just som si čosi dala....

nie si sama čo to tak robila,len sa treba toho zbaviť,nehľadaj nič....nestojí ten život na tom že sa pre niekoho trápime,a ako som tu písala,mne stále hovoria že to čo jem akoby som ani nejedla,že je to nanič,naprd a tak....a čo možu byt radi že aspon 5 krat denne jem,aj ked nízkotučné a zeleninu....tak som si povedala dosť ja jem pre seba nie pre vás...a už mi nevadí že na mna kukaju ako na blázna...ved aj som tak čo...:)

drž sa...

mrska

Ahojte..
fruttia,no ja som den zakončila včera syrom tofu,zeleninový šalát,a tvaroh,ešte som bola nejaká hladná tak som si dala trocha tej activie 0%.

dnes ráno som sa vážila mala som 47,4 kg ale som si uvedomila,aspoň pre dnes že mi to tak lieta tá váha,46,7-47,5 a už bolo aj 48,vtedy som chytala iné šoky...

asi si treba stále hovoriť že to nie je také najhoršie...neviem ani sama ako na seba...:)

dnes raňajkujem jogurt nízkotučný,pohánka ktorú zbožňujem a 2 keksy celozrnné a obed bude to čo včera,nechcelo sa mi večer nič iné chystať,tak ten chlebík,syr,šunka,zelenina,1 broskyňa a koláčik...dufam že budem ok....zatiaľ sa cítim dobre ale mna rozhádže hocičo,a ja to v sebe dusím,len ticho trpím,a potom si to odnesie moj žaludok alebo črevá...

ozaj čo to papáte že dobrá vláknina? ako sa to presne volá? mám dojem že je to na črevá,ale za tým by si mal piť veľa nie?
to je v ako stave,prášok alebo čo?

tak sa mi držte a pekný deň...