Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
antiana, neviem, čo povedať na to tvoje každodenné zvracanie. Čiže aj váha ide stále dolu?.. s tou nemockou si si to rozmyslela?
ja som dnes zasa mala prejedací deň a za celý deň vo mne vôbec nič neostalo okrem kávy a teraz som si dala ovocný šalát z broskyne, sliviek a jablka...ten v sebe ešte udržím...večer ešte nejaké ovocie a kávu...dnes som zvracala aj takú jasnočervenú krv, normálne ma to vyplašilo, neviem teraz či je to zo žalúdka alebo mám tak rozdráždený hltan...
Neviem, či mám ísť na korčule. Veľmi sa mi nechce:-(
Dala som si to kapučíno a teraz mám normálne výčitky:-( A je mi smutno:-(
cry , ak si hladná tak si niečo daj,netyraj svoje telo.. daj mu nieco, z coho bude cerpat energiu :-)
inak,aj ja mam dnes taku naladu .. otrasnu,hroznu,znudenu,podrazdenu .. dokonca som si vymyslela vyhovorku,aby som nemusela ist dnes von,lebo mam normalne "depku" z toho,ze sa neviem obliect bez toho aby mi trcalo brucho !!! uz ma poraza.. zjedla som po obede hrusku,jablko,kávu .. neskor biely nizkotucny jogurt s dobrou vlakninou ... potom ,ze si dam cestoviny.. dala som si 2 lyzicky,a ja ze uz nesmiem .. a zas kava.. uz mi sibe dnes,tak sa citim prejedena,doslova mi je zle.. celkovo sa zle citim.. aj som skusala zaspat.. nedari sa .. no zbohom dnes.. ma aj napadlo,ze uz nic nezjem,zacina mi sibat dnes:( hrozznee
Vlastne mám hlad:-(
fruttia, viem, že by som to nemala písať, ale mne je menzes celkom "ukradnutý, hoci mám 26rokov, za chvíľu 27, mohla by som rozmýšľať aj inak, do budúcnosti.
Práve, že mám strach si dať niečo na jedlo, skutočne sa bojím, že pôjdem do tej lekárne:-( Uvidím. Možno si dám kapučíno zatiaľ. Začína ma bolieť trochu brucho z toho menzesu. (Na jednej strane som asi hladná, na druhej strane nemám ani veľmi chuť. Divné, viem:-)
Ja tiež nemám bohvie akú náladu.
Ahoj cry. 7 dni bez prehanadiel je celkom velky uspech! vidis aj menzes si dostala,to ta nenakoplo trochu? :)
mohla by si si dat nieco, potom skocit na korcule, uvidis ako fajne by ti bolo po tom.
mrska, ako si zvladla poobedie??
ja som nakoniec jedla na olovrant trochu tej cestoviny, semiacka slnecnicove a tu inku s mliekom, no citim sa nejak prejedena z toho, fuj, dufam ze dnes si uz dam len nieco lahke. toto pocasie vplyva aj na mna zle,uplne onicomsku naladu mam.
Ahojte, babky. Ja som bola včera na tých korčuliach a večer som zjedla ešte 4 kyselé také pásiky- gumové. Navečer ten mrkvový karbonátok a ráno jogurt.
A dnes ráno 2x jogurt a zatiaľ melón. Premýšľam, že by som si aj niečo dala, lenže sa bojím. 7 dní som bez preháňadla a nutká ma to ísť do lekárne:-( Asi si urobím len kávu a večer uvidím. Možno by som skočila dnes ešte na korčule, len dostala som po 3 mesiacoch menzes a je mi dosť teplo.
Veľmi vás obdivujem ako vám to pekne ide!
ahojte....tak som to popapala ale bolí ma žalúdok,lebo mám veľa práce,stále odo mna niekto niečo chce...a že piatok....tak som to jedla rýchlo a robila pri tom na PC...no šok....teraz mám zaliatu kávu,tak som tu nakukla....
a na ten olovrant...ja tiež fičím na jogurtoch a k tomu si dám namočené ovsené otruby,doma v mlieku alebo acidku a v robote vo vode,ale dajú sa zamiešať aj do jogurtu....len sa musia nechať chvílu napučať....
neviem ako to dnes prežijem...cítim sa neaká spuchnutá a ešte ten žalúdok,najradšej by som tam nič nemala...
tak sa majte krásne...