Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
no fruttia,spravila si mi chut..tak som si dala polovicu lightovej mozzarely a dala som si k tomu ladovy salat.. tak aspon nieco..ale uz vidim tie chute neskor :// tak potom asi jabko,uvidim:)
a ten hlas je aj v mojej hlave:(( pekne sa udomacnil ..
fruttia :) nech si kričí, ved ju to aj prestane bavit a bude ticho. :)
dnes bude asi taky den.. no ja sa mam horsie po psychickej stranke, citim sa ako kus h.vna...
chod sa vyspat xx_yy, mozno to je len unava a zajtra uvidis.. na veceru si daj nieco lahke :) ja som mala rajciny s mozarellou a pol krajca chleba (krici mi v hlave ze tucna budem,ale robim sa ze nepocujem ten zvuk!)
xx_yy to nie si sama. aj mne divno, vonku je dusno a ked je taketo pocasie, tak sa mi tazsie dýcha a motá ma trochu. :)
ani nie psychicky..ale fyzicky sa zle citim .. taka som malatna.. nafuknute brucho,pocit hladu,hlava ma pobolieva,tlak v ociach .. no proste,hrozne nieco..spat pojdem asi uz o 8-9 ...
teraz neviem,ci sa mam najest ked mi je takto.. neviem...
nic,zly den... nic si z toho nerob..alebo to vypis zo seba:) ja pisem vzdy dennik ak mi je blbo alebo sa nenavidim...
fruttia,
tak trochu som sa prevetrala,isla som k starkej.. zjedla jedno jablko .. a stale mam pocit ,ze som hladna.. pritom som plna :( .. nechapem, celkovo mi je tak na nic .. hrozne :(( neviem co robit .
babyy, co sa tu deje??
xx_yy, brusakov a blbych myslienok dost! dufam ze pri prechadzke si prehodnotila veci trosku. sama vies, vlastne tvoj zdravy rozum, ze ploche brucho nieje vsetko... stale nemas menzes cize tvoje telo citi ze nieco nebolo v poriadku. takze mu davaj dostatocne jest a nemaj vycitky.. stale si stihlucka, a co ked to brucho vidis len ty?:) navyse jes velmi zdravo takze ani minutu by si nemala mat vycitky.
cry, ach jaj :( ze menzes ukradnuty? to je take smutne pocut.. mna jedine to vie zachranit pred prilis nizkou vahou ze chcem mat menzes.. chcem ostat zenou...
antiana, vies ze ti moze nejaka velka cieva puknut po vracani a mozes vykrvacat dovnutra a zomriet? :( prosim, nerob to....
skvele,urobila som 350 brusakov,a skoro som uz odpadla..uplne mi zasibava.. idem sa prejst :(
antiana,preboha .. musis v sebe najst tu silu !! .. nevracat uz , netusim z coho moze byt ta krv,ale uz to je velmi nebezpecne.. nevracaj uz dnes! pokus sa,ovocie je super .. nechaj ho v sebe :)
ja idem cvicit,aj ked sa mi tak nechce.. ale musim,lebo ma porazi uz :((((