Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ach, no atk 3 hodinky po mojom obzerstve som si dala kavu a take kysle jablko.. do 7 nejem.. teda dufam:(
nie, neporazi ta.
pocuvaj: teraz si bez umyt zuby a povedz si ze dnes si nabuduce das na veceru nieco.. musis proste ostat v psychickej pohode, a mat pocit ze mas kontrolu nad sebou! vecer si das normalne na co budes mat chut, ale nie do prezratia nech ta ani nenapadne ist na zachod, dobre? budem na teba mysliet, ked budem jest grilovane masko...
jaaaj, babyy :((
fruttia,super obed! :) .. mnam .. grilovacku prezijes! :) .. to je super,ze ides k tomu jazeru..ja som doma,a od obeda som stihla pojest - trosku kremu z tej torty..hrusku.. salatove listy..mensiu hrst dobrej vlakniny..sibe mi totalne..a presne dnes!!!!! :((( .. a este k tomu zajtra idem prec,3 dni nebudem doma,nebudem moct cvicit..porazi maa.. takze najradsje by som uz dnes nic nezjedla..ale to sa nedaaa :(( porazi ma, som si spomenula ake to bolo lahke,napchat sa aj na oslave,odist na wc, a sup von..potom zas von medzi hosti..a doookolaa:( .. lenze dnes nemozem ist a strcit hlavu do wc:(( porazi ma!
ahojte...
som aj ja po obede,dala som si malo masa a viac grilovanych zelenin s drezingom domacim... a citim sa priserne najedena... fuj, mam chut ist sportovat,no ideme akurat tak k jazeru.. zas "pocujem" ako mi rastie brucho, fuj,fuuj...este pijem kavu a haha,vecer dalsia grilovacka..
xx_yy, verim ze to bude tazke ale aj to verim ze to bez problemov zvladnes... ochutnas vsetko raz :) viackrat netreba a to bude akurat!
cry , :( to je hrozne.. isla si?
inak ja ked najkrajsie papam ,ze tolko kolko by mala zdrava zena 21rocna, tak aj ja priberam.. pokazeny metabolizmus proste.. tak sa snazim len nizkokalor. jedla a nie do syta... (dnes sa to povedat neda teda :()
NECHCE SA MI ŽIŤ:-(
;(
Ahojte. Ja len to, že vám závidím ako pekne papáte a pritom si udržujete váhu. Ja sa najem a hneď priberiem. Dnes som ráno skočila na váhu. Je mi mizerne. Depresia, plačlivosť. Zo zlosti z toho, čo mi ukázala váha som sa normálne najedla, akoby mi bolo už všetko jedno. Urobila som si kávu, osprchujem sa a idem do lekárne pre preháňadlo. (Vôbec na mňa nereagujte, lebo viem, že toto rozhodnutie nik a nič nezmení).
no uz som po obede .. bolo toho trosku viac- normalna porcia , mala som ladovy salat,paradajku.. kuracie prsia na prirodno,take 2 kusky troska vacsie a troska sterilizovanych uhoriek.. teraz mamina vypeka nejaky kolac..hmm :(( .. a este som si dala kavu .. toto vidim,dnes to bude hrozne.. budem robit chlebicky o 2 hodinky.. vidim,ze uz hned jeden ochutnam...aj kolac ochutnam.. a vecer tie cipsy.oriesky.sladkosti..porazi ma dnes:((((((
Katherina,aj moja povodna vaha - co som si ju drzala bez diet a bez vsetkeho (aj bez cvicenia) mi ukazovala podvahu,a menzes som mala presny ako hodiny..len tieto 2 mesiace mi meskaju.. uvidim no..