Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

Dobre ranko baby:-)

mrska,
som rada,ze si to vcera tak pekne zvladla..s tym melonom som bola aj ja nie raz takto .. uplne bol nechutny,ze by som im ho najradsej vratila...ale ako ty hovoris,nemozu zato... ( z casti:)
je super,ze si o PPP mozes pokecat s dcerou,a ze tvoj manzel vidi co mas rada a priniesol ti tu zeleninu :)) to je uplne super.Taka podpora:))
Obed budes mat super,tak bez vycitiek potom:))
Inak ta obdivujem,ze sa donutis rano o 4 bicyklovat.. mne to robi problem aj poobede.. a k tej "maniodepresii " tak urcite nerobis kazde rano toto.. takze,klidek :)) pohodicka

Idem si dat akurat biely jogurt s dobrou vlakninou,a jablko:)) a zas mam brucho jak tank :( hm

mrska

Ahojte všetky dievčatá....
tak kým som si prečítala čo ste tu včera písali...fajne....dobré čítanie...:)
Ja som včera dopadla dobre,prestal ma potom bolieť žalúdok,ale dostala som v práci pridanej roboty:(,že už som si myslela že vystrelím....už mi z toho PC v robote šibe...ale som sa navečerala a kúpila si melon,ktorý bol ....no fuj...ja by som ho tej žene na tom trho hodila do hlavy...ved asi za to nemože ale som bola z toho vytočená....

potom som čakala manžela z práce,a asi dve hodiny som sa rozprávala s dcérou o všetkom aj o PPP, perfektne sme sa porozprávali,sedeli sme vonku...a muž prišiel v dobrej nálade,doniesol mi uhorky aj paradajky mnam....

máte pravdu baby že je dobré ak máš niekoho komu to možeš povedat alebo ako sa poznajú wyx a cry...velmi to pomáha....

dnes si na obed pripravujem 2 pstruhy v trube,šalátik a možno niečo k tomu,uvidím či budú mať súce melony,lebo ideme na nákup...ranajky ako obvykle jogurta dnes mám pšeničná klíčky a 2 celozrnné keksy a večera-určite šalátik na tom fičím....nejaký syr,tvaroh...čo dom dá....

ale neviem čo budem robiť,už od rána od 4 som bicyklovala,umývala obkladačky v oboch kúpelniach,teda leštila,vešala vonku prádlo...a po tme...ako šialenec...a upratovala ako divá...asi mám zasa obdobie mániodepresie...ja to mávam...ale zasa niečo urobím naviac...ked ma ráno muž videl s tou handrou,tak už ani nič nehovoril....chvalabohu...lebo kým si na takéhoto človeka zvykneš,tiež má toho dosť....

tak pekný deň a držte sa..

[zruseny19]

xx_yy, pekne sny a zajtra krasny den:) asi tu budem pomenej ale budem sa drzat a v slabych chvilkach budem mysliet na vas tu :-*

no idem aj ja do postele si citat, drzte sa kazda.

xx_yy

wyx, no tak aspon ste sa nenudili .. :) pochopime, psst :)

fruttia,
no tie vojny.. hadam raz im bude definitivne koniec:)) ocenila by som to velmi .:))
a dakujem:)) .. ved ja vam dam vediet potom,ze ako :))

babyyy,idem si lahnut .. :) povedala som si,ze pojdem skorej spat,lebo som nevyspata dost.. :)) tak dobru noc,cauky:))
a vela sil,kazdej:)

[zruseny19]

wyx, take piatky by som brala aj ja potom v praci :D super, tak asi mas fajne kolegyne..(este nechodim do prace...no uz stresujem ze ani nechcem :D..no co uz ,vecny student nemozem byt)

[zruseny19]

aj ja si vravim ze jeden je v pohode.. alebo ze podporujem menzes :D
ach tie moje vnutorne vojny, a asi teda : ach tie nase vnutorne vojny...
ale som na teba velmi hrda ze to tak pekne zvladas:) aj zajtra to bude fajn, das si pekne pizzu a uzijes si vecer a v nedelu si zacvicis,to je velmi dobry napad.

wyx

ále, kolegyna, ze ju bolí hrdlo, ze či nejsu dake kvapky a druhá jej na to, že ved v chladničke sú. a vytiahli nejaku whisky. pssst. tak sme si pripili, co sme tam boli. aspon bolo trosku veselo v práci, piatok, skapal tam pes. :)

xx_yy

wyx,ano da sa aj na tej terase.. len to jedlo bude vsade, jeezis.. ked im urobim pizzu,to bude "naj" :) ach,ale prezijem..v nedelu si zacvicim poriadne a zajtra si uzijem:)

fruttia,
tak tak,aj moja jedna len to viem,ze som menej jedla..a teraz si aj ona vsimla,ze som nabrala ( musela som sa jej pochvalit dokonca..)a pochvalila ma,ze vyzeram lepsie:))

2 tyzdne,ano .. super.. velmi sa tomu tesim :)) ja si uz neviem predstavit aky je to pocit vracat..a to som kazdy den sama doma..a nepodlahnem !! :))

maces,mnaam:-) ved jeden ta nezabije,to je dobree :)

[zruseny19]

ake "kvapky " ti dali wyx? :D
tak neviem koho sa pytas tu terasu, ak vazne mna tak: jasne ,da sa zabavit aj na terase :P