Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

antiana

tie Hobbits keksíky poznám, kedysi som ich jedávala, sú straaašne dobré, mne chutili tie natural, kakaové veľmi nie...
pre Cry: ...moja, veľmi mi je ľúto, že si na tom až tak zle, tuším ešte horšie ako ja, chcela by som Ti pomôcť aspoň na diaľku, no fakt neviem ako...a ver mio, že keď úplne prestaneš jesť, tým skôr priberieš, lebo si tak pose.ieš celý metabolizmus, že keď sa potom čo i len pozrieš na jedlo tak priberieš, ja to poznám, a preto som sa rozhodla, že budem jesť každých 2,5 hodiny niečo malé...aj v nemocnici som to tak robila a schudla som...no ja som sa dnes fotila mobilom, nahodila som tam taký úsmev...a keď som si to potom pozerala, tak som skoro odpadla...také strašne žlté zuby tam mám, že som sa zaťala: už NIKDY NEBUDEM VRACAŤ!!! lebo mama mi povedala, že vždy keď určité obdobie vraciam tak ich mám také žlté až sivé a keď potom prestanem tak sa mi časom vybielia samé tým že tam už nepôsobí tá kyselina...inak baby, ja som si uvedomila, veď my vraciame normálnu kyselinu chlorovodíkovú, silnú jak sviňa, tak potom aké by som chcela mať zuby, že??? a nechcem vidieť v akom stave mám pažerák a hltan, či to už nie je tzv. Barettov ezophagus, t.j. predstupeň rakoviny, veď by som sa tomu ani nedivila, keď už vyše 10 rokov temer dennodenne vraciam...v septembri som preto objednaná na gastrofibroskopiu, to je tá hadica do žalúdka...ma objednali lebo som vracala krv a či nemám aj vredy na žalúdku, lebo MUDr. mi to vysvetľovala, že keď vraciam a nič nemám v žalúdku, tak tá kyselina natrávi stenu žalúdka a vredy sú na svete:-((( tak radšej budem jesť často a malé porcie...dnes som mala na raňajky jablko a dve kávy, o chvíľu si dám 3 slivky a hrozno, potom si na chvíľu ľahnem, lebo mi MUDr. dala také lieky oblbováky, vraj som mala fázu hypománie a bolo ma treba trochu stlmiť, aj mama sa už sťažovala že je zo mňa unavené, lebo stále kecám a behám po dome ako najatá...ráno a poobede budem jedávať len ovocie a kávu a večer buď grah. rožok so zeleninou alebo jogurt s vločkami...inak to neviem, mám pocit že načo by som jedla niečo "normálne" keď nikto nie je dom, zbytočne, keď ma nikto nevidí, akoby sa to nerátalo...takto si mama bude myslieť že normálne jem, keď ma bude vidieť jesť večeru...čo si o tom myslíte? asi že oklamem len samu seba?...

[zruseny19]

xx_yy, prajem ti pekny a pohodovy den :) super ranajky, tie hobbits keksiky su neskutocne dobre (ja som ich jedavala s nutelou kedysi, skoda ze tie casy uz pominuly :D )

xx_yy

Ahojte baby.. :-) Vidim,ze sa vam dari pekne :-) som rada..len tak dalej .. Akurat som mala ranajky - ovsene vlocky + 2lyzicky toho sojoveho mlieka Zajic,jedno mensie jablko a 3-4 keksy Hobbits (z ovsenych vlociek)tie keksy som uz nemuselaa :(( dajte potom vediet ako sa vam dari:-) urcite sa sem dnes kuknem,..pekny den:-) myslim na vas .

[zruseny19]

mrska, dobre rano :)
teda si veriaca.. ach co by som nedala za to kebyze verim , silno verim... moj priatel je totiz tiez velmi silne veriaci, a myslim si ze to je dost dobre,stale ti ma co dodat silu..
takze si mala vcera pekny den, dufam ze ta to nakoplo a vydrzis aj otrasny pondelok v pohode :)
ake boli ranajky?
ja som mala medovy jogurt s broskynou a 2 kavy.

mrska

cry....
neviem ako by sme ti pomohly...aj ked budeš jest tie prehánadlá a diuretiká aj tak neschudneš...to je len preč voda,viem to na sebe....a treba to jednoducho stále si hovoriť že to tak je....a presne ako ty aj som chcela prestať jesť...že načo ked to aj tak pojde von...ale ani tam to nevedie len hlbšie do záhuby...už sa potom dostaneš len do nemocnice na infúzie...tak to skús zastaviť čím skor...zájdi za psychiatrom a povedz mu to všetko....a nedaj sa odbiť....

život je krásny aj ked mi ho máme obmedzený našim mozgom,ale musíme sa prekonávať...na to sme tu raz sme hore raz dole...a niekedy dole aj dlhšie...nie si sama...ver mi...
držím palce....

mrska

ahojte v pondelok-otrasný deň....

fruttia...tak áno som veriaca...vzala som si odtiaľ 4 l liečivej vody,bola som tam na spovedi lebo tam bola omša,pomodlila, a bolo fajn,len strašne pieklo a bolo tam dosť ľudí tak sme v aute dosť posedili...tu vodu budem piť ráno aj večer po troche...

wyx..tá kamoška dostala imaginárne päsťou po papuli...

xx_yy,tak máš prevdu to brucho je z toho melona...dnes mám váhu OK...lebo už by ma šlahlo...

antiana držíš sa výborne veľa sily..

dnes na ranajky bude konečne tá dobrá vláknina,jogurt,2 keksy celozrnné
obed som si nabalila moj chlebík celozrnný,syr,šunka,paprika,broskyňa,a zeleninka..na desiatu jablko a večera čo nájdem v chladničke...
včera som si na večeru urobila takú polievku,poobede čo som varila tie prsia,tak som tam mala aj zeleninu,večer som to dala variť a primiešala som tam 2 roztrepané vajíčka...vypadalo to tak divne ale chutilo to...aspon mne...k tomu som mala uparenú brokolicu,a ešte zeleninu...mala som aj všeliake zajačie úmysly,lebo som bola naprataná až po hrdlo,ale muž ma zavolal von a tak som si vonku lakovala nechty a prešlo ma to....

tak pený deň..má vyť veľmi teplo...

xx_yy

Ahojte baby. :-) prepacte,neviem to tu cele citat,kedze som tu z mobilu..takzw cestovala som dlhsie ako som planovala...od 4 do 9 som jedla len 3jablka...teraz som sa navecerala..a som z toho mimo..mala som take suchare ( 4kusky - jeden ma 13kcal) cottage cheese a paradajky... :( nic von nejde ale... Trosku som to tu citala..no a cry moja!bud silna prosim ta:( zajtra si to uz ale cele docitam...Drzte sa mi baby..myslim na vas!!!:-)

[zruseny19]

cry, ja viem, viem presne tu depku.. tapala som sa v nej pred rokom,a pred 6 rokmi,a aj teraz by som sa tapala kebyze ma nema kto drzat nadvodou...
ja by som chcela tiez chudost, neskutocne sa mi to paci, ale viem ze to je nezlucitelne so zivotom.. a so stastim. Tak preto som sa rozdhodla obmedzovat tieto zachvaty nejedenia alebo vracania... ide to tazko a kazdy den ma napadne to co mam v sebe zakorenene: ze zivot je zbytocny a nenavidim sa a nenavidim cely svet a chcem zomriet.. ale potlacam tuto myslienku lebo sa za nu hanbim a viem ze ked som dostala zivot tak ho budem zit, a ak ho zijem tak sa mozem snazit zit stastne.. tak sa snazim..
co keby si sa aj ty zacala snazit? wyx by ti pomohla, pomohli by sme i my kebyze nam to dovolis... mohla by si tancovat ,nasla by si novych skvelych ludi... nelaka ta to ani trochu?
vyliecit sa da hocikedy, ver mi. staci len jedno rozhodnutie... a ostatne pojde same. Nikdy nebudes stopercentne nezavisla od jedla.. ale mozes byt ovela stastnejsia a spokojnejsia.

[zruseny22]

Fruttia, vôbec neviem, čo chcem:-( Chcem zomrieť, ale chcem aj chudosť, ktorú nemám, chcem tancovať... chcem prácu... Ja už asi vážne neverím, že by som sa niekedy vyliečila:-(
Áno, diuretiká sú len na predpis, ale my ich máme doma:-( Neviem, čo som začala aj s touto hlúposťou- pchať do seba ešte aj diuretiká:-(

Chvíľu mi je zima, chvíľu mi je teplo:-(

Tak veľmi vás obdivujem ako vám to pekne ide, aj mrske. Krásne papáte.

Idem do sprchy a znova pred telku a na posteľ. Možno bude zajtra lepšie, ale veľmi tomu neverím. Depka je so mnou každý boží deň:-(