Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Katherina

xxyy ak ti nepride tak chodte ku odbornikovy ale ten ti povie len jedno... musiš nám pribrať vypočitaj si bmi a musiš sa dostať na normalne preč s podvahy a menzes prijide ak ti teda vypadol ...hlavne vela papkaj :) a možno ti pichne vyvolavačku ja akurat idem v utorok uvidime :) a tu vlaknina je super aj tie tyčinky z nej :)

[zruseny19]

ahaa, tak to hej, ze cez vikend dospavas.. ja neviem, cez skolu tiez chodim spavat o polnoci a vstavam nieco po siestej, ale ajtak nedospavam dlho cez vikend,mam pokazeny spaci biorytmus asi :D nevadi.

kakavko s vianockou. mnam. sice neviem ci by som vedela prestat kym nezjem celu.

wyx

nie, nespojila. dala som si vianočku a kakavko. a na obed si spravim vajicka, slaninku a zeleninu. tak o hodinu, hodinu a pol. :)
aom zaspala asi o jednej. cez tyzden vstavam tak o siestej (aj to po piatich budikoch) a chodim neskoro spať (neviem sa donutit ist spat aspon o 22.00.)
a mne mozte príst upratat. :)

[zruseny19]

wyx, tak ako to dopadlo ,spojila si ranajky a obed? :D inak kazdemu zavidim, kto vie spat viac ako 8 hodin.. ja som hadam este ani nespala nikdy dlhsie ako do 8 pol 9... netusim preco.

xx_yy, mas upratovaci den :) dobru chut k obedu, aj ja som uz hladnaaaa!

xx_yy

fruttia,
super! tak prijemnu grilovacku teda,zabav sa,napapaj sa poriade:-))

wyx,tak dobre ranko tedaa:) .. uz by som to spojila asi s obedom,alebo obed by som si dala neskor :)

ja som mala na desiatu broskynu,jablko,kavu.. :)
vydrhla som kupelku,upratala svoju izbu,a takto idem po dome..upratujem..cakam kym mamina urobi obed,nejake kuracie prsia tak na prirodno :) uz som hladnaaaaa

wyx

ahojte.
vy ste aké šikulky.
ja vstávam. ved je víkend, treba polenosit. :) rozmýslam co si dám na ranajky, alebo ich hned spojím s obedom. :)
mrska, uz neviem ci to pomáha a ci vôbec pomáham. ;(

[zruseny19]

tak prijemne pripravy :) aj ja uz pacujem maso a a pripravujem zeleninu na grilovacku :) tak snad bude vsetko fajn...

pekny den.

xx_yy

ahojky fruttia,
super ranajky.. inak ani ja som nebola hladna ( este o 10 som si vecer dala jablko,jak sibnuta.. ) .. no rano ten jogurt s tou dobrou vlakninou.. ja si to uz asi prestanem kupovat,kedze sa toho vzdy doslova prejem,tak mi to zachutilo,ze ked dojem jogurt s tou vlakninou,tak si do misky dam este bez jogurtu a jem to.. no a este jablko som mala.. uplne som bola plna,fuj ...

akurat som trosku cvicila..fakt malinko,lebo sa mi nechce ! .. taka pol hodina to bola len :/ ..

no a ten menzes...ja neviem,uz mam z toho divny pocit..boze :( .. neznasam toto,aj minule mi meskalo troska..aj teraz..hm :/.. uvidim,pockam este tyzden,ked nic..tak poviem mame a tak...

drzte sa baby, dnes bude fakt pekne..tak bezte von:) ja sa mozem pustit do priprav na vecer.. ajaaaaj
:)

[zruseny19]

dobre ranko :)
mam zasebou ranajky, aj ked som nebola vobec hladna,ale tak ranajky su zaklad (jogurt,broskyna,med,kava s mliekom).
dnes bude pekne vonku,tak urcite konecne nebudem cely den sediet vovnutri.

mrska, jeej,tak tvoj vcerajsi den dopadol nakoniec lepsie ako si predpokladala :) take uprimne rozhovory su super, urcite si sa po tom citila ovela lepsie. A vidis ,tvoj muz akceptuje vseliake tvoje maniere, je to super clovek,som si ista.
Dnes sa tiez drz,ten obed znie super,mnam...

xx_yy, aj ja mam brucho ako tank.. nevadi, vobec ma to nezaujima.. nevracame a jeme zdravo, tak musi potom zmiznut ked dostaneme menzes... tak neboj nic :)