Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny19]

cry, mala by si.. nemas s kym alebo sa ti nechce? ale inak ked som bola v tom najhorsie tak ani ja som nechodila (pred rokom0.. raz za cas sa opit do nemoty.. no a raz som sponzala mojho terajsieho ktory ma bez toho aby o tom vedel, nakopol a odvtedy sa snazim liecit...

xx_yy, ja mam jedinu kamosku ktora vie aspon to ze mam problem s jedlom,no ona vie len ze jem malo... a to nebola stale pravda...
inak 2 tyzdne? to je viac nez super, si hrda na seba ?:) zvladas to uzasne :)
inak aj ja som velmi velakrat riskovala, neviem ako ze nikto na to nedosiel... mam stastie fakt..
jem 1 maces :D paneboze,som hrozna aj ja...

wyx

cry, neboj, chystám sa. 29.8. určite.. :)a my kam pojdeme?
fruttia aj na terase sa dá príjemne zabavit, ci?
xx_yy drz sa, neblinkat.

xx_yy

cry,pekny vecer teda:-)

wyx, no neviem neviem.. uvidime,ale vidim to tak,ze to cele presedime na terase.. hm :/ nevadi ...

fruttia,
aj mne to tak niekedy dojde luto,ze nikoho takeho osobne nepoznam..lebo takto kamaratke sa to aj bojim..vlastne hanbim povedat, a hlavne o tom rozpravat,ked ona nema ani sajnu o tom co kecam... :/
hm,no neviem.. ja zacnem..potom mi je tazko prestat..ale budem sa snazit,velmi .. dam si urcite..ale tak.. nie vela:)
inak..aj ja som to robievala.. este som len planovala jest,uz som mala vymyslene kam to dam von... ved na vylete som tak riskovala.. hocico som pojedla..potom isla na wc ( a tam boli doslova "papierove" steny.. a okno na tom wc bolo take velke ze z vonka -presne pod tym oknom bolo posedenie.. no proste zvonka sa dalo vidiet,kedy si clovek sada a tak...bolo to matne sklo..ale dalo sa vidiet..a ja ako krava,som si pchala hlavu do hajzla..a riskovala,ze ma uvidi plno ludi..este aj ucitelky medzi nimi .. neskutocne ...hanbim sa za toto.velmi,.)..takze toto uz nesmiem dopustit... zajtra to budu 2 tyzdne:))

[zruseny19]

to je super ze sa poznate :) ja nikoho nepoznam osobne komu sa mozem osobne zverit,preto je to tazke:(

xx_yy... zajtra to bude v poriadku neboj. uz si za tie dlhe dni tolko sil nabrala ze sa neprejes :) a s kamosmi ti bude urcite dobre. inak zajtra idem aj ja na grilovacku. jajjj.... ale dam si ved co.. len nie neskutocne vela. :) aby som nemusela rozmyslat ze kde to dam von.. (kedysi to bolo bezne)..lebo to nedam von!

cry, prijemne pozeranie :)

wyx

:)
frutia, to tiez nie je zlý napad dat váhu na skrinu.
cry, vidís, dobrý napad. okrem toho ti nenápadne vytiahnem aj baterky. :) jes. :P

xx_yy

no baby, ja mam zajtra doma vecer taku mensiu "zurku" s kamosmi..tak budem robit chlebicky,nakupila som chipsy ( asi 4 druhy) ,cokolady,popcorn,pizzu,starka napecie sladke.. ja tam umrem !!!!! jezis maria :( .. co som si narobila.. presne ja,pred menzesom teraz,co pojem vsetko..to bude..sodoma gomora:((