Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
mrska, tak pekny vylet.. to putnicke miesto bude urcite super,potom porozpravaj aky mas z toho pocit. si veriaca inac?
a to ze jes melon, je uplne vpohode, to je ako keby si pila vodicku :)
hm,hej mozno telo zadrziava uz vodu kvoli tomu menzesu.... dufam!
a to ze jem v posteli :D : ano, pre mna je to lepsia alternativa si zobrat jedlo prec z kuchyne,zjest ho aby ma nelakalo si dat este nieco co je v kuchyni... tak preto vobec nemam zly pocit ked jem v posteli..
dnes som stale nevyliezla, teda ani neranajkovala, dako nemam chut vobec.. ale uz zachvilu ma mama vyzene..
plan na dnes nemam. idem sa bikeovat podvecer, inac neviem. budem sa cely den bat slivkovych guliciek :D (ok,toto bolo trochu ironicke)
tak som tu ešte na chvíľu kukla....s tým bruchom si nerobte starosti....pred menzesom je to normálne,alebo ak ste dlho nemali tak to nejako nafukuje a asi aj zadržiava vodu telo.....
ja som po ranajkách a teraz som zjedla jablko a zasa melon,síce mám trocha výčitky že ten melon jem stale,čo prídem do kuchyne...
a mna tiež serie že to brucho nemám také ploché akoby som chcela,to je asi z toho melona...
fruttia ale teda s broskyňou v posteli....:) ja mam hrozu jesť v obývačke a nie ešte v posteli...ale nevadí,hlavne máš pohodu...a slivkové guličky mnam...tak to zbožnujem....a ešte domáce..paráda...
xx_yy...ty aký budeš mať obed?
a čo plánujete na dnes...
my ideme na nejaký výletik na také putnicke miesto kde je vraj liečivá voda...tak si naberiem...možno mi to prepne v hlave na inú frekvenciu....:)
xx_yy, aj ja mam take bulimicke sny obcas, s jedlom a vracanim.. ble.. ale dufam ze to vsetko ostane len v snoch..
aky mas na dnes plan, oddych po zurke? inak ako bolo?
mne sa stale nechce vyjst von z izby,najradsej by som nesla cely den.. ale budem musiet zachvilu..
Ahojte baby. :-)
s tým spánkom som na tom podobne ako vy.isla som spat okolo pol 1 .. a uz neviemm spat... takze ranajk - biela ativia a dobra vlaknina,este rozmyslam co si dam :-) asi kavu...
mrska,ano..ta dobra vlaknina,aj ja mam tu skoricovu,inu som ani nevidela..vlastne este tie druhe cerealie ( tie su podobne ako tie fitnes tusim) ...
a inak ta chvalim za dnesny jedalnicek ! :-)) len tak dalej.
a s tou kamaratkou,chapem ake ti to mohlo byt neprijemne,poznam to :/ .. ale je super ,ze mas takeho manzela.. to si treba cenit ako hovori fruttia:)
fruttia,
takze,zvladli sme to vcera!!:)) super,super.. inak aj ja som mala zly sen..hrozne .. ze som ranajkovala langos,a ze som ho MUSELA mat v sebe,lebo som si nedovolila to vyvracat :-) haha..
este jem jablko k tym ranajkam.. musela som.. hm :/.. inak aj ja velmi vela jem v poslednej dobe..a cudujem sa rano ,ze mam brucho ako tank :((
dobre rano mrska, veris ci nie, aj mna chytil nespaci amok, do pol3 som bola hore, no a o pol 7 som sa zobudila na strasny sen... takze teraz som s notebookom v posteli a jem broskynu...
bohuzial som sa pozrela do zrkadla, brucho nemam ako tank ale ako 2 tanky! chcem uz ten menzes,uzaj, lebo takto som zufala :((
inak, kasli na taketo kamaratky.. urcite to bola nejaka pipina ktora nevie co je PPP.. nevadi. ale hlavne ze muza mas uzasneho, to fakt len malo muzov toto toleruje, urcite ta lubi nadovsetko. A take si treba cenit..
A dnesny tvoj jedalnicek sa mi veeelmi paci, najradsej by som mala aj ja taky:) no ja budem mat na ranajky jogurt,potom na obed nejake slivkove gulicky, ble. nevadi, dufam ze prezijem.. uz som dlho nevracala, jeden po.sraty obed ma nezdola..
no ale musim trochu menej jest lebo posledne dni jem dost. a nezdravo.nevadi. vadi..
hojte....
tak zasa som si čítala čo píšete....
cry....chápem ťa ale nerob neuvážené veci...lahko je sa na všetko vyprdnúť,ale je umenie bojovať za každý deň a to viem o čom hovorím....drž sa ....ak cheš napíš mi na e-mail: mrska92@azet.sk.....
a ak chcete možete mi napísať hociktorá tam Vám poviem aj svoje meno...
fruttia a xx_yy tak aj včerajšok bol fajn,boli sme s manželom na nákupoch...aj ma pozval na kávu,ale som stretla bývalú spolužiačku a ona ježiš ty si schudla a nechcem to preháňať ona to povedala 10 krát...mňa že klepne...že aj ona chce byť taká čo som robila a pýtala sa aj muža no horor...keby vedela čím prechádzam tak nepovie ani slovo...a ešte šťastie že muž potom mi povedal len ty si moc chudá.....a to ma nevidela vyzlečenú lebo som mala sako,sveter a tričko,lebo ráno bolo chladno,a ja samozrejme uzimená,až ma klepalo,a ludia v krátkych rukávoch...
no tak takýto som mala zážitok ja že jej jednu už plesknem....
a o tom manželovi...je naozaj teraz super,aj v iných veciach,sme spolu už 20r.,dal si trochu povedať a už mi to nepripomína aká som chudá každých 5 min.
včera mi aj povedal že mu na mne veľmi záleží a má ma rád moc na to aby pozeral ako sa ničím...a preto ma serie že mu o tej váhe klamem...ale aj to chce čas...
tak a k dnešnému jedálničku:
jogurt nízkotučný,pohánka+2 celoz. keksy
desiata:jablko
obed:kur.prsia uvarené+šaláti+melon(som si kúpila taký obrovský a včera som zjedla polovicu)
olovrant:acidko+ovsené otruby
večera:šalátik+tofu+tvaroh nízkotučný kakaový...
ozaj kúpila som si tú dobrú vlákninu ale mali iba škoricovú ale škoricu mám rada,kúpim si activiu a budem hamkať....dik za typ...
dnes bude pekný deň tak sa držte a papajte....a žiadne výčitky...
a to upratovanie dnes som si o 5 prezliekala paplon,ked som stahovala plachtu tak manžel si len prikryl tvár...no čo už narobí...ešte musím prezliecť aj jeho...ja mám teraz tolko energie že by som aj lietala....
Ahojky...
ahoojte!
xx_yy, super supeeeer! gratulujem, to mas zas neskutocnu volu :) a aka je party?
ja som prave dosla, jedla som masko, neskor jablko, neskor kofolu a este tycinky, asi 10.. cize fajn aj ja :) som bola najedena,nie prejedena.. tesim sa z nas.
cauky baby, na chvilu som odskocila,kym peciem pizzu .. takze mala som jeden chlebicek, dokopy asi 10ks arasidov ..a to je vsetko,mozno este trosku popcornu si dam:))) pijem vodu ,drzim sa
vam sa ako dnes darilo ?? :)
sikulka. vsetko pripravené, párty moze začat. príjemnú zábavu zelám. nezabudni, vsetko je o hlave, vsetko mas pod kontrolou. nech ta ta potvora, ktorá sa ti obcas v hlave zjaví nedeptá. a uzivaj si príjemnu spoločnost. :)
no baby, tak som vsetko pripravila - chlebicky,kolace,pagace,slane,cipsy,arasidy,cokolady,cukriky,pizzu... nic som neochutnala,ani jeden arasid..
tak sa drzim... dufam,ze to dopadne dobre.. drzte mi palce!
fruttia myslim na teba,drz sa !!! :)