Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
a ja teba a strašne moc mi na tebe záleží! a myslím, že nielen mne. viem aka si v skutočnosti, aka je s tebou sranda, si sikovná, mudra, pekná... atd... Viem, ze ti neviem pomoct, tak ako by som chcela, aby si vyšla z toho bludného kruhu a nepozerala len na číslo na váhe, ale aj tak som tu pre teba, kedykolvek.
wyx, ja mám len teba, nikoho iného!!! Uvedomuješ si to? Prepáč mi, prosím, že JA som na obtiaž:-(
fruttia, ja potrebujem niekoho v Ba. A to tiež nie som z Ba. Ale ďakujem. A študujem sociálnu prácu. Mala som prerušené pred štátnicami:-(.. kvôli PPP:-(
cry, ja mam jednu osvedcenu psychologicku na PPP, ak by si bola z Novych zamkov alebo nejak blizko.. (ja sice niesom,ale oplatilo sa mi tam dochadzat). Aspon ze sa mas fyzicky dobre,aj to je nieco... ja som totalne otapena a bez nalady v tomto teple, pijem vodu a prezivam..Mozem sa spytat inak ze co studujes? kolko ti este chyba?
antiana, fuh, dobra kombinacia,... olanzapin je sam o sebe dost silny, nie este tie dalsie... ale tak jasne ze ichpotrebujes ak mas aj epilepsiu.. skoda ze niesi s tym uplne spokojna,mozno by bolo treba dalej kombinovat nech najdes lieky akurat pre teba..
skôr som len na obtiaž...
Babky, ja sa mám pod psa:-( Ale tak aspoň mi už nie je tak zle- fyzicky.
Bože, tak sa potrebujem z tohto kolotoča vysekať, idem pokračovať v štúdiu, mala som prerušené, ale pochybujem, že to týmto spôsobom zvládnem:-(
antiana, ja som užívala Trittico na spanie asi 3 roky, ale potom sa zistilo, že sa mi z neho robí prolaktín. Ale bola som s ním celkom spokojná.
Dnes by som najradšej požiadala nejakú psychologičku o pomoc, ale nemám koho:-( A ak sa aj niekto nájde, tak na to nemám peniaze, ak by teda nepracoval cez poisťovňu. Sama cítim, že som v dosť veľkej sračke.
teraz užívam štvorkombináciu: Cymbalta ráno a večer Olanzapin (= Zyprexa), Trittico a Depakine (kvôli mojej epilepsii)...no neviem či sú dobré lebo raz som hore raz dolu...Cry, ako sa dnes cítiš?
cry, a ty ako po vcerajsku? psychicky? co robis cely den?
winki, napriklad moji sa na to nepozeraju lebo nevedia o tom :) keby vedeli, to by som bola davno na lieceni a pod dozorom a ich nervy v kybli...
Ahojte.
Ja len, že vás čítam a držím vám dnes
palce.
Antiana, už chodíš na tú brigádu?
antiana, ja si myslim ze zatial aj toto "jedenie"je lepsie ako vracanie dennodenne... myslim si ze aspon trochu sa das do kopy, hlavne tie zuby,ale urcite nehladuj cely den a jedz vecer... inak co by si robila s tym jedlom co by si mala zjest cely den? :/
snad to dobre dopadne, ake lieky mas, pomahaju?