Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

wyx

a ja teba a strašne moc mi na tebe záleží! a myslím, že nielen mne. viem aka si v skutočnosti, aka je s tebou sranda, si sikovná, mudra, pekná... atd... Viem, ze ti neviem pomoct, tak ako by som chcela, aby si vyšla z toho bludného kruhu a nepozerala len na číslo na váhe, ale aj tak som tu pre teba, kedykolvek.

[zruseny22]

wyx, ja mám len teba, nikoho iného!!! Uvedomuješ si to? Prepáč mi, prosím, že JA som na obtiaž:-(

fruttia, ja potrebujem niekoho v Ba. A to tiež nie som z Ba. Ale ďakujem. A študujem sociálnu prácu. Mala som prerušené pred štátnicami:-(.. kvôli PPP:-(

[zruseny19]

cry, ja mam jednu osvedcenu psychologicku na PPP, ak by si bola z Novych zamkov alebo nejak blizko.. (ja sice niesom,ale oplatilo sa mi tam dochadzat). Aspon ze sa mas fyzicky dobre,aj to je nieco... ja som totalne otapena a bez nalady v tomto teple, pijem vodu a prezivam..Mozem sa spytat inak ze co studujes? kolko ti este chyba?

antiana, fuh, dobra kombinacia,... olanzapin je sam o sebe dost silny, nie este tie dalsie... ale tak jasne ze ichpotrebujes ak mas aj epilepsiu.. skoda ze niesi s tym uplne spokojna,mozno by bolo treba dalej kombinovat nech najdes lieky akurat pre teba..

[zruseny22]

Babky, ja sa mám pod psa:-( Ale tak aspoň mi už nie je tak zle- fyzicky.
Bože, tak sa potrebujem z tohto kolotoča vysekať, idem pokračovať v štúdiu, mala som prerušené, ale pochybujem, že to týmto spôsobom zvládnem:-(

antiana, ja som užívala Trittico na spanie asi 3 roky, ale potom sa zistilo, že sa mi z neho robí prolaktín. Ale bola som s ním celkom spokojná.

Dnes by som najradšej požiadala nejakú psychologičku o pomoc, ale nemám koho:-( A ak sa aj niekto nájde, tak na to nemám peniaze, ak by teda nepracoval cez poisťovňu. Sama cítim, že som v dosť veľkej sračke.

antiana

teraz užívam štvorkombináciu: Cymbalta ráno a večer Olanzapin (= Zyprexa), Trittico a Depakine (kvôli mojej epilepsii)...no neviem či sú dobré lebo raz som hore raz dolu...Cry, ako sa dnes cítiš?

[zruseny19]

cry, a ty ako po vcerajsku? psychicky? co robis cely den?

winki, napriklad moji sa na to nepozeraju lebo nevedia o tom :) keby vedeli, to by som bola davno na lieceni a pod dozorom a ich nervy v kybli...

[zruseny19]

antiana, ja si myslim ze zatial aj toto "jedenie"je lepsie ako vracanie dennodenne... myslim si ze aspon trochu sa das do kopy, hlavne tie zuby,ale urcite nehladuj cely den a jedz vecer... inak co by si robila s tym jedlom co by si mala zjest cely den? :/
snad to dobre dopadne, ake lieky mas, pomahaju?