Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

fruttia, ak ti to nevadí, koľko meriaš a koľko vážiš?
No, snažím sa zamestnať na pc, lebo keby som pozerala telku, alebo si čítala, bolo by to ešte horšie:-(

[zruseny19]

na korcle chod neskor :)
aspon ty mozes.. mna dnes mama zdrbala ze to preco som taka chuda, a ze nejem nic.. tak som sa ne veceru najedla nech sa tesi. a chcem ist BEHAT! ale nemozem lebo by si myslela ze chcem vybehat veceru (co aj tak je ).. aa

[zruseny19]

cry,prestan prosim! ved si dnes dokopy nejedla nic! tak neviem co by si chcela "vyhnat" zo seba laxativami.. spamataj sa, prosim. prve tyzdne liecby su taketo ale nesmies sa vzdavat,taka si bola odhodlana..

[zruseny22]

Tak som teraz zjedla ešte 2x 125g jogurt+ 1 nektarinka. Mám výčitky jak prasa a myšlienky, že sa na všetko vyserem, na celú liečbu.
Je mi dnes otrasne.

antiana

Cry, vedz, že mi to VOBEC takto nevyhovuje, to aj ja by som mohla povedať, že aj Tebe to vyhovuje, tie preháňadlá, nejedenie a dokonca diuretiká!(len na margo: diuretiká sú kontrolované, sú na predpis a lekári si teda strážia a nepredpisujú ich len tak hocikomu:ako si k nim prišla?)sama dobre vieš že je to silná závislosť a práve preto hľadám odbornú pomoc...práve zajtra mám volať do nemocnice či sa neuvoľnilo nejaké lôžko...