Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

wyx

no, ale takto sa velmi nevyliecis. :( musis papat viac. a prehanadla zrusit uplne. budes slabá, nebude ti to mysliet...

[zruseny22]

wyx, nóóó, klúče mám veru u seba:-((( Tak nič, v piatok sa musíme stretnúť znova:-)

Babky, ja som asi blbá, ale zasa som sa vážila, váha ide pomaličky dolu a mňa to začína tešiť:-(

wyx

jááááj pomooooooooooc, moje klúče od bytu odišli vlakom spolu s cry...
baby nezúfajte, sak novy večer, novy den a ide sa dalej. :)

mrska

ahojte...
xx_yy len sa drž nevadí jeden prešlap...možeš si to vykompenzovať zajtra niečím zdravím...zeleninka a tak...držím palce a nie si hrozná je to normálne...nie je vždy tak ako si to predstavujeme....

fruttia dakujem za podporu aj ja na vás myslím,hlavne ráno ked sa idem vážiť,že vy to zvládate tak musím aj ja...ja viem že jem zdravo ale aj tak mám stále obavy zo všetkého čo dám do úst....dik...

ahojky..

[zruseny19]

xx_yy, nevracaj. myslime na teba. velmi dobre sa drzis. predsa č keksiky ta nemozu znicit:) myslim na teba.

ja dnes uplna hroza,no comment.. :(

mrska, to hej ,taka velka potreba vie potesit :D mna by tiez potesil menzes,neskutocne! ach...
tak snad sa ti dnes dari a nic si nedala von :) ved jes same zdrave jedla a nie vela,takze mozes byt kludna. aj na teba myslim :) vlastne pri kazdom jedeni na vas myslim!

xx_yy

Babyyy:( mne je tak zle zo seba,tak vela som pojedla tych arasidov :( a este bebe keksy (rodinne cerealne ) 4ks :((( mna porazi,takymto tempom priberem o 10kil:(( ake budem mat zajtra brucho??:( umrem fakt.. Mam 100chuti to dat von..ale nesmiem:((

xx_yy

Ahojte baby,som tu len na skok z mobilu,zajtra si to tu uz cele precitam :-) dufam,ze sa vam dari dobre ! Myslim na vas casto :-) nevracala som ani raz, dnes ranajky - biely jogurt,ovsene vlocky,jablko,par piskot..desiata jablko..obed ryza a dusena zelenina..lenze teraz po obede som pojedla arasidy :((( bolo ich dost,je mi hrozne boze:(( pekny den baby ! Drzte sa:-)