Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

xx_yy

Ahojte baby,tak ja zas tak na rychlo..ale od dnesneho vecera sem zacnem chodit pravidelne :-) vidim ,ze sa vam dari,som z toho happy:) no ja som mala bohuzial vcera taku skratovu chvilku po tych arasidoch,tak som sla na wc...a dala som von len jeden "hlt" a potom som sa spametala,ze to nesmiem..cely den som mala vycitky,ze preco som to zas urobila:((( ...jedine co ma na tom tesi,ze som sa spametala,a islo von fakt malo... Ranajky-biely jogurt,skorica,3bebe keksy... Dnes nebudem cely den doma,tak to bude super,aspon nebude vyjedat... Drzte sa ! Myslim na vas :-)

mrska

Ahojte....
tak dalšie nové ráno a pre nás nové možnosti...ja mám dnes bielkovinový deň,to budem zasa ako vybitá baterka,a ešte mám dnes toho dosť veľa v práci....

váha ma samozrejme moc nepotešila,stále sa držím na 47,4kg...neviem asi by som chcela menej..nie asi...určite momentálne...obliekla som si vyprané nohavice a teraz neviem či je to praním alebo som pribrala a mám ich také prilepené....tak mam normalne pokazenú náladu...ale váha ukazuje stále rovnako ako sa vidím dnes mi bude šibať...ráno som si povedala ved vyzeráš ty krava....

raňajky mám 2 bielka,1 celé vajce+tvaroh jahodový
obed uvarené kur.prsia+jogurt a doobeda ešte tvaroh čokoláda
večera 3 bielka+tvaroh čokoláda

fruttia včera som mala celkom dobrý deň,nič som si nevyčítala ale dnes...no sodoma....

cry som rada že napreduješ,fakt ma to moc teší....a tvoje príspevky sú také pozitívnejšie.....len tak dalej...vydrž...

tak majte pekný deň....

wyx

fruttia, to si ako pekne napísala: "nenavidim tie nechutne svietiace cisla ktore ma desia a rozhoduju o mojej nalade..."
presne tak, nech ziadne císla nerozhodujú o vasej nálade.

[zruseny19]

ahojte baby.
dnes som sedela dlho vo vlaku, a mala som rozmyslacie chvile,zas som prehodnotila par veci. nabrala som nove sily :)
(inak musim sa priznat ze mam novy syndrom :D : v kazdom sympatickom cloveku hladam niektoru z vas)
inak cry, dnes som sa aj ja vazila, mne isla hore vaha. uz sa tesim na skolu ked nebudem doma a nebudem mat vahu.. nenavidim ju, nenavidim tie nechutne svietiace cisla ktore ma desia a rozhoduju o mojej nalade...

mrska, ako si dnes dopadla?
xx_yy,tesim sa na tvoje prispevky opat.

[zruseny22]

wyx, ja viem:-( Mám strašnú chuť začať konečne niečo nové, len... sa bojím, že to nezvládnem:-( A skončím tam, kde som stále..