Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

mrska

Ahojte takto z rána...no čo to tu čítam....joj asi máme krízu dievčatá...ani mne nie je bohvie ako...mám pred sebou další nabitý deň v práci...včera bolo toľko práce a ešte stále niekto odo mna niečo chcel....ja že sa zamknem v kancli...

ani jesť mi nechutnalo...len som si kúpila žuvačky a žula ako krava...dnes pôjdem do mesta na obed lebo som to sľubila manželovi...
tak na raňajky budem mať nízkotuč.jogurt+pohánku,a 2 keksy hobits a na obed by som si dala grilované kur.prsia+ryža+zeleninka, na večeru asi šalát a syr
tofu a tvaroh...

cry...ja viem ako sa cítiš aj ja mávam tieto pocity a to sa snažím to potlačiť...ale hlavne skús vytrvať..a hlavne nejedz tie preháňadlá...sama vieš že sa po nich nechudne...len si rozvrátiš trávenie...aj o tom by som vedela porozprávať....drž sa ....

xx_yy ty sa z nás držíš najlepšie,ideš nám príkladom...fajn jedálniček...

fruttia,teda včera keby som behala tak ma šlahne bolo ozaj teplo...ale len športuj ale sa aj napapaj....alebo najsôr behaj a potom papaj,potom zješ aj pneumatiky..:),ináč dobrý názov na tie halušky...

antiana....vybav si tú nemocnicu,a hlavne skús už nevracať...uvidíš ako si poškodíš zuby,vlasy a nehovoriac o tvojom žalúdku to už je nebezpečné...naozaj...

tak mi dnes držte palce až to v tej robote zvládnem...a ozaj ja ani keby som chcela vracať tak nemám čas v práci...a včera som veľa pila a už kolegyňa pozerala že či nechodím vracať....vedia to o mne sme dobrý kolektív,tak dávajú pozor...ale niekedy ma to aj hnevá....

pekný deň vám...a nerobte hovädiny:))))

Karola

cry, dúfam že ťa tieto slová aspoň trošičku povzbudia :)ja vážim 69 kg pri výške 162 cm :/ a pritom si život ničím bulímiou už štvrtý rok. Takže sa nemusíš báť že si "vypasená prasnica"! :)

[zruseny19]

cry ,ok. som rada. snad zajtra bude lepsie, dufam ze bude! a niesi tucna urcite, to som si ista. prosim trochu sa pozbieraj.
inak co by som nedala za take tabletky na spanie.... momentalne ich nemam useba a asi ich aj vyhodim lebo mam tendenciu si ich davat.. :D

xx_yy, super teda. vies co ,dnes sa mam dobre aj ja. nemam sa preco ,lebo nic normalne som nerobila,ale mam taku fajnovu naladu :) takze uz som dopila kofolu a mam plne brusko, tak prijemne, cize mi to ani nevadi.
a grilovanu zeleinu by som jedla kazdy den.. inak ty mas dnes velmi fajnovy jedalnicek, sympaticky.. ja som mala na obed bryndzove halusky, vies si to predstavit? ale nazvala by som to jogurt s par haluskami,tak som to upravila nech nemam zly pocit :D

xx_yy

dakujem:-)

no super vecera,mnam .. grilovanu zeleninku mam velmi rada :-) .. nevadi ,ze si si toho dala viacej .. a je super ,ze si sa donutila ist behat :-)

ja som pojedla este tu vlakninu a jedno jablko..no hruuza:)

a psychicky dost dobre by som povedala :-) .. a ty ako ? :-)

cry,nie si !! prosim ta :(((

[zruseny22]

fruttia, ale áno, je to pravda, som tu najtučnejšia.
Skončilo to tak, že som si pustila nejaké videá na youtube a dala som si tbl. na ukludnenie. A teraz som si dala už tbl. na spanie, tak by som do 2hod mohla spať.

[zruseny19]

xx_yy, vitaj :)
s vecerou az prilis dobre,sice len grilovane zeleniny,ale jedla som k tomu dresing a dost toho bolo.. tak som sla behat (malo..) a uz mam zo seba lepsi pocit. Prave pijem kofolu..
Ty sa mas ako psychicky?

cry, ale no! ako to skoncilo?

xx_yy

Ahojte baby ! :-)
tak konečne som tu.Bude mi to trošku trvať kým si to tu celé prečítam.
Ja som dnes nemala bohvieaký jedálniček ... Raňajky - biely jogurt + bebe keksy.. desiata -jablko + 4 bebe keksy.. obedovala som až okolo 14°°- salat s kuracim masom .. a potom okolo 17°° jeden rozok s maslom len.. a okolo 18°°som si dala dobry velky kus melona.. az ma boli brucho..a este mensiu misku dobrej vlakniny ( som doma,tak som si ju konecne dala) ...

Ako s večerou baby? :-)
držte sa mi !

[zruseny19]

no,citanie nepomaha vobec, na to sa nevie clovek sustredit.. a v telke nechodi nic.. tak tu preklikavaj nieco, to mozno pomoze, teda dufam ,uz si bola taka pozitivna :)

a inak: 159 a 44-46...